ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gemeentebestuur van Mechelen biedt U deze folder aan zodat U deze tegen Uw raam zou hangen… – 't Scheldt

Gemeentebestuur van Mechelen biedt U deze folder aan zodat U deze tegen Uw raam zou hangen…

10 reacties op “Gemeentebestuur van Mechelen biedt U deze folder aan zodat U deze tegen Uw raam zou hangen…

 1. Dit is zeker weer een lumineus idee van die marokkanenminnende fatso (pardon, minister van desintegratie), of van die andere, dat groen wandelend geraamte? Ja, het wordt tijd dat die blanke racisten zich eindelijk eens gaan aanpassen aan de realiteit. Wat is het volgende dat die bolle en zijn linkse kliek gaat “presteren”: alle cafés gesloten? want alcohol verboden volgens onze conquistadores… of iedereen verplicht een kopvod?
  Met de bende die nu in het stadhuis zit staat de kapot belaste Mechelaars nog wat te wachten vrees ik.

  1. Ik heb heel veel medelijden met de burgers van Mechelen, die opgescheept zitten met een donkerbruine pruimetende ‘burgemeester’. Dat ze toch in opstand komen tegen die opgeblazen oikofoob, die zijn ziel heeft verkocht aan de aanhangers van de pedofiele Allah en dienst schandknaapje, Mohammed!

 2. De koddige anti-racisme sticker met als afbeelding een blauwe en gele schoen inlegzool (!!!!!!!!!!!!!!!!) , die Mechelaars ongevraagd opgedrongen in hun bus kregen en die geacht werd als steun voor Zomers Bartje, de kleinzoon van Rechtse Lode Zomers, die van de “Romeinse Groet”, aan te brengen op hun venster, werd geïnterpreteerd als om de voeten aan de inlegzolen te vegen. Negens in Mechelen te zien ! Reclame van één of andere gekopvodteerd madammeke zal eveneens niet voorbij de maneblussers moskee geraken. Ons allochtonofiel Zomers Barje gaat af als een gieter, een lekke haram gieter bij de nog nauwelijks op een kier “open”(?) VLD, vroeger de partij van de zelfstandigen, nu pogend de “partij der allochtonen” te worden. Allez dat hoopt Zomers Bartje toch en Egbert Belachelijkaert ook , daarom lanceerde die dat halal madameke, die El Kaouakibi. Als ik haar naam verkeerd zou gespeld hebben komt dat omdat ik niet naar de Sahara Haagschool van Mohl-Em-Beeq ben geweest om Berbers en Arabisch te leren spellen.

 3. 2800Love is ; er samen voor blijven gaan, voor dat “LEKKER VARKENSVLEES SMULLEN” in ons haram stulpje in 2800 Meccalen

 4. Hang hem naast de affiche ‘Geengranaatstraat’. Er samen voor blijven gaan, en voor den bareel blijven staan.

 5. Ik heb het ook maar van “horen zeggen”… Die bolle collaborateurskleinzoon zou nu dagelijks urenlang onder de zonnebank liggen om er net uit te zien als zij die hij steeds en overal voortrekt. Daarom had hij trouwens ook eerder al een baard laten staan. Nu nog de jellaba en een XXXL size fez op zijn kop en dan kan hij ongegeneerd in Brussel door Kuregem of de Stalingradlaan flaneren zonder dat “jongeren” hem de hersens inkloppen om hem te beroven. Bewoners van Hombeek houden hun hart reeds vast en speuren dagelijks angstig naar zijn huis om te zien of er nog geen minaret aan zijn huis gebouwd wordt of er luidsprekers aan de gevel hangen. Want… misschien werpt de dikke kalief zich nu wel op de koran en vind hij het niet meer dan normaal dan dat hij om 5u ‘s morgens gans Hombeek uit zijn bed zou krijsen.

 6. Halal vreten kan uw hersens aantasten ,zeker als daarbij nog “kruidenthee” geslurpt word en shischa pijpen leeg gelurkt worden ,een bezigheid die blijkbaar door zijn moslim schoonzoon als ‘verbindende’ koeltoer in huize Somers
  is binnen gebracht .

 7. Na generaties strijd voor gelijkwaardigheid van de vrouw in onze maatschappij moeten wij nu samen gaan voor de onderdrukking door een ideologie die haaks staat op de onze.

 8. Ik vraag me af of die blauwgroene (maar hoofdzakelijk groene) Fatso ook affiches zal laten hangen in St. Niklaas waar zopas een 16-jarige door een bende marokkanen 6 tanden werden uitgeklopt omdat hij zijn sigaretten niet wou afgeven. Het verbaasde me al dat in de digitale versie van Gazet van Antwerpen het woord “marokkanen” voor dat crapuul gebruikt werd. We hebben dus toch nog een objectieve krant. In HLN zouden dat gewoontegetrouw steevast “jongeren” zijn en op onze stasizender zouden de Tanghes en c° nog liever hun tong inslikken dan zoiets te brengen.
  Maar stel je eens voor dat het net omgekeerd zou zijn… een groepje blanken klopt een marokkaan een hoop tanden uit…. het zou twee weken lang het bijzonderste item op onze “objectieve” zenders zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *