ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Het begin van het einde van de federale regering… – 't Scheldt

Het begin van het einde van de federale regering…

Op de een of andere manier vinden vele parlementsleden dat het uitbreiden van de wet op abortus nu moet aangevat worden. Terwijl er nog elke dag honderden mensen sterven aan het coronavirus.

Op de een of andere manier vinden vele parlementsleden dat het uitbreiden van de wet op abortus nu moet aangevat worden. Terwijl er nog elke dag honderden mensen sterven aan het coronavirus. Dit is duidelijk een regering-van-de-dood.

7 reacties op “Het begin van het einde van de federale regering…

 1. Ik noem het eerder de regering en experten van de collaterale dood..
  Die is veel ingrijpender…en zal langer duren
  Geef me trouwens eens de cijfers van de mensen die aan kanker, hartfalen, diabetes etcsterven??????

 2. Wél tactisch knap gezien van de linkse oppositie om het zo te spelen. N-VA en VB lachen in hun vuistje enerzijds, anderzijds hebben ze spijt dat ze deze move niet zelf konden doen ..

 3. Odette de Coninck heeft dit toch voorspeld ergens in oktober 2019 : “Le bruit des bottes” is oorverdovend geworden. Deze Cassandra uitspraken zinderen nog na. The road to serfdom on high speed !

 4. Indien politici van gelijk welke partij akkoord zouden zijn om de abortuswetgeving te versoepelen, zou dit enkel mogen voor zover het ook geldt met terugwerkende kracht voor diegenen( politici ) die verdere versoepeling van deze moordwet er willen doorjagen. Opgeruimd staat netjes.

 5. ROOD =MOORD De oude kreet tegen de rode kameraden uit de zeventiger jaren ,aanvullen met blauw de kleur van rattenvergift ,voeg daar de groene pijlgif kikker en wat Tjeven diarree aan toe en je hebt de juiste cocktail
  Vivaldi genaamd

 6. Benieuwd hoe Coens zich uit deze zal laten praten, een miljardje extra voor de arco aandelen gedupeerden, toch makkelijk te verstoppen in de corona uitgaven en noem het desnoods in de coronarco vergoedingen, de duizenden ongeborenen en de paus zullen het Coens dankbaar zijn…de partij voorop!

 7. Het is politiek-correct om EigenVolkse embryo’s met abortus en EigenVolkse oude pekes en oude mekes met euthanasie af te slachten. Zo kan de omvolking nog veel rapper en consequenter geschieden door massaal meer plaats te scheppen voor import-Volk, “asielkolonisten” e.a. Want de verborgen PoCo-agenda luidt immers ; “Andermans’ volk eerst, Eigen Volk kan verrekken !”. Gelukkig steekt onze beste supporter Covid-19 een handje toe in de Oude Pekes rusthuizen want “opgeruimd staat netjes”(sic)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *