ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hacking, chantage en bedreigingen naar ‘tScheldt, leveranciers, familie en vrienden – 't Scheldt

Hacking, chantage en bedreigingen naar ‘tScheldt, leveranciers, familie en vrienden

Einde juli 2020 bracht ‘tScheldt de films van de fuivende Conner Rousseau in Frankrijk. Niemand geloofde ons. Want wij zijn rioolpers. Vorige week bracht ‘tScheldt het verhaal van de rukkende BV-club. Niemand geloofde ons. Want wij zijn rioolpers…

Einde juli 2020 bracht ‘tScheldt de films van de fuivende Conner Rousseau in Frankrijk. Niemand geloofde ons. Want wij zijn rioolpers.

Vorige week bracht ‘tScheldt het verhaal van de rukkende BV-club. Niemand geloofde ons. Want wij zijn rioolpers.

**

In het geval van Conner Rousseau brak de hel los enkele dagen nadat ‘tScheldt er als eerste over berichtte. De tientallen nep Twitter accounts die plots tot leven kwamen en ons beschuldigden van fake news zijn ondertussen alweer verdwenen. Maar onthoud dit… de grote media, VRT, VTM en HLN hadden de beelden van Rousseau OOK. Alleen hebben zij die niet willen brengen…..

De vraag is… waarom?

In het geval van de zichzelf bevredigende BV’s brak de hel los enkele dagen nadat ‘tScheldt er over berichtte. De nep Twitter accounts die ‘tScheldt beschuldigden van vanalles en nog wat bestaan nog steeds en stoken nog steeds. Maar onthoud dit… de grote media, VRT, VTM en HLN hadden dit verhaal OOK. Alleen hebben zij dat verhaal niet willen brengen.

De vraag is… waarom?

**

U moet ons niet geloven, maar er is iets zeer ongezonds aan de hand…

Na de publicatie van het verhaal van de onanerende BV’s op ‘tScheldt onderging ‘tScheldt een nooit geziene aanval van hacking. We zijn nu terug online maar we maken ons geen enkele illusie dat wij nog lang online zullen zijn.

De masturberende BV’s die nu hun onschuld uitschreeuwen hebben niet alleen advocaten ingeschakeld tegen ‘tScheldt maar ook bevriende journalisten.

Op de meest cynische wijze worden nu mensen en bedrijven rond ‘tScheldt bedreigd en gechanteerd wegens het uitbrengen van #BVLeaks.

Chantage

Een van deze mensen is ondertussen met naam en toenaam bekend. Een oud-journalist van P-Magazine en Clint, een zekere Kurt Aerts, intieme vriend van de drie zichzelf bevlekkende BV’s, stuurde zaterdag 12 september 2020 om 23.30 een dreig- en chantagebrief naar een leverancier van ‘tScheldt. Wij konden vandaag de dreigbrief inzien en deze tart elke verbeelding.

Kurt Aerts treedt op voor 7 personen die binnen de 24 uur alle artikels over hen van ‘tScheldt verwijderd willen zien. Van deze 7 personen zijn er 2 top politici. Eén iemand van de CD&V en één iemand van de Open Vld.

In de dreigbrief staat letterlijk dat deze groep de leverancier al een tijdje achtervolgt. Zij zullen deze achtervolging stoppen als de artikels van ‘tScheldt verwijderd worden. Zij dreigen ermee een website online te plaatsen om de leverancier in diskrediet te brengen.

Deze leverancier, die bij ‘tScheldt gekend is, heeft de sociale media strategie uitgeschreven voor het ‘tScheldt. Vermoedelijk de reden waarom ‘tScheldt nu tot 106.000 bezoekers per dag telt, en dat ZONDER seksfilms van BV’s. De chanteurs menen dat deze leverancier ook de inhoud van ‘tScheldt bepaalt. Niet dus. Verkeerd gegokt.

Gezien er 2 toppolitici betrokken zijn in deze chantage krijgt dit verhaal een lugubere wending. We vernamen dat zowel CD&V als Open Vld zullen in gebreke worden gesteld.

Toen ‘tScheldt 2 jaar geleden werd overgenomen van de oorspronkelijke oprichter/eigenaar, was het duidelijk dat satire gevaarlijk kon zijn. Vandaar dat iedereen bij ‘tScheldt al 25 jaar onder schuilnaam schrijft. Vandaar dat ‘tScheldt vandaag vanuit het buitenland opereert. Wij dachten 2 jaar geleden dat het gevaar, indien het zou komen, zoals bij Charlie Hebdo wellicht vanuit de moslimwereld zou komen. Wij waren fout. Het gevaar komt vanuit enkele politieke partijen en vanuit de Regimepers, zie wat er gebeurt met de BV’s en hun masturbatiefilms.

Ex-journalist Kurt Aerts heeft inmiddels op sociale media toegegeven dat hij de dreigbrief stuurde. Volgens getuigen tweet hij lustig rond dat ‘tScheldt zou geëist hebben dat hij tweets moest verwijderen. Dat is een manifeste leugen. ‘tScheldt heeft geen enkel contact met dit heerschap. ‘tScheldt blokkeerde hem op Twitter maanden geleden wegens een te hoog gehalte aan zieke tweets en complottheorieën.

Belangrijk in dit verhaal is te weten dat Kurt Aerts enkele jaren geleden werkte voor Clint. Hij bracht het filmpje uit van Ilse Uyttersprot en het verhaal van de Torenpoepster. Hij beschadigde de politica tot op het bot. Volgens een bron dicht bij deze zaak trokken Kurt Aerts en zijn redacteurs die dag een fles champagne af omdat hun website de kaap van 100.000 bezoekers overschreed op kap van de politica. Uyttersprot probeerde de dagen volgend op de release van het verhaal het filmpje offline te halen. Haar pogingen werden op hoon- en schatergelach onthaald door Kurt Aerts en zijn illustere baas Maurice De Velder.

Uyttersprot schreef later nog naar Clint: “Intussen is de nieuwswaarde hiervan gedateerd en wensen we dat u het filmpje van uw website verwijderd. Het filmpje bevat beelden waarvoor Ilse Uyttersprot nooit de toestemming gaf ze te publiceren en zijn een duidelijke inbreuk op haar privacy.”

Er werd opnieuw door Kurt Aerts en company eens goed mee gelachen.

Vandaag organiseert Aerts een kruistocht op sociale media en brandt iedereen af die de beelden van zijn masturberende BV-vrienden durft te delen… Het kan verkeren. Of hebben BV’s meer rechten dan politici?

‘tScheldt vernam tenslotte uit goede bron dat er tegen Kurt Aerts al een tijdje een gerechtelijk onderzoek loopt. Hij zou de laatste jaren mensen in diskrediet hebben gebracht door hen valselijk te linken aan porno of erger.. Net zoals hij Clint gebruikte om Ilse Uyttersprot te verbranden gebruikte hij later P-Magazine als wraakinstrument. Volgens ingewijden is dat ook de reden waarom hij vandaag niet meer tewerk gesteld geraakt bij de meeste mediabedrijven in Vlaanderen.

Hackers

Naast dreigbrieven naar mensen rondom ‘tScheldt wordt ‘tScheldt nu voortdurend aangevallen door hackers. Een van de hackende partijen is ondertussen geïdentificeerd en kan gelinked worden aan een mediagroep waar de rukkende BV’s uit #BVLeaks nauwe banden mee hebben. ‘tScheldt zal de komende dagen op gepaste wijze, dwz met veel satire, deze mensen liefkozen.

Advocaten

Naast de hackings wordt ‘tScheldt op de meest onwelvoeglijke wijze benaderd door advocaten, waarvan 1 advocaat er uit springt, Kristof Neefs, de advocaat van Sean Dhondt. Wat deze man doet komt rechtstreeks uit een slechte Italiaanse maffia-film. Hij loog tegenover de rechtbank om een éénzijdig verzoekschrift te bekomen tegen ‘tScheldt. Erger is dat hij gerechtsdocumenten met zwarte stift aanpast en zichzelf in de plaats van de rechter stelt. In ons woordenboek maakt deze advocaat gebruik van vervalste documenten, al zal hij niet akkoord gaan met de definitie van ‘vervalst’.

Gehavend schip

Het resultaat van dit alles is dat ‘tScheldt momenteel even een zwaar gehavend schip is. De meer dan 20 vrijwillig medewerkende redactrices en redacteurs komen niet meer samen uit angst gevolgd te worden. De meer dan 20 redacteurs en redactrices werd anonimiteit beloofd, echter de angst om via hacks, achtervolging of bedreigingen hun ware identiteit prijs te (moeten) geven zorgt voor spanning en stress.

‘tScheldt is in vergelijking met de grote mediagroepen een hobbyclubje. In tegenstelling tot wat men van ‘tScheldt maakt, een rioolgazet, zijn de redactievergaderingen zinderende explosies van subtiele en minder subtiele gedachten van veelal sterk intellectuele door de band genomen wat oudere individuen. Humor en satire is de gel die deze zeer diverse groep samenhoudt en bindt. Naast alcohol.

Wij gaan niet eindigen met grote woorden of grote beloftes, want eigenlijk weten we niet of we er binnenkort nog zullen zijn… Als het aan ons ligt wel, maar mocht dit een strip van Blake en Mortimer zijn, dan hoeden wij ons voor de talrijke Olrikken.

***

Wie het gehavende schip van ‘tScheldt mee aan nieuw touwwerk wil helpen. Dank! Kies een abonnement:

 

 

 

 

 

17 reacties op “Hacking, chantage en bedreigingen naar ‘tScheldt, leveranciers, familie en vrienden

 1. Een NOG overduidelijker bewijs dat de MSM slechts politiek-correct DESinformerend “duiding”(sic) slijm afscheiden ter rookgordijn verneveling dient er niet te komen, we weten intussen wel genoeg, meer dan genoeg over de rot-tot-op-het-bot gedegenereerde conditie van de MSM !

 2. Dat de VRT en onze andere stasimedia niet eerder over dat gesnok berichtten is omdat ze van oordeel zijn “dat een stevige ruk mag, maar dat het ook weer niet uit de hand mag lopen”.

 3. Top politici van het Vlaams Belang daarentegen willen helemaal niet dat artikelen over hen van ‘tScheldt verwijderd worden. Laat maar staan, klinkt het niet dan botst het maar!

 4. Bovenstaand bericht is uiteraard FAKE NEWS: het Vlaams Belang hééft niet eens top politici!
  Op Guy D’ Haezeleer na . (Qua omvang dan)

 5. Eerlijk, ik ben geen fan van ‘t Scheldt, heb t leren kennen toen ik in Antwerpen werkte (was het toen nog een fax-krant?), en nadien van meer dan nabij aangezien ik ‘per ongeluk’ familiale banden kreeg met de zeer innemende & betreurde Bert Murath en zijn eveneens bijzonder fantastische en erg gemiste echtgenote. ‘t Scheldt heeft echter wel een belangrijke rol in het media-landschap van Vlaanderen, een beetje als de luis in de pels, en zoals onder de hoede van Bert schietend op alles wat beweegt, collateral-damage incluis, maar af en toe zaken bovenhalend die moeten bovengehaald worden. Meer dan waardevo dus. ‘t Scheldt als spreekbuis van een achterban die dikwijls niet gehoord wordt evenzeer. Ook deze ‘BV’s op naakte sokken’-historie geeft goed aan hoe ‘gefilterd’ de berichtgeving is. Als extreem-linkse rakker ben ik best jaloers op het gebrek aan een ‘links’ t’ Scheldt; al heb ik het gevoel dat de links/rechts tegenstelling eigenlijk gedateerd is. ‘t Scheldt heeft zijn oorsprong in de vlaamse beweging en dat is eigenlijk gewoon ‘de strijd voor de gewone man’. De vlaamse zaak is eigenlijk al lang beslecht, het NV-A gepruttel een na-weetje. Keep up the good work, boys (& girls), maar laat ons evolueren naar een rechtvaardig vlaanderen, los van kleur of richting, daar kan ‘t Scheldt een belangrijke rol in spelen.

 6. Nooit ophouden met de zelfverklaarde wereldverbeteraars op hun onbekwaamheid te wijzen, de waarheid staat aan jullie kant en zal zegevieren.
  Houzee!!!

 7. Laat ons niet in de steek! Heb me onlangs geabonneerd om een steentje bij te dragen. Dank u om ons op de hoogte te houden van deze modderpoelen.

 8. Toen zijn mama Samangske tijdens het snokken betrapte zei ze: “Stanneke, weet ge dan niet dat ge daar blind kunt van worden?” Waarop Stanneke antwoordde: “mama, mag ik dan voortdoen tot dat ik een brilleke moet dragen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *