ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heeft Facebook zomaar de titel van Donald Trump gewijzigd van ‘President’ naar ‘Politieke kandidaat’? – 't Scheldt

Heeft Facebook zomaar de titel van Donald Trump gewijzigd van ‘President’ naar ‘Politieke kandidaat’?

Op sociale media groeit de consternatie nu blijkt dat de Facebook pagina van Donald Trump niet meer aangeeft dat hij ‘President’ is van de Verenigde Staten, maar een ‘Politieke kandidaat’.

Ophef. Opnieuw. Op sociale media groeit de consternatie nu blijkt dat de Facebook pagina van Donald Trump niet meer aangeeft dat hij ‘President’ is van de Verenigde Staten, maar een ‘Politieke kandidaat’.

De bal wordt in het kamp gelegd van Facebook, die ongevraagd de titel van Trump zou hebben aangepast.

Strikt genomen is Trump nog steeds President van de Verenigde Staten en dit tot 12 uur ‘s middags op 20 januari 2020.

140 jaar lang startte het nieuwe of verlengde presidentschap op 4 maart om de 4 jaar. Maar een aanpassing van de Grondwet (het zogenoemde 20ste Amendement) in 1933 bracht de datum naar voor, naar 20 januari.

Ondertussen groeit de discussie of Facebook al dan niet te vroeg de titel van Trump afnam. Facebook zelf verklaarde vandaag dat alleen de beheerder van een Facebook pagina de titel van een individu kan veranderen. Facebook ontkende dat zij het Facebook account van Trump zouden hebben aangepast.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

***

Volg de gazet van ‘Het Gezond Verstand’ met een vleugje ironie, humor en sarcasme, met name ‘tScheldt. Kies een abonnement:

18 reacties op “Heeft Facebook zomaar de titel van Donald Trump gewijzigd van ‘President’ naar ‘Politieke kandidaat’?

 1. stamp 1, er zullen nog veel stampen tegen zijn schenen volgen, als weerbots van degene die hij gegeven heeft, de laatste stamp zal er eentje onder zijn gat zijn, op 20 januari, en ik hoop dat de schoen zo diep gaat dat hij blijft steken.

  1. Hoi Niki; Tja moesten we het nu over een ‘normale’ mens hebben zou ik je graag bijtreden, maar persoonlijk vindt ik dat gans deze heisa weinig of niks met links of rechts te maken heeft. Die mens is krankzinnig, dat kan iedere gewetensvolle observator je wel vertellen. Het meest afdoende bewijs is wel dat zijn eigen partijleden hem stelmatig beginnen af te vallen… Ik durf mezelf rechts te noemen, maar verlang niet dat ik een sujet steun of goedpraat die de wereldvrede in gevaar brengt… En ja, hoogstwaarschijnlijk doet onze linkse pers er regelmatig een schep bovenop, maar dan nog, neem nu zijn halsstarrige ontkenning van de verkiezingsresultaten, die kerel is gewoonweg een struisvogel die dat, wanneer het hem past zijn kopke in ‘t zand steekt…

 2. Ben benieuwd wat zijn dementerende opvolger en diens linkse opvolgster ervan gaat bakken. Men zal nog heiwee krijgen naar Trump, de arme , pedalletjes kwijtzijnde mediaschaapjes

 3. Vreemd dat al die zelfverklaarde “rechtste” lezers van ´t Scheldt rustig meeheulen met de linkse meute. Hoe dom en naïef kun je toch zijn? En die “Jef Pedal” is niet de enige hier die de pedalen verloren heeft. Mede daardoor wordt Amerika straks bestuurt door een linkse rat.

  1. dom en naief zijt ge als ge een gestoorde, narcistische, egoistishe, halfgare rechtse rat niet herkent tussen normale rechtse ratten, nog dommer en naiever zijt ge als ge net die rat gaat achternalopen, en domdom zijt ge als ge die rat(sorry dat ik die beestjes beledig) ook nog gaat verheerlijken en aanbidden.

  2. Hey Patrick, als jij vindt dat iemand met een afwijkende mening persé een ‘verdwaald schaap’ is dan zegt dat veel over jou doch weinig over mezelf. De republikeinen wisten verdomd goed, ja zélfs al meer dan 4 jaar welk vlees ze met Trump in de kuip hadden/hebben, wel dat ze dan hadden gezorgd dat er een andere, meer valabele kandidaat mee had gestreden voor de job. Stel dat BDW bij een eventuele regeringsdeelname Flup De winter tot eerste minister zou benoemen, zou ik dan zomaar akkoord moeten zijn en ben ik in het andere geval een vazal van links? Trouwens Patrick, voor mij is het links/rechts verhaal van Amerika helemaal niet hetzelfde als dit van hier te lande. Neem nog maar intentie van het hervormen van de gezondheidszorg hier en ginder, ik denk dat de mening van rechts hier te lande meer aanleunt bij de democratische mening van Amerika. OF, het moet zijn dat er hier véél fake voornemens worden geuit…

 4. Lang leve de linkse Trumphaters oftewem mediaschaapjes hier. Op welke kerktoren staan die windhaantjes ? Links, rechts, links, rechts…. De pedalletjes kwijt ? Bartje Somers gaat nog jaloers op jullie worden.

 5. De reacties hierboven zijn ongeveer dezelfde als indertijd President Reagan te beurt vielen.
  Achteraf werd hij beschouwd als een van de betere presidenten. Time will tell.

 6. 78 miljoen Amerikanen hebben niet in de eerste plaats VOOR Biden, maar wel 100 % TEGEN Trump gestemd, mijn gedacht. Tegen ene die vier jaar lang de pedalen kwijt geweest is. Maar nu is’t gedaan met zijn leugens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *