ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Grote Peter Van de Veire Masturbatieshow wordt verdergezet in Big Brother Huis – 't Scheldt

Grote Peter Van de Veire Masturbatieshow wordt verdergezet in Big Brother Huis

Peter-ik-steek-liever-mijn-vinger-in-mijn-kont-Van-de-Veire gaat Big Brother presenteren….

Sommigen worden gestraft na een misdrijf. Sommigen worden beloond. Peter Van de Veire, Sean Dhondt en Stan Van Samang pleegden in 2020 een misdrijf door pornovideo’s naar onbekenden te sturen via electronische weg (een misdrijf in België volgens de wet) maar werden niet gestraft. Ze werden beloond met topjobs in televisieland.

De programmadirecteuren van VTM, VRT en Telenet meenden dat de drie TV-sterren het slachtoffer werden van rukkende handen, rimmende vingers en Down gestuurde breinen en toonden zich als vergevende vaders. Ze gaven de drie sterren ego-strelende topjobs in nieuwe TV-programma’s.

Zo mag Peter Van de Veire zijn onanerende persoonlijkheid botvieren in een nieuwe jaargang van Big Brother, een op zijn maat gemaakt TV-concept. Meer dan 115 camera’s zorgen ervoor dat Peters viriliteit onbeschaamd 24 uur lang in beeld kan worden gebracht, tot zelfs op het toilet toe.

***

Het is bijna nieuwjaar…. Sluit het jaar af met een Goede Daad, met een Daad van Verzet. Neem een abonnement op ‘tScheldt zodat het Gezond Verstand volgend jaar niet finaal onderuit gaat in Vlaanderen. Kies je abonnement:

13 reacties op “Grote Peter Van de Veire Masturbatieshow wordt verdergezet in Big Brother Huis

 1. Mag ons trio daar een “art-performance” komen plegen aub ? Want wij hebben de arrogantie pretentie om verder en hoger te kunnen schieten dan om het even welk trio B(elabberde) V(etzakskes), bekend van TV en van “de boekskes” !

 2. Televisie voor dummies ,B.B past helemaal in de breindode hoofden van marginale gapers die aan zelfbevlekking doen bij het zien van hun rukkend voorbeeld ,brood en spelen ,daar zijn de Romeinen ook aan ten onder gegaan. Decadentie en zelfverheerlijking zijn de ondergang van een volk die voor dit soort debiliteit nog wil betalen ,de voyeuristische wedkantoren gaan NU open .

 3. Zodra men met een STANDvogel behept is kan het pas nadien een TREKvogel worden……”Is de belichting goed, dan….filmen maar, Eveline” . Onthoud ; “Zonder eerst met een STANDvogel opgescheept te zitten wordt het nadien geen TREKvoge vertier” weet elke trekvogelaar aan de trekbilliard.

 4. Vermoedelijk zal die vedette deze keer de broek wel ophouden want aan zo’n bleke kelderslak zitten sleuren zoals gefilmd, daar zijn we stillekens aan wel volledig op uitgekeken.

  1. Beste Eric, trek er zelf ook eens aan zodat u mogelijk tot de verrassende ervaring komt dat uw orgaan polyvalent is en voor meer kan aangewend worden dan om te wateren. Zo zult u uw eerste stappen naar het niveau van “ervaringsdeskundige” kunnen zetten. Eerst veel repeteren en dan pas veel later laten filmen en verspreiden tot jolijt van andere trekvogels. Er is wel een nadelig effect aan omdat uw rechter “force bal” zal toenemen als u niet linkshandig bent. Cinéaste Eveline komt gratis filmen, naar verluidt.

   1. beste trekvogel, het is natuurlijk ook zo dat er weinig brein past in het kopje van een zwaluw, daarom (even terzijde) wordt die ook de oei oei vogel genoemd, daarom vergeef ik het u dat ge niet begrijpt wie ik bedoel met ervaringsdeskundige, prettige vlucht nog en tot volgend voorjaar( en wees voorzichtig met dat laag over de grond scheren als ge op muggen jaagt)

    1. Neen, de “Oei-Oei-vogel” is een vogel met heel korte poten en heel grote kloten en die daarom bij de landing telkens “oei oei oei !” brult. Vandaar die naam. Ik weet dat omdat er in mijn klein vogelkopje een micro chip steekt met veel Megabits opslag capaciteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *