ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Goochelen met ontgoocheling aan de hand van de échte billen van Kim Kardashian – 't Scheldt

Goochelen met ontgoocheling aan de hand van de échte billen van Kim Kardashian

Ongeletterden heten voortaan ‘laaggeletterd’. Dit is alweer een Über-delicate verschuiving van punten en komma’s in de postkoloniale bejegening van kwetsbare groepen. Van de laaggeletterden zijn alvast geen boze lezersbrieven te verwachten…

Ongeletterden heten voortaan ‘laaggeletterd’. Dit is alweer een Über-delicate verschuiving van punten en komma’s in de postkoloniale bejegening van kwetsbare groepen. Van de laaggeletterden zijn alvast geen boze lezersbrieven te verwachten. Aan de Stanford University ontwikkelde men dan weer een neusspray met vasopressine die autistische kenmerken kan verzachten. Prompt kwamen er reacties van de Autismeverenigingen als zou deze doorbraak betekenen dat er aan die mensen iets moet worden verholpen. De ontgoocheling in zo weinig waardering voor autisme was dus repetitief groot. Wij zochten uit of er elders nog meer teleurstelling bestond over goede bedoelingen.

Zo stelden we diepe treurnis vast bij de gespierde organisatie Bewonderaars Annelies Beck (de BAB) nadat hun idool bij de viering van 25 jaar Terzake dan toch niet uit de kleren was gegaan, zoals min of meer aangekondigd in de fan-folder. Toen Kathleen Cools wilde inspringen reageerden de doorgaans enthousiaste volgelingen met afschuw. Voorzitter Harry Verdruyp benadrukte dat ze wel foto’s uit de oude doos wilden zien, maar niet van een oude doos. Annelies onthield zich, ook van commentaar.

De oudjes die al geld (en zoveel meer) hadden gestort voor de datingsite ‘Rich and Beautiful’ waren op hun beurt ontgoocheld dat de studentes niet meer met hen mochten komen spelen. Zelfs bieden op een te ontkurken maagdelijkheid zat er niet langer in. ‘De maatschappelijke gevoeligheden maken het beenhard voor gefortuneerde fuckers’, aldus getroffene Bent Van der Gleuf van het naaiatelier ‘Bend over Backwards’ uit Brasschaat. ‘Wij vulden die meisjes met hoop’, voegde hij er nog aan toe.

Binnen de Vrijetijdsgroep De Lollige Lesbiennes uit Limburg baarde de kritiek in Amerika op de nieuwe Batwoman duchtig wat opzien. In die film stelt de eerste lesbische superheldin paal en perk aan de misdaad. ‘Lesbische rolmodellen zijn extreem ondersteunend voor beginners’, verklaarde de anonieme animatrice die beroepshalve kleine knaagdieren opzet. ‘Daarom kijken we zo op naar Lesley-Ann Poppe, Karen Damen en Carmen uit de Kampioenen; die draaien niet rond de pot’.

De versoepelde procedure om je voornaam te veranderen doet elke dag 24 Belgen een aanvraag doen. Giga-ontgoocheling bij wie liever zijn achternaam had willen wijzigen. De vzw ‘Waarom mag het vanachter niet?’ proeft dagelijks de bittere pijn. Het hele bestuur heeft er last van: Godelieve Groes, Yves Van Drollenbeke, Johanna Vuylaers, Amber Liefsterin, Danny Fok, Magda Kwab, Manu Befmans, Tine Voorvogt, Piet Vanonder en Simone Schama-Lippens. Dit toffe tiental plant acties.

De rage in fitnesscentra om de Kim Kardashian-kont bijeen te zwoegen laat tal van tienermeisjes ontgoocheld achter. Zelfs met een fors booty-plan waarbij vanuit de heupen een lomp gewicht wordt getild, tevens met potige proteïnen en bovenal met plastische foortrucs blijft er bij sommige wichten enkel een spichtige bilspleet zichtbaar die precies uit een ontwikkelingsland is komen aanwaaien. Op Pukkelpoep probeerden dus de krappe kontjes tevergeefs er met vlag en wimpel bovenuit te steken.

Trui De Swaffelaere

***

Foto: de échte billen van Kim Kardashian

***

Hoe kan ik zoiets lekkers als ‘tScheldt steunen? Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *