ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gezocht: bedrijven die door KBC failliet gingen – 't Scheldt

Gezocht: bedrijven die door KBC failliet gingen

We krijgen meer en meer berichten binnen dat de KBC momenteel leningen en overbruggingskredieten weigert aan bedrijven waarvan de zaakvoerder of werknemers (!) betrokken waren bij een faillissement in het verleden…

 

We krijgen meer en meer berichten binnen dat de KBC momenteel leningen en overbruggingskredieten weigert aan bedrijven waarvan de zaakvoerder of werknemers (!) betrokken waren bij een faillissement in het verleden.

In het kader van het verleden van de KBC, die zelf -als bank(!)- door de staat, U en ik dus, moest gered worden van het faillissement is dit een staaltje van hooghartig cynisme in corona-tijden.

‘tScheldt zoekt mensen wiens bedrijf door de KBC failliet ging doordat KBC op een moeilijk moment de leningen opzegde, leningen weigerde, of door bepaalde handelingen zaakvoerders, bestuurders, aandeelhouders het leven onmogelijk maakte.

U kan via ‘tScheldt geheel anoniem getuigen via onze speciale knop “Anoniem nieuws melden” op de homepage. Weet wel dat de technologie achter deze knop feilloos werkt, in zoverre dat wij U niet kunnen contacteren als we vragen zouden hebben bij Uw tekst. Best is ons te mailen via “[email protected]”. Ook dan garanderen wij bronbescherming.

4 reacties op “Gezocht: bedrijven die door KBC failliet gingen

  1. L&H – spraaktechnologie bedrijf. Op aanraden van o.a. KBC hebben veel mensen aandelen gekocht van deze reus op lemen voeten. De bank zelf heeft er waarschijnlijk niets aan verloren, gedupeerden wel.
    KBC is niet slechter of beter dan andere banken.

    1. Dank! De berichten die wij hier nu binnenkrijgen over de KBC zijn ronduit negatief. Als je mensen kent die door KBC zijn bedrogen, of door KBC in faillissement moesten gaan doordat leningen eenzijdig werden opgezegd, stuur info door. (B van ‘tScheldt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *