ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Het ene bootje is het andere niet (3)… – 't Scheldt

Het ene bootje is het andere niet (3)…

Tot grote ergernis van Conner Rousseau en zijn socialistische minderverdieners wist ‘tScheldt de hand te leggen op enkele video’s die Conner al dansend en fuivend tijdens corona, in Frankrijk, in beeld brachten. Hier volgen meer details over het yacht waarop Conner stond te dansen…

Conner Rousseau, de big manitou van de Socialistische Partij SP.A, doet zich voor als de volksmens onder de volksmensen. We weten nu dat hij een vergulde jonge God is waarvan het bladgoud makkelijk af te krassen blijkt.

Als de Koning ontdaan wordt van zijn hippe en zorgvuldig bij elkaar gezochte design kleding blijft er niets anders over dan een cynisch politicus die zich heel ver verheven voelt boven het volk dat hij wenst te vertegenwoordigen.

Terwijl iedereen die in Vlaanderen de laatste maanden wilde trouwen zijn of haar huwelijk moest uitstellen, organiseerde de familie Rousseau niet minder dan 3 (DRIE!!!) feesten waarop gezongen, gedronken en gedanst kon worden. Twee van de feesten werden over de grens in Frankrijk georganizeerd. Een van deze twee feesten vond plaats op een luxe-yacht.

Een vriend van ‘tScheldt kon het yacht bekijken en zag het gezelschap live met de boot vertrekken. Conner Rousseau bevond zich samen met een 70-tal genodigden op de luxe Catamaran Ninah II. De Ninah II verliet zondagmiddag vorige week rond 11.30 uur de haven van Fréjus, en voer statig richting Cannes, in de richting van de villa van Steve Rousseau, de broer van Conner, die in Frankrijk trouwde. De villa van de gefortuneerde Steve, bevindt zich in Saint-RaphaëlSanta Lucia.

We kijken samen met U naar het heugelijke moment waarop de Catamaran in het blikveld van onze correspondent kwam.

Onder: Een meer gedetailleerde (stock)foto van het yacht. Kostprijs om even te huren: 8.600 EUR zonder extra’s.

Het Rousseau-feest in Frankrijk duurde 3 dagen.

***

Foto bovenaan: live-beeld van het yacht waarop Conner Rouseau en vrienden aan het dansen waren rond 11.30 zondag vorige week.

***

De advocaten van Conner Rousseau stelden 26 juli 2020 ‘tScheldt in gebreke en eisten de verwijdering van niet minder dan 3 artikelen over Conner Roussau waarin hij al dansend en fuivend in Frankrijk, tijdens corona, te zien was. ‘tScheldt heeft geen yacht om te verkopen of te verhuren om een advocaat te kunnen betalen. Daarom, neem een abonnement als U zich ergert aan Conner Rousseau:

 

 

10 reacties op “Het ene bootje is het andere niet (3)…

  1. Ontwaakt, verworpenen der aarde ! (vooral in het stemhokje). Er waart een spook door Europa, het spook van het kaviaar-socialisme (het biefstukken-socialisme is al lang uitgestorven). Maar ook dat is gedoemd te verdwijnen (vooral in het stemhokje)….in de vuilbak van de geschiedenis. Meester, meester, wat is ‘een sekte’ ?

  2. Met zijn reactie via advocaten maakt Con(ner) Vlaanderen duidelijk dat hij een slecht verliezer is. Zijn onbetamelijke gedragingen maken eveneens duidelijk dat “solidariteit” met het volk hem vreemd is. Wie vanaf nu het woord “hypocriet” opzoekt in een verklarend woordenboek, ziet zijn foto verschijnen. Doet mij denken aan die oude mop : wat is het verschil tussen de paus en Willy Claes ? De paus is heilig, Claes is schijnheilig.

  3. U had er nog een andere reeks bootjes bij kunnen monteren, ook in de Middellandse Zee, zwart van het volk, ook zonder mondmasker en zonder ‘social distance’, en zeker zonder champagnski, kaviaar, e.d. en die iets gemakkelijker zinken (wat je zelf doet doet u zoveel beter;-).

  4. Eens kijken of we het Horst Wessel lied van die andere Socialisten club nog terugvinden ,past helemaal bij dat fascisten groepje ,en nadien de internationale voor we hem verzuipen in t’scheld !

  5. Dit feestje verbleekt bij het feestje dat de sossen Van Gent tot lommel hadden op curaçao in Willemstad en jan de thiel Baai toen ze de zonnepanelenen windmolen parken aldaar gingen bezoeken en ook een tussenstop in Venezuela deden in Caracas waar alles kan en mag Ook een jeugdige kabineT chef van Miss f was er bij alles optimaal geregeld

  6. Denk dat het grootste probleem van het verwijderen via advocaten is , wat is er op die boot gebeurd wat het Vlaamse daglicht niet mag zien ? Iedereen weet hoe die bootfeestjes verlopen ver van het oog van politie , narcotica eenheden en douane en vooral ze zien ze al dan niet getipt aankomen hier is veel meer aan de hand dan men durft te denken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *