ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gefilmd! Steffen Van Roosbroeck, woordvoerder Wouter Beke, stampt naar ‘tScheldt, zie wat er gebeurt – 't Scheldt

Gefilmd! Steffen Van Roosbroeck, woordvoerder Wouter Beke, stampt naar ‘tScheldt, zie wat er gebeurt

De woordvoeder van Wouter Beke, de infame Steffen Van Roosbroeck, kreeg het recentelijk danig op de heupen van ‘tScheldt…

Featured Video Play Icon

De woordvoeder van Wouter Beke, de infame Steffen Van Roosbroeck, kreeg het recentelijk danig op de heupen van ‘tScheldt.

**

‘tScheldt zou ‘tScheldt niet zijn mocht het niet met enige ironie en zwartgalligheid kijken naar de fratsen van Wouter Beke en zijn privé-woordvoerder, die trouwens op de loonlijst staat van het ministerie van Zorg. ‘t Is maar dat U weet naar wie Uw geld allemaal vloeit.

Mensen die ‘tScheldt geen goed hart toe dragen, erg verwonderlijk, maar die zijn er, tweeten dan volop dat ‘tScheldt Wouter Beke en zijn dandy-secondant Van Roosbroeck ‘viseert’.

Voor 10.000 doden en hun achtergebleven families wil ‘tScheldt al wel eens iets doen. Aangezien de ‘coronacommissie‘ door politici onder elkaar werd georganiseerd alsof het een wedstrijd hotdogs schransen was met als voorspelbaar resultaat dat alle stuurlui die 10.000 doden op hun geweten hebben gewoon mogen doorvaren, blijft er in Vlaanderen nog één kleine onafhankelijke stem over om te roepen dat er hier vanalles niet klopt. Die stem komt inderdaad van ‘tScheldt.

‘tScheldt was daarbij het eerste magazine dat haarfijn uit de doeken deed hoe de volledige gebuisde CD&V top rond Wouter Beke mee mocht verhuizen naar het ministerie van Zorg, om dan ineens te beseffen dat als er zoiets als corona op de bevolking afkwam, er eigenlijk ook gewerkt moest worden. Iets waar de ex-CD&V partijtop niet zo had op gerekend, zeker niet Wouter Beke die had gehoopt enkele jaren onder een bureau te kunnen schuilen op een waardeloos ministerie in afwachting van een ronkende titel op Europees niveau.

Het uitgestuurde sarcasme van ‘tScheldt richting Wouter Beke en Steffen Van Roosbroeck bezorgde deze laatste niet alleen acute buikloop maar ook een opstoot van oncontroleerbare rancuneuze razernij. Toen ‘tScheldt afgelopen woensdag richting Van Roosbroeck ‘blafte’, kon Van Roosbroeck zich niet meer bedwingen en haalde hij uit…. jammergenoeg werd alles op camera opgenomen…

***

Nog meer onthullingen op komst over Steffen Van Roosbroeck, de woordvoerder van Wouter Beke….. Kies nu een abonnement:

1 reactie op “Gefilmd! Steffen Van Roosbroeck, woordvoerder Wouter Beke, stampt naar ‘tScheldt, zie wat er gebeurt

  1. ‘t is zoals Mark Eyskens het 2 decennia geleden zo treffende verwoordde: in een normaal land zou zo’n minister opstappen, maar we leven nu eenmaal in een apenland..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *