Gwendolyn-doe-mij-maar-een-versoepelde-abortus-of-2-Rutten valt ‘tScheldt aan en beweert te weten wat satire en humor is – 't Scheldt

Gwendolyn-doe-mij-maar-een-versoepelde-abortus-of-2-Rutten valt ‘tScheldt aan en beweert te weten wat satire en humor is

Op de Nationale Feestdag der Immigranten, meer bepaald de Von Saksen Coburgs, lichtte Gwendolyn Rutten de wereld in over wat satire en humor is. Ze nam daarbij ‘tScheldt op de korrel…

21 juli 2020, op deze Nationale Feestdag der Immigranten, meer bepaald de Von Saksen Coburgs, lichtte Gwendolyn Rutten de wereld in over wat satire en humor is. Ze nam daarbij ‘tScheldt op de korrel…

Gwendolyn lijdt de laatste weken aan ‘drempelvrees’, een politieke ziekte veroorzaakt door het in zicht komen van de kiesdrempel gekoppeld aan persoonlijk schuldbesef.

Nadat Gwendolyn haar opvolger Lachaert de Leugenaar, Egbert voor de vrienden, een fijn gestileerd mesje tussen de schouderbladen stak ging Rutten over tot de orde van de dag. Haar brein werkt namelijk als een filter waarvan het residu een resem verwrongen waarheden is die ze dag in dag uit de wereld instuurt via Twitter.

Vandaag vond La Rutten dat het tijd werd om naast centrale examens voor kinderen op school ook de waarheid over satire en humor uit te sturen. Satire en humor is volgens Gwendolyn een uitvinding van de liberalen, gepatenteerd door een van haar voorouders betaald met het geld dat hij uit Congoleese rubberbomen haalde van de soort ‘saliva satiricus’.

Schotschriften zoals ‘tScheldt die zich bedienen van satire en humor plegen dan ook een aanslag op het breinpatrimonium van Gwendolyn Rutten.

Als oppermeesteres der satirische en humoritische kunsten is het dan ook aan haar om te bepalen wat Vlamingen al dan niet satire en humor mogen noemen.

Waarvan akte…

***

Als een ex-voorzitter van de liberale partij begint te bepalen wat wat humor en satire is, dan is het tijd om een jaarabonnementje op ‘tScheldt te nemen want dan ligt de vrijheid niet meer bij Gwendolyn Rutten maar bij ‘tScheldt. Kies een abonnement:

11 reacties op “Gwendolyn-doe-mij-maar-een-versoepelde-abortus-of-2-Rutten valt ‘tScheldt aan en beweert te weten wat satire en humor is

  1. Gw. R., op zichzelf al een kluchtzanger(es), daar is zelfs geen satire voor nodig. Dat ze de VLD mede naar de afgrond loodst kan haar dan weer als positief aangemerkt worden, als ‘t goed is zeggen we het ook !

  2. Gwendolyn -Gwennie’ voor de vrienden – is gewoon blauw van jaloezie , Haar lat ligt ergens in een kelder ,naast haar ene hersencel die reeds door het spijsvertering kanaal van een blauwe rat is gepasseerd .

  3. Gwendolin, je hebt het geschikte figuur en het gezicht voor de rol, maar houd je aub aan je tekst, anders willen ze je niet meer bij de Simpsons.

  4. lachen is één maar een halve appelblauwzeegroene regenboog gekleurde die groen moet lachen omdat ze de echte SOH nog niet te pakken heeft is nog wat anders , lachen is gezond , da weet die trut nog nie denk ik .

  5. Humor heeft ze ten overvloede en net daarom werd zij daarvoor gevraagd (maar ook wegens haar grappige figuur en gezicht) om een rolletje in The Simpsons te spelen. Het gele gezicht gaat haar nóg grappiger maken!

  6. En toch, vele polletiekers maken, soms na een ongelooflijk débacle van dieverse aard, een spectaculaire come-back. Hou ze dus maar in de gaten, ons Gwendolynie, réculer pour mieux sauter, of iets van die strekking.

  7. Als ik deze reacties allemaal lees, en ook uw “krant” artikels, dan moet ik kotsen van deze klote krant.
    Ik stop er mee en zal meer positieve opbouwende kranten lezen.

  8. Deblauwe: groot gelijk. Ik beveel derhalve dan ook de kwaliteitskranten “De Morgen” en “HLN” aan, vooral voor hun objectiviteit die deze van het VRT journaal bijna overstijgt. En zeker “Humo” niet vergeten! Nieuwe abonnees krijgen bij inschrijving trouwens een gratis sleutelhanger met een hamertje en een sikkeltje plus een gesigneerde foto van wijlen Willy Courteaux, (het 1,57 m groot kopietje van Marx). Voor de meer gematigde, maar evenwel tóch nog linkse lezer is “Knack” dan weer aangewezen leesvoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *