ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Geen enkel probleem in de wereld of IKEA heeft een oplossing… – 't Scheldt

Geen enkel probleem in de wereld of IKEA heeft een oplossing…

3 reacties op “Geen enkel probleem in de wereld of IKEA heeft een oplossing…

  1. Prima, nu is het wachten op tegemoetkomingen vanwege Italië, de Romeinen, voor alles wat ze hier aangericht hebben in onze kontreien, ook al zei J. Caesar :”de Belgen zijn de dappersten aller Gallijders”….

  2. De linkse New York Times schreef op 1 juli dat de befaamde Mount Rushmore gebouwd was op land van de Lakota indianen en dat de beeldhouwer banden had met de Ku Klux Klan. En dat 2 van de presidenten slavenhouders geweest zijn. Vele reacties van geschandaliseerde burgers kwamen op twitter met het verzoek aan de links-polariserende krant om hun gebouw, dat staat op grond die door de Hollandse kolonisten was ontstolen van de autochtone bevolking, te schenken aan de BLM beweging. Een ervan verwees naar Nancy Pelosi die een speech gaf bij de begrafenis van haar overleden vriend, ex klansman Byrd.

  3. @ E pericoloso: had Zjul Sezaar in die tijd Eric Van Rompuy en Harmonika De Koninck gekend, dan had hij in zijn De bello Gallico zonder twijfel geschreven “de Belgae zijn de grootste azijnzeikers onder de Galliërs “.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *