Heel Vlaanderen (nee dat andere Vlaanderen) wordt klaargestoomd voor de Ramadan… – 't Scheldt

Heel Vlaanderen (nee dat andere Vlaanderen) wordt klaargestoomd voor de Ramadan…

Vandaag verscheen een video op sociale media van de minister van Samenleven, Bart Somers. In zijn kielzog allemaal moslimlievende politici, zelfs Bart De Wever

Featured Video Play Icon

Vandaag verscheen een video op sociale media van de minister van Samenleven, Bart Somers. In zijn kielzog allemaal moslimlievende politici, zelfs Bart De Wever.

**

Wanneer ooit hebben zoveel burgemeesters samen de bevolking warm gemaakt voor Kerstmis? Pasen? Pinksteren? Het moet zijn dat er zich een ‘shift‘ heeft voorgedaan onder de bevolking zonder dat dat door het politieke circus erkend is geweest. Een nieuw paradigma voor de Vlaamse bevolking. Men zegt wel eens dat ‘onderwijs’ een paradigma ‘vanzelfsprekend’ maakt. Veel zijn de arme Vlamingen die zich tegen dit ‘onderwijs’ hebben verzet. Weinig zijn de politici. En zij die het deden werden sanitair geweerd uit de samenleving. Corona is een rimpel in de toekomst van Vlaanderen in vergelijking met wat de politici in deze video voorstaan.

Achter het hoofd van de minster van Samenleven hangt een bord waarop we kunnen uitmaken dat hij voor een moskee staat. Maar er staat ook iets in een nieuwe officiële landstaal dat wij bij ‘tScheldt alvast niet kunnen lezen.

***

Als U denkt dat corona een probleem is voor Vlaanderen, dan bent U op het verkeerde been geplaatst. Onder het laagje vernis van de politici in de video zit iets verborgen wat duizendmaal meer impact heeft dan het ‘griepje’. Niet veel mensen en media durven nog de juiste vragen te stellen. ‘tScheldt wel. Steun ons. Kies een abonnement:

1 reactie op “Heel Vlaanderen (nee dat andere Vlaanderen) wordt klaargestoomd voor de Ramadan…

  1. Zijn die tapijtenverkopers geworden ?Beseffen die bepaalde politiekers wat ze zeggen ?Of willen uitdragen naar de mensen van hier ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *