ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gelukkige Nieuwjaar Cartoons 2021 blijken niet Coronaproof – 't Scheldt

Gelukkige Nieuwjaar Cartoons 2021 blijken niet Coronaproof

Het virus zit niet alleen in vleermuizen en in de lucht, het zit ook in onze gedachten en nieuwjaarskaarten…


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

4 reacties op “Gelukkige Nieuwjaar Cartoons 2021 blijken niet Coronaproof

  1. Laten wij eens een echte wens doen voor gans de Belgische gemeenschap. Laten wij in 2021 NIET meer praten over corona. Zeker niet als je overal lotus koekjes bij de koffie krijgt. En diegene die zegt dat 2020 een verloren jaar was, heeft er zelf voor gezorgd dat het een verloren jaar was. Want een lach, een traan, een helpende hand en vele wandelingen werden U allemaal aangeboden, geheel gratis het koste NIETS. Heb je ze gewild, nee, dan ben jij toch zelf de oorzaak van het slechte jaar. Als je wil dat 2021 beter wordt, begin dan met uzelf. en pak al het gratis dat geboden wordt met beide handen aan. En je zal zien, 2021 WORD GROOTS.

  2. Gratis wandelingen ? het zou pas erg zijn moest je er voor betalen (wat misschien nog komt).Enkel voor het linkse profitariaat is alles gratis,zolang de werkende ezel er voor opdraait wel te verstaan , Lachen doen enkel de onverkozen graaiers met hun exuberante “verloning” , tranen waren gereserveerd voor de nabestaanden van dierbaren die ze niet meer mochten zien ,en voor horecazaken die hun levenswerk werd kapotgemaakt met draconische onwettige dictaten ,verder de
    repressie die sommigen blijkbaar omarmen wegens te dom ,te slaafs of te gehersenspoeld .dat zal de toekomst voor de volgende jaren zijn ,leer er mee leven .

    1. Recht in de roos !! lange leve de Vivaldi vriendjes zakkenvullers in de toekomstige verdoemenis , hell is nog te goed voor dat samenraapsel ! Uit het hart van alle gedupeerden !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *