ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gisteren in Brussel en Parijs, vandaag in Blankenberge (VIDEO’s met updates) – 't Scheldt

Gisteren in Brussel en Parijs, vandaag in Blankenberge (VIDEO’s met updates)

Volgens Jessika Soors vond er een extreemrechtse aanval plaats op politie en redders in Blankenberge…

Featured Video Play Icon

Update 10 augustus 2020: 16.28 uur

Update 9 augustus 2020: 00.41 uur

Update 8 augustus 2020: 20.21 uur

Stuur beelden naar [email protected]

9 reacties op “Gisteren in Brussel en Parijs, vandaag in Blankenberge (VIDEO’s met updates)

 1. Niet alleen in Blankenberge, ook in Knokke, en op de Nederlandse stranden, het virus zit overal, mondmaskers of niet;-). En het waren géén Skandinaven in Blankenberge volgens de beelden…. Mijn pronostiek : (Noord)Afrikaans krapuul uit Bruxelles, die met de trein afzakken naar overal waar ze de boel kunnen en zullen verpesten en verzieken, hoelang nog, hoelang nog zal ons geduld en tolerantie op de proef gesteld worden ? En zie die politie daar staan, om medelijden mee te hebben gewoonweg. Enkele arrestaties en die gozers zijn vermoedelijk al terug op vrije voeten, zoals gewoonlijk.
  En dan was er nog dat akkefietje in Moelingen (Voerstreek)….Een auto op de vlucht voor de politie, de inzittende(n) vond niet beter dan….te schieten op de politie, een passerende vrouw geraakt meen ik, enz
  In een Amsterdams waterpark ook al eentje omvergeschoten, op klaarlichte dag, ja de hittegolf slaat blijkbaar toe overal. En de zomer is nog niet ten einde…. waarna een hete herfst volgt ?? On verra.
  En Koning Flup heeft de opdracht verlengd van die 2 gozers, de naam ontsnapt me. Maar Calvo Salvo staat al terug paraat, zij het nog wat aarzelend….. In elk geval : we zullen weer gesjareld zijn, wedden ?

  1. @op tijd hetgeen men angstvallig geheim wil houden is dat heel veel van die Afrikaanse bendes bestaan uit ex kindsoldaten die als wees naar hier gehaald zijn door vooral ps en cvp Brussel over een tijdsspane van 12 j levensgevaarlijk zijn die gasten geen scrupules en geen respect voor een mensenleven

 2. Al dat noord afrikaans krapuul moet weg, WEG,WEG uit ons land. Voor hen moeten onze grenzen onverbiddelijk dicht. Geen geld noch voedsel noch om het even dewelke steun. En als het Europa niet zint kan of mag dat ons allemaal geen barst schelen.

 3. Het was weer eens van dat: miserie met het geïmporteerd afval dat massaal vanuit Brussel afzakte om zoals gewoonlijk het crapuul te komen uithangen. (Oei dat mag niet gezegd worden om datzelfde crapuul niet te stigmatiseren) En net omdat het weer bruin crapuul was, heeft onze neo-nazizender op de Reyerslaan er in zijn (zoals gewoonlijk geweldig “objectief”) journaal weer zedig over gezwegen. Stel je voor dat het Vlaams belangers of Hells angels zouden geweest zijn i.p.v. geïmporteerd crapuul…. Daaaaagenlang zou het een hotspot in hun linkse berichtgeving zijn.

 4. Waar is de goede oude tijd toen we nog échte gendarmes had en geen labbekakken die er maar staan op te kijken terwijl het bruin crapuul alles vernield. Nu wordt justitie geleid door een half seniele ruggengraatloze mossel. In gevallen zoals in Blankenberge zou men een bataljon para’s op dat bruin afval moeten afsturen en ze er laten op kloppen tot ze hun laatste tand hebben uitgespuwd.

 5. Je oogst wat je zaait , dat is een oud maar waar gegeven ,HET IMPORT TUIG uit borg-er-okko komt er om onze Vlaamse meisjes te molesteren , hun bh af te trekken ,en er op te slaan , zoals je kan zien in een van de filmpjes .
  De corrupte leugen media noemt dit soort ‘strandgangers’ terwijl het strandgangsters moet zijn ,volgens bronnen bij de politie hadden de meeste arrestanten ellenlange straf bladen !! dat zijn voor deze ‘koorknapen’ diploma’s waar ze mee kunnen uitpakken in hun middens als ‘helden’ waar de ‘kafirs’ angst van hebben en ze nooit hun straf laten uitzitten ,en jantje modaal zal wel zwijgen en opdraaien voor de kosten ,waarna de hele bevolking verbod krijgt om naar de zee af te zakken ,IMPORT TUIG 1 Vlaams volk 0

  1. Hoe ist nog met die Antwerp hooligans die gingen freefighten met die van den Beerschot? Of past dat niet in je blank wereldbeeld?

   1. Onderlinge veldslagen (met de nadruk op onderling) van blanke hooligans zijn niet hetzelfde als allochtoon tuig (met de nadruk op tuig) die pretparken, dancings, stranden, straten en pleinen terroriseren…. Voor alle duidelijkheid, het ganse geteisem van alle geuren en kleuren, van witteboorden tot illegalen, geldt maar 1 afdoend middel : op transport naar de Goelag-archipel. Een lange treinreis (ook gratis !) maar de mooie natuur maakt veel goed. Heropvoeding en dwangarbeid. Voor sommige recidivisten een enkele reis (verbanning en eventueel de doodstraf in bep. gevallen), door de rest een te onthouden lesje….. een verblijf zonder PC, ontspanningsmogelijkheden, excuise spijzen, contact met de buitenwereld, enz . Zuiver ‘the basics’ zoals in den oorlog. En elk in z’n eigen bunker op enkele kilometers van elkaar, plaats genoeg ! Ontsnappen totaal uitgesloten, en al zeker niet met een helicopter zoals wel eens gebeurt…. GSM-masten onbestaande, geen handeltjes in drugs, alcohol, porno, etc. Terugkomers worden streng opgevolgd na een ‘ingangsexamen’, een publieke boetedoening quoi. En dwangarbeid kweekt spieren en discipline. Arbeit macht frei, nog altijd…
    Zo, laat dit maar in het volgende regeerakkoord opgenomen worden (Calvo Salvo knikt al, of zijn m’n brillenglazen aan vervanging toe ?;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *