ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Het belangrijkste videofragment van 2020, de massieve leugen die geopenbaard werd… en de minister die in de gevangenis hoort – 't Scheldt

Het belangrijkste videofragment van 2020, de massieve leugen die geopenbaard werd… en de minister die in de gevangenis hoort

Het heeft geen zin een gezonde coronavrije bevolking te zijn, met ongezonde leiders als Frank Vandenbroucke aan het stuur…

Featured Video Play Icon

Het interview in bijlage hoort thuis op het komende Neurenberg-Corona tribunaal. In de beklaagdenbank vinden we onder meer Frank Vandenbroucke terug. Het Openbaar Ministerie zal de bijgevoegde video aanwenden om aan te tonen dat de minister van Volksgezondheid, Frank Vandenbroucke, dient veroordeeld te worden voor het aanwenden van het staatsapparaat om tienduizenden winkels te sluiten, die, zoals nu blijkt, niet hadden gesloten mogen worden.

Uit het rekwisitoor van het Openbaar Ministerie zal blijken dat Vandenbroucke en zijn collega’s alle niet essentiële winkels in het land sloten als ‘schokbeslissing‘, newspeak voor psychologische terreur om mensen op het verkeerde been te zetten en van hun vrijheid te beroven zonder grote protesten uit te lokken.

Frank Vandenbroucke horen we in de belastende video zeggen: “Op een bepaald moment moet je zeggen: ‘den blok erop’ ”, en “Op een bepaald moment moet je een schokbeslissing nemen, je moet echt een schokeffect krijgen”. Gevolgd door: “Winkelen is eigenlijk geen groot risico als dat gebeurt op een heel goed gecontroleerde manier”.

Aangezien de niet-essentiële retailsector zich al maanden geleden conformeerde aan alle verplichtingen van de overheid om het winkelen op een ‘heel goed gecontroleerde manier’ te laten doorgaan, is de sluiting van tienduizenden winkels een sluiting onder valse voorwendselen. De sluiting paste alleen maar in het hoofd van enkele politici die wars van wetenschappelijke bevindingen de bevolking op een niet democratische manier wensten te beteugelen. Dit zijn en waren dictatoriale maatregelen louter en alleen ten gunste van buitenlandse bedrijven en dus buitenlandse mogendheden. Dit is in essentie landverraad.

Het Openbaar Ministerie zal ongetwijfeld het recidiverende karakter van minister Vandenbroucke ten berde brengen. Frank Vandenbroucke kwam in het verleden al zwaar in opspraak bij de frauduleuze afwikkeling van een smeergeldaffaire in de schoot van de socialistische partij.

Dit is hét moment voor een golf van burgerlijke ongehoorzaamheid. Van ons mogen morgen alle winkeliers op straat komen. Zonder mondmasker, zonder handgel en zonder social distancing. Want deze overheid heeft al haar geloofwaardigheid verloren. Het heeft geen zin een gezonde coronavrije bevolking te zijn, met dit soort ongezonde leiders aan het stuur. Deze leiders zijn geen gezonde bevolking waard.

België had vroeger een kolonie in Afrika. Daar heeft men nu nood aan mannen gekleed in plastic zakken die eboladoden moeten begraven. Zo’n man zou Frank Vandenbroucke moeten zijn.

***

‘tScheldt ontvangt geen euro subsidie van de leugenachtige overheid in België. En daar zijn we trots op. Steun on via abonnementen, zodat we kunnen stampen tegen de schenen van de Frank Vandenbrouckes van deze wereld. Kies een abonnement:

21 reacties op “Het belangrijkste videofragment van 2020, de massieve leugen die geopenbaard werd… en de minister die in de gevangenis hoort

  1. Natuurlijk, dat komt van al die alcohol op de redactie…. we moeten daar een oplossing voor vinden. Dank voor opmerkzaamheid! (‘tScheldt)

 1. Dit is een fragment uit een TV-interview dat door de N-VA verspreid wordt. Ter herinnering: De N-VA-burgemeester van Antwerpen wil per sé ook koopzondagen in december…

 2. Dergelijk resultaat krijg je met een megasize regering bestaande uit een rapaille van uitsluitend zware losers partijtjes en uitpuilend van overtollige ego-ministers die over mekaars voeten vallen en mekaar voortdurend de loef afsteken met belastinggeld verslindende ego-trofeeën en ego-dogma’s . Maar liefst 8 à 9 ministers bevoegd voor een of andere tak uit het departement volksgezondheid aub !.
  Vorige week weerklonk al de SOS noodkreet uit schandvlek Brussel van ene minister-president RV over het Belgische overlegmodel dat compleet uit de rails loopt. Niets werkt nog, zegt hij in Le Soir. Veelzeggend over de werkelijke toestand van dit vermaledijde land uit de mond van dergelijk personnage. Regeren en een crisis managen zou toch moeten betekenen : vooruitzien ?!

 3. Zo jammer dat dit satire is en geen realiteit. Die vent is zò verwaand dat hij nog niet eens beseft dat hij zichzelf de das omdoet. Dat men naar zulke creaturen moest teruggrijpen om toch maar aan de macht te kunnen blijven, arm politiek België. Ik hòòp dat ik zijn einde nog mag meemaken…

 4. Socialisten zijn altijd erop uit geweest om de middenstand te vernietigen. En FVDB zag -wellicht ‘n stuk onbewust – zijn kans schoon om wraak te nemen voor zijn vernedering van een paar decennia geleden.

 5. Die gek die ooit geld wou laten verbranden broedt elke dag op nieuwe manieren om onze economie zo rap mogelijk definitief kapot te krijgen. Zotter dan wat dat genie uit zijn nek kletst kan men met de grootste fantasie zelfs niet bedenken. Zoals: bezoek aan de hoeren mag, maar kappers zijn een gevaar voor de gezondheid…. Wat heeft die halve gare feitelijk gesnoven? En zoiets (alhoewel niet verkozen want hij stond zelfs op geen lijst!) wordt door andere evenmin verkozen imbecielen minister gemaakt. Het moet en zál hier een dictatuur worden die van dit wegrottend land een armoestaat naar het model van Haïti zal maken want de schuldenberg die dit samenraapsel alleen al de voorbije maanden heeft opgebouwd kan nooit meer afgebouwd worden zonder het volk tot op het vel uit te kleden. Ik zeg wél “het volk”, zeker niet de rovers die zich “topministers” laten noemen.

 6. Met de groeten van Tante Augusta die niet wil dat haar smeergeld in de Leuvense stoof gestoken wordt.

 7. Ben geen socialist, maar VDB heeft gelijk dat er strengere maatregelen in stand worden gehouden. Zolang de bevolking zich als een kudde blijft gedragen zullen de ziekenhuizen vol liggen met corona zieken. Wat gaan ze zeggen als in de week-end de straten in de steden overvol geraken door diezelfde kudde? Of moeten we jojo blijven spelen met het virus. Bijna 15.000 doden op een bevolking van 11 miljoen, een wereldrecord! We mogen fier zijn dus?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *