Gelul voortaan met verbindingstaks bestraft – 't Scheldt

Gelul voortaan met verbindingstaks bestraft

‘Ik ben er van overtuigd dat dit een positief project zal worden waarvoor een breed maatschappelijk draagvlak bestaat. Over de partijgrenzen heen. Samen! Blijven gaan! We moeten ophouden met polariseren. We moeten verbinden. Ik geloof met hart en ziel in deze constructief gedragen toekomstvisie.’

‘Ik ben er van overtuigd dat dit een positief project zal worden waarvoor een breed maatschappelijk draagvlak bestaat. Over de partijgrenzen heen. Samen! Blijven gaan! We moeten ophouden met polariseren. We moeten verbinden. Ik geloof met hart en ziel in deze constructief gedragen toekomstvisie.’

Van wie is dit wollige citaat? Van een coke-snuiver? Van een paddo-verslaafde? Dit wollige citaat kan elke dag meermaals worden opgetekend uit de mond van een net beëdigd burgemeester, schepen, gemeenteraadslid, voorzitter van de kerkfabriek of zitje in de districtsraad. Daarom wordt – bovenop alle andere belastingen, voorheffingen, inhoudingen, BTW, terugvorderingen, afhoudingen en pesterijen – een nieuwe taks ingevoerd. De verbindingstaks! Elke politicus of eigenaar van een zeepziederij die zich voortaan schuldig maakt aan het mondeling of schriftelijk gebruik van één of meerdere, courant geworden uitdrukkingen uit onderstaande – voorlopige – lijst, heeft het vlaggen. Omdat uw favoriete blad ‘tSCHELDT een groot hart voor velen heeft, wordt de opbrengst van de verbindingstaks integraal doorgestort op bankrekening van de VZW Koepel Koffiehuizen & Shishabars, Carnotstraat/Turnhoutsebaan 1-711 te Antwerpen.

 • ‘eerst de inhoud, dan de postjes’
 • ‘in het bedrijfsleven zou ik veel meer kunnen verdienen’
 • ‘ik doe dit niet voor mezelf maar voor mijn kiezers’
 • ‘ik heb veel gekregen, nu wil ik iets teruggeven’
 • ‘de poppetjes interesseren ons niet’
 • ‘mijn vrouw heeft er vrede mee dat ik er nooit ben’
 • ‘ik werk dag en nacht, ook tijdens het weekend’
 • ‘met mijn carrière of de lijstvorming ben ik niet bezig’
 • ‘ik hoop de gevolgen van dit slopende bestaan ooit goed te maken bij mijn kinderen en kleinkinderen’
 • ‘fuck de zijlijn’

Iemand nog een paar kilometer duct tape? Hier damit!

Suskewiet

1 reactie op “Gelul voortaan met verbindingstaks bestraft

 1. VZW Koepel Koffiehuizen & Shishabars ligt me na aan het hart. Met uw toestemming wil ik graag mijn bijdrage leveren door het toevoegen van volgende uitspraak. Ik ben ervan overtuigd dat hierdoor jullie geliefde VZW er in de nabije toekomst warmpjes zal bij zitten.
  “Wir haben es nicht gewusst.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *