ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Het België waar Vivaldi zo trots op is staat overal op de …. eerste plaats (van vanonder te beginnen) – 't Scheldt

Het België waar Vivaldi zo trots op is staat overal op de …. eerste plaats (van vanonder te beginnen)

Ondernemers zullen wel het beste Belgische bier brouwen of de meest verfijnde chocolade produceren om België een goed imago te bezorgen, al die inspanningen worden teniet gedaan door de overheid. In tegenstelling tot wat Vivaldi U wil doen geloven slaat België een modderfiguur in de hele wereld door haar corona-aanpak.

April 2020: eerste plaats meeste coronadoden ter wereld ten opzichte van bevolking

Januari 2021: eerste plaats ter wereld minst gevaccineerden

De Belgische eventsector is top van de wereld, maar niet goed genoeg voor de Vlaamse overheid

De overheid komt vandaag als verfomfaaide verkopers van goedkope stofzuigers in alle nieuwsuitzendingen jubelen en juichen dat het met het vaccineren geweldig goed gaat in België. De trieste waarheid is dat de aangekochte vaccins gewoon in diepvriezers liggen te liggen en dat vaccinatiecentra nog moeten gebouwd worden.

In Duitsland werden vaccinatiecentra gebouwd door Belgische eventbedrijven nog voor de Duitsers wisten welk vaccin ze waar en wanneer zouden bekomen. Ze wilden gewoon ‘klaar’ zijn. In plaats van te leren van de deutsche Gründlichkeit van onze buren liet men Wouter Beke doen met als uitmuntend resultaat dat er geen vaccinatiecentra zijn.

Grote eventbedrijven zoals de massieve AED Studio’s in Lint staan tot einde van het jaar leeg niet in het minst te danken aan een economie-vergruizende overheid. Het zou van een morzel verstand getuigen om de kennis die in de eventsector aanwezig is en de zalen die ter beschikking zijn optimaal te benutten voor een top vaccinatie-operatie.

Nog een klein voordeeltje van die evenementensector? De daarin werkende mensen zijn deadline-mensen, die kijken niet op een uur, die kennen het verschil tussen een vrijdag en een zondag niet. Het huidige plannetje van de regering om mensen te vaccineren stopt momenteel elk weekend, vermoedelijk omdat Van Ranst heeft aangetoond dat het coronavirus elk weekend vrijaf neemt. De CEO van de AED Studio’s, Glenn Roggeman, bood zijn diensten en infrastructuur al aan aan de overheid. Naar verluidt kreeg hij van de Vlaamse overheid, … een mailtje. Om te bedanken.

Burgers bouwen zelfs vaccinatiedashboard omdat overheid geen officiële vaccinatiecijfers geeft

Het gaat slecht met het vaccineren in België, dat is wel duidelijk. Dus geeft de overheid bij monde van @sciensano geen vaccinatiecijfers. Nee, stel je voor dat de bevolking écht zou weten hoeveel vaccins er werkloos in diepvriezers liggen.

Dus bouwen burgers zelf data-dashboards om op basis van vele samengebrachte bronnen proberen zicht te krijgen op wat er werkelijk gebeurt in de vooralsnog haperende ‘Operatie van de Vrijheid’, een eufimisme uitgevonden door de Open Vld als een zakdoekje voor het bloedende vaccinatieprogramma.

Allround IT-er en co-founder van Datrix, Joris Vaesen, bouwde een digitaal vaccinatiedashboard zodat burgers min of meer kunnen volgen hoe het zit met de vaccins in België.

Je vindt zijn handige vaccinatiedashboard HIER.

Vaesen zoekt nog hulp om zijn dashboard mee te onderhouden. Wie zich geroepen voelt om te helpen kan hem bereiken via Twitter @jorisvaesen, of als dat niet lukt via ‘tScheldt (redactie(at)tScheldt.be), dan sturen we je informatie door.

***

Je las dit het eerst op ‘tScheldt, het minst gesubsidieerde medium ter wereld. Kies een abonnement om ons te helpen verder te graven in de moerassen van de overheid:

 

7 reacties op “Het België waar Vivaldi zo trots op is staat overal op de …. eerste plaats (van vanonder te beginnen)

 1. Op de laatste rij (in de cinema, ook wel politiek) kijk je het best naar de film (als je dat wil). Maar daar kan je ook ongestoord vreemd gaan, want achter u zit toch niemand om op uw schouder te tikken. En die naar u zitten hebben niets gezien, ander verraden zij hun zelf met het overspel dat zij ook bezig zijn. Zolang ze de zondag maar met een glimlach op de eerste zij zitten, zijn kerk en wet gelukkig. en hoeven zij de rechtstaat niet te vrezen.

 2. Proficiat Joris Vaesen. Prachtig gemaakt uw digitaal vaccinatiedashboard (met telkens verwijzing naar de persbron). Daarop zie je in één oogopslag hoe bedrieglijk onze politici communiceren.

 3. filosofisch probleem: als iemand schrijft dat Van Ranst de kogel verdient staat de politie aan zijn deur, als je schrijft dat Karel Pinxten gevangenis verdient niet. Je kan toch ook zelf iemand gevangen nemen?

 4. Het zal wellicht beteren als ze hier nog enkele regeringen maken, waar de bevriende maar uiterst onbekwame hansworsten naar hartelust kunnen komen graaien.

 5. Gelukkig voor onze bevolking dat die smeerlapperij traag op gang komt. Heb al zeer veel mensen gesproken en de meesten geven mij gelijk: In 2019 stierven meer dan 10000 mensen ( vooral ouderen ) aan de griep. 2020 werd met GEEN WOORD gerept over de griep. De vuiligheid in de MSM met vooral VTM en VRT op kop zijn de mensen doodsbang aan het maken, elke dag LEUGENS EN BEDROG.

  De “corona” hebben “ze” (joodse wereldheersers ) uit gevonden om ons KAPOT te maken. Dat het een groot BEDROG is kunt ge zien aan het bakkes van van ranst, communist. In Holland onderzoeken de belastingen naar de herkomst van 2000000 euro die een “viroloog” op zijn rekening heeft gekregen vorig jaar.
  Hoeveel heeft van ranst en co op hun rekening gekregen om de mensen elke dag te bedriegen?

  Volle bussen als de school uit is hier in Beveren, bomvolle trams in de Carnotstraat De voetballers vliegen mekaar om hunne nek als ze een goal maken… . Het “masker” dient enkel om de massa tot slaven te reduceren, boetes van honderden eurokes.

  Ondertussen wordt ons land OVERSPOELD met vreemde luizen, die moeten niet getest worden.
  Met grote schepen worden ze aangevoerd, voor de kust stappen ze in kleine bootjes en worden “gered”, je kan alles terugvinden op het internet. GEEN woord hierover bij de vuiligheid van VTM.

  De maskers dat zal nog zeker twee jaar duren, “ze” gaan de komende jaren nog MEER “varianten” uitvinden zodat de massa spuiten zal krijgen tot ze erbij vallen, wat op de moment volop aan de gang is in de bejaarden tehuizen want “ze” noemen ons openlijk: NUTTELOZE ETERS.

  Als laatste, “ze” willen 8 miljoen mensen in ons land vaccineren, de overige meer dan twee miljoen dat zijn de “gezagsdragers” hun smoelentrekkers uit de media en de politie want die moeten erop kloppen als het nodig is.
  ( Niet op vreemd gespuis.)

 6. Wat de overheden ” een vaccin ” benoemen is eigenlijk een nRNA gen therapie .
  Voor een overlijdingspercentage van 0,024% wereldwijd , wordt een experimentele
  gen therapie ” onder voorlopige verkoopsvergunning door de EU ,in sneltempo uitgerold
  Info : artsenvoorvrijheid.be, docs4opendebat.be, carineknapen/info , viruswaanzin.be
  Childrens health defence. org ( Robert f Kennedy)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *