ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Frank Vandenbroucke betoont spijt: ‘Ik had moeten verduidelijken dat je best onderscheid maakt tussen je kinderen’ – 't Scheldt

Frank Vandenbroucke betoont spijt: ‘Ik had moeten verduidelijken dat je best onderscheid maakt tussen je kinderen’

Vlaanderens knuffelcontact bij uitstek, gezondheidsminister Vandenbroucke, heeft met een scheut hem typerend inlevingsvermogen van de kerstperiode gebruik gemaakt om een brute waarheid onder onze neus te smeren: elke ouder en grootouder heeft zo zijn favorieten…

Vlaanderens knuffelcontact bij uitstek, gezondheidsminister Vandenbroucke, heeft met een scheut hem typerend inlevingsvermogen van de kerstperiode gebruik gemaakt om een brute waarheid onder onze neus te smeren: elke ouder en grootouder heeft zo zijn favorieten.

**

Frank heeft zich zoals gebruikelijk in de materie verdiept. Diverse psychologische studies bewijzen dat kinderen niet gelijk zijn. Er is nu eenmaal maar zoveel liefde om mee rond te gaan zodat er altijd wel een of meerdere afstammelingen aan het kortste eind trekken. Het siert de minister dat hij dat onverbloemd brengt.

De Rode Monnik uit het Vivaldi-horrorkabinet verbrandt zich niet aan sentimentaliteit. Het is beter zo dat enkel de uitverkorenen hun plaats innemen aan de kerstdis. Zeker nog ontvankelijke kleinkindjes moeten rijp geknepen worden voor de harde waarheden des levens, meent de SP.A-excellentie. Sociaal is niet hetzelfde als socialisme; dat heeft hij ooit eens ergens gelezen en we weten dat Frank alles onthoudt. ‘Ik voel me als een kerstboom zonder piek’, zong André Hazes in ‘Eenzame Kerst’ uit 1976. Zo erbarmelijk voelen de minder gewaardeerde kinderen en kleinkinderen zich nu ook, dankzij Frank. De bomma bombardeert je tot persona non grata omdat deze cijferfetisjist dat oplegt. Schol!

***

Oeps je hebt nog geen abonnement. Kies je abonnement:

10 reacties op “Frank Vandenbroucke betoont spijt: ‘Ik had moeten verduidelijken dat je best onderscheid maakt tussen je kinderen’

 1. Dan heb je nog niet de misselijkmakende arrogantie op zijn smoel mee in rekening gebracht, wanneer hij zeer geamuseerd zijn wansmakelijke 200% falen komt toegeven, zelf verklarend dat als de les niet goed begrepen is , het ALTIJD aan de leraar ligt – aan hémzelf dus – . Wel leegloper, een leraar die geen les kan geven, die gooien wij buiten. Liefst op staande voet zodat hij niet nog meer schade kan aanrichten. Meneer professeur acht zich vanzelfsprekend hoog verheven boven het domme kruipende volk. Toch is er een positieve noot aan het hebben van zulke beleidslieden: je mag ze 100% terecht vernederen, er op zeiken en kakken zoveel je in je lijf hebt, ongeacht wat je tevoren allemaal verorberd hebt. Vanmorgen kreeg ik een leuk berichtje uit Nederland: een aantal studenten daar willen hun collegegeld terugeisen nu ze vaststellen dat ze door een totale idioot werden voorgepraat. Wordt hopelijk vervolgd.

 2. Als specialist geldverbranding en Pensioenkassen plunderaar waagt dit met-royale uitredingsvergoedingen overladen graaibeest- zich nu aan de kleinsten ,zou hij toch een verdoken pedo kunnen zijn ? Niks of niemand mag gespaard worden van de total control,het stokpaardje van de linkse fascisten van knalrood tot lichtblauw Wat mij verbaasd is de gelatenheid van het klootjesvolk , suf gehersenspoeld door het megabedrijf van de Van Thillo clan dat het hele spectrum der po-co leugenpers beslaat en dit in zeer nauwe samenwerking met het politburo van OberstürmbahnFührer Von Qiuckenborne en zijn Staatssicherheit.
  Alles ist verboten ! Zelfs het kindergeluk wordt onderdrukt door quota opgelegd door deze “regering van verbinding” weldra in ontbinding ?

 3. Hoe moet Jan met de pet en mie met de bezem , die in ploegen werken , in volcontinusystemen , op uren dat er geen opvang is , zorgen voor opvang van zijn jongere kleinkinderen ? eentje in huis , eentje in de tent en eentje in het hondenhok buiten ( want de hond mag wel binnen ) ? Of zijn zuurverdiende centen moeten afdokken aan een vreemd iemand , één opvanggenderneutraal zonder gedefinieerd ras opvanger per kleinkind ? En is dat werkelijk cornaveiliger dan diegenen die normaal samen leven bij papa en/ of mama dan samen te laten feesten bij Oma en bompa ?

 4. Een ding is nu wel duidelijk. Het is nog onduidelijker geworden. En je moet tussen elk alinea nog het zinnetje toevoegen. “Eh, mag ik ook nog iets zeggen mevrouw”.
  en voor iemand die wil vitten hier nog eentje, kiest opa als knuffelkontakt, “En natuurlijk Oma, mag jij zeker naar je kleinkinderen gaan, en mag jij ze zeker cadeautjes brengen”. Woorden van diezelfde VDB. Anders mag niet want enkel de OMA’S mogen dat , van opa’s wordt niet gesproken. DUS OPA’S het knuffelkontact en oma op bezoek en cadeautjes. En zo hebben wij dit opgelost.
  En voor de rest veel keer herhalen mea culpa, en “Neen mevrouw zo heb ik het niet gezegd. En het stond op de website”, “Maar ik kan er ook niets aan doen als er telkens op komt, website buiten gebruik. Probeer het later nog eens”. Ja mensen in 2022 zal misschien corona nog niet voorbij zijn dus heb je alle tijd om de site van 2020 te lezen. Iedereen zegge het voort.

 5. Het vervolg zal zijn :
  Een mondiaal Neurenberg tribunaal waar alle “World Economic Forum” trawanten uit Davos zullen worden berecht voor misdaden tegen de menselijkheid.
  Bij deze zal Crootje (sinds 2015 Young global leader) meer mogen beven dan VDB, als tweederangs ingehuurde bangmaker zal de poenverbrander slechts op de tweede rij zitten naast Van Angst en consoorten.
  De schoolvakbonden met hun versmachtende mondmaskerplicht voor kindertjes, de flikken met hun repressief optreden en de massamedia met hun schrikaanjagende propaganda zullen ” es nicht gewusst haben…”
  Ach ja, het stond allemaal in de sterren geschreven.
  Kijk maar naar de Dick Cavett show uit de zeventiger jaren waarin de linkse Jonathan Miller vindt dat er te veel oudjes zijn en Enoch Powell te veel migranten.

 6. Geldverbrander en onverkozen amateur minister VDB is in een econoom en ik denk dat er in zijn grote kop iets zit dat hem influistert “VDB jongen, goed bezig, schep nog maar wat onduidelijkheid, blaas de ene dag koud en de andere dag warm, uiteraard daarna gevolgd door een obligaat nietszeggend excuus om het klootjesvolk te paaien. Maar wacht vooral lang genoeg met iedereen te vaccineren zodat er nog een deel gepensioneerden kan overlijden en ons dat weeral flink wat pensioengeld bespaart. Dat geld kunnen we véél beter gebruiken om jonge gebrainwashte fundamentalistjes uit Syrië en bootladingen economische bloedzuigers naar hier te halen.”

 7. Laat ons Frankske eindelijk eens gerust, maar ipv dat smeergeld denken te willen verbranden zou hij het toch beter opgetrakteerd hebben aan de Fred, de Lowie en de Willy. Zou die koshere Fred nog leven ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *