Het Gilde van Hilde – 't Scheldt

Het Gilde van Hilde

Hilde Crevits is het allerbeste van het beste dat de CD&V is huis heeft. Er zijn geen bekwamere ‘mensen’ – hét favoriete woord van de christendemocraten – in heel de partij. Deze party girl heeft ‘het’, tenminste naar de normen van de jeugdbeweging uit de glorierijke jaren vijftig van de vorige eeuw. Beweeglijk en bewogen, perfect in staat om onechtheid oprecht te laten smaken, de doener die niets doet om uit de toon te vallen. Het schoolmeisje dat het Vlaamse onderwijs liet verpieteren door ‘zeulekes’ uit de katholieke zuil.

Hilde weent minder dan Joke, want ze heeft best iets hards in haar hart. Niet dat onze West-Vlaamse een ‘vagina dentata’ zou zijn, maar om te overleven in de gele partijplas moet je soms ‘geel gard’ zijn en inderdaad kunnen rondbijten zoals al de andere piranha’s. Hilde kan in interviews zo behendig rond de pot draaien dat een lesbische kampioene daar nog een puntje aan zou kunnen zuigen.

Er is echt geen vrouw in Vlaanderen die niet hunkerende was naar een minister-president van de vrouwelijke overtuiging. Zonder ruimte voor twijfel haalt Hilde Crevette, excuus Crevits, dus meteen 50 procent van de stemmen. En dan tellen we de verliefde mannen met een Hilde-fixatie nog niet eens mee, laat staan gediplomeerde bejaarden die ook zo’n dochter hadden gewild of vrijwilligers van de CM die haar zelfs nog grappiger vinden dan Geert Hoste.

Een Hilde-fixatie ontstaat bij wie K3 te minderjarig aanvoelt in de lendenen. En Ziekenzorg van de CM heet nu Moea Paoea, schijnt het. Als mini-ster Hilde komt heerst er telkens weer zulk een zweterige opwinding in het Gildehuis. Het popidool van de CD&V: draaien met die handjes, giechelen op hikkende wijze, blote benen op Instagram die echter geen ‘Stairway to Heaven’ beloven. O, neen. CD&V’ers beloven immers nooit iets; zij doen dingen! Hilde is de vrouw die Wouter had willen zijn.

Mo Vanelders

***

Nu dat de kwaliteit van het onderwijs in Vlaanderen naar beneden is gedonderd is het tijd dat Hilde Crevits Minister-President wordt van Vlaanderen, zo redeneert de grootste Moslimpartij van Vlaanderen, de CD&V. Misschien ‘tScheldt steunen om de tsjeven met satire te bestrijden?

1 reactie op “Het Gilde van Hilde

  1. Vandaag nog maar eens de confrontatie aangegaan met linkse extremisten vermomd als katholieke leraren aan een katholieke school te Zoersel , de reden hiervoor was de fixatie van deze “progressieve ” islam apostelen om onze overwegend witte kinderen tussen 8 en 11 jaar te verplichten naar de moskee te gaan en verplichten te bidden tot hun oorlogsgod ‘Allah’.Als rechtgeaarde strijders voor de Vlaamse zaak en behoeders van onze verworvenheden werden deze proletariërs dan ook onderworpen aan een kruisverhoor over het waarom van dit verraad aan onze kinderen ,zoals verwacht keken ze recht voor zich uit en wauwelden iets in de zin van ” dat wij ons moesten schamen om deze actie aan een CHRISTELIJKE school te doen” ,ons antwoord daarop dat wij geen kinderen viseerden maar pamfletten aan de ouders kwamen uitdelen om hun op hun verantwoordelijkheid te wijzen werd steevast genegeerd ,zo niet op hoon gelach onthaald !,er waren veel positie reacties ,maar ook negatieve meestal door “progressieve “vrijwillig werklozen die ze eigenlijk allemaal uit de sociale hangmat moesten schoppen en verplichten zich bij te scholen.
    Dat is de werkelijkheid in een onland waar tjeven de scholen dicteren zich te onderwerpen aan een koppensnellers bende
    vermomd als ‘geestelijken’ en de ouders interesseert het geen bal dat hun kroost ingepalmd wordt door een debiele
    middeleeuwse Theocratie van een woestijnvolk ,daarvoor dienen alle TV spelletjes en sitcoms , om het plebs onwetend en breindood te maken .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *