ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gwendolyn Rutten klampt zich krampachtig vast aan de macht en forceert uitstel OpenVld verkiezingen – 't Scheldt

Gwendolyn Rutten klampt zich krampachtig vast aan de macht en forceert uitstel OpenVld verkiezingen

Waarvoor dat ‘griepje’ al niet goed is. Gwendolyn Rutten en de haren forceerden een partijbureau waarop snel electronisch werd gestemd over het al dan niet uitstellen van de interne OpenVld verkiezingen…

Waarvoor dat ‘griepje’ al niet goed is. Gwendolyn Rutten en de haren forceerden een partijbureau waarop snel electronisch werd gestemd over het al dan niet uitstellen van de interne OpenVld verkiezingen. Terwijl heel de partij met open mond en verbazing toekeek stemden 18 partijleden voor uitstel van de verkiezingen, 8 stemden tegen en 4 onthielden zich.

De gedoodverfde verliezers Bart Tommelein en Els Ampe halen nu opgelucht adem. Gwendolyn loopt orgastisch rond want ze is nog steeds de baas en mag corona-gewijs elke dag op TV komen en gedoodverfd winnaar Egbert Lachaert likt zijn wonden.

Welkom bij het machtsgeile OpenVld, dezelfde partij als die van superminister Maggie De Block die mondmaskers bestelde bij een Turkse collega OpenVld-er uit Temse.

***

‘tScheldt dient niemand, en niemand dient ‘tScheldt. Wij werken alleen dag en nacht voor onze lezers. Kies je abonnement:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *