ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Frank Vandenbroucke in de reeks Verloren Maandag Uitspraken – 't Scheldt

Frank Vandenbroucke in de reeks Verloren Maandag Uitspraken

11 reacties op “Frank Vandenbroucke in de reeks Verloren Maandag Uitspraken

  1. “Zoek de term Babtou” eens op, zodat ge weet hoe er over blanken wordt gedacht door sommige negers, zogezegd “Afrikanen” in PoCo-newspeak, net of er zouden geen blanke “Afrikanen” zijn (Zuid-Afrikaanse “Afrikaners”, nazaten der “Boers”) of bruine “Afrikanen” (“Berbers & Arabieren” uit de Maghreb). “Afrikanen” is objectief-correct gezien een geografische term geen ethnische, enkel bij politiek-correcte warhoofden speelt die politiek-correct ontaarde waan. Daarom is een Brazilaanse neger geen “Afrikaan” maar een “Zuid-Amerikaan”, objectief-correct beschouwd !!!!!!

  2. Waarom maakt Frankske Vandenbroucke (niet de overleden coureur) met d ehand hier ons teken waarmee wij elkaar herkennen ?

  3. ‘k Heb dat zelfingenomen sujet op 4/1/2021 in het VTM journaal (naar het VRT links regimejournaal kijk ik nooit meer) bezig gehoord toen Stef Wouters hem met diverse gevatte vragen het vuur aan de schenen legde. Deze door geen hond verkozen pretentieuze kwal draaide er zich rond als een paling in een emmer snot. Zijn vroegere voorstellen om geld te verbranden waren blijkbaar gemakkelijker dan zich thans behoorlijk te rechtvaardigen waarom in dit bananenland alles met betrekking tot de vaccinaties vierkant loopt. Of misschien hebben we tóch nog niet genoeg regeringen met het daarbij obligaat horende peloton graaiers???

  4. Het was op 4.1.2021 in het VTM journaal weer mooi om zien toen die bezitter van een ongelooflijk meerderwaardigheidsgevoel als een paling in een emmer snot rond de gevatte vragen van Stef Wouters moest draaien. Het was écht pathetisch hoe die vleesgeworden pretentie zijn onbekwaamheid in het coronagedoe voortdurend moest verrechtvaardigen met een resem excuses. Die walgelijke vertoning (en dat is dan nog een understatement) typeerde nu eens écht dit wegrottend land met zij bende graaiende hansworsten.

  5. en wanneer gaan ze die pipo’s in brussel verbieden om nonsens uit te kramen ? en over de verrechtsing -ge oogst nu wat ge gezaaid hebt heren kalergi lakeien

    1. Zou beter zijn dat al die hersenloze politici buiten de wet worden gesteld, én gedeporteerd naar Noord-Korea, China, of Rusland. Daar zullen ze wel worden ingetoomd!
      Nadien vakmensen en ervaringsdeskundigen het land laten leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *