ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gezocht… meer info over gruwelvideo uit… Leuven – 't Scheldt

Gezocht… meer info over gruwelvideo uit… Leuven

Een video van een gewelddadig incident bereikte onze redactie….het zou gaan om feiten van deze week in Leuven. Wie heeft meer info?

Featured Video Play Icon

Een video van een gewelddadig incident bereikte onze redactie….het zou gaan om feiten van deze week in Leuven. Wie heeft meer info? Contacteer ons: redactie -at- tScheldt.be

12 reacties op “Gezocht… meer info over gruwelvideo uit… Leuven

  1. Jamaar hola, als we ons met àl die fait divers moeten gaan bezighouden is het einde zoek, sorry. Al gehoord van Het Nieuwe Normaal ? Welaan dan ! Uithuilen bij Unia is een optie natuurlijk. Succes !

  2. Er zal vanavond in Terzake uitgebreide ‘duiding’ gegeven worden inzake deze witte provocatie. Bekende BLM-troela’s zullen alles ‘in perspectief’ plaatsen. En u weet, ook in Leuven is er te weinig groen (zonder hoofdletter), te weinig fonteinen, te weinig zwembaden, te weinig sportvelden, te weinig ontspanningsmogelijkheden. En als het kruim van de politie aan de kust loopt te paraderen, tja….kwestie van prioriteiten….

  3. Men zou bijna heimwee krijgen naar de terugkomst van zo’n onooglijk kereltje met een belachelijk snorretje om wat orde op zaken te komen stellen…

  4. Olala, ‘t wordt zelfs al vermeld in Het Laagste Nieuws, prima. De politie tilt er zwaar aan (toch 3,5 kilo aan de haak) en gaat op zoek naar alle ‘betrokken partijen’ (de sossen ?, de tjeven ?, de populisten ?, de Groenen ?, of gewoonweg De Jongeren ?;-). Of een bep. soort jongeren (niet stigmatiseren, is nog véél te vroeg, alles op zijn tijd zei Nonkel Juul, hij had het wel over sex. voorlichting en voorhuwelijks gefroemel, maar dit terzijde).

  5. Unia laat weten dat we het toch niet te zwart/wit mogen zien, nuancering is hier op z’n plaats, en men moet de ware toedracht kennen, niets is wat het lijkt, toch ?

  6. Als het in Het Laatste nieuws (het bijhuis van de rode vaan) al vermeld wordt, dan is er toch ergens stront aan de knikker. In de rode minaret aan de Reyerslaan moeten ze wellicht nog wat stemoefeningen doen om het uit hun keel te krijgen. Ik zie die rode Tang(he) al bij elke lettergreep 5 keer met haar bolle ogen knipperen om het uit haar strot te krijgen.

  7. We mogen ons toch ook eens een beetje amuseren zeker want van al dat Corona gedoe en doppen bij heet zomerweer wordt ik ambetant

  8. Geen enkele van deze problemen in het land van Orban, daar zet de Rendőrség dergelijk crapuul wel even op een afgesloten koer en mogen ze voelen wat ze anderen aandoen ,veel ,zo niet alles heeft te maken met de lafheid van het knechtenvolk ,de kleine bange belgjes ,dit is de finale verloren revolutie

  9. Laat gewoon de para’s ( autochtone ) eens los op die gasten. Met onze politie, die geen kans hebben tegen deze allochtonen, is geen land te bezeilen. Er lopen er daar tussen met 100 kg en meer, met paarde staarten van een meter lang, och here toch. Geef onze jongens de vrijheid eens hun frustraties te koelen op dit gekleurd crapuul, de straat zal vlug teug veilig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *