ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Fantastische hulplijn belaagd door fantasten – 't Scheldt

Fantastische hulplijn belaagd door fantasten

‘Stop it now!’ is een hulplijn voor mensen die ongewenste neigingen vertonen en daarvan af willen. Vooral pedofiel geaarde personen die niet aan de verleiding willen toegeven kunnen beroep doen op deze hulpverleners. Een lovenswaardig initiatief, ware het niet dat ook allerlei anderen met bizarre problemen gaan bellen om hen bij te staan. Een bloemlezing…

‘Stop it now!’ is een hulplijn voor mensen die ongewenste neigingen vertonen en daarvan af willen. Vooral pedofiel geaarde personen die niet aan de verleiding willen toegeven kunnen beroep doen op deze hulpverleners. Een lovenswaardig initiatief, ware het niet dat ook allerlei anderen met bizarre problemen gaan bellen om hen bij te staan. Een bloemlezing:

**

Dierenactivisten die zich afvragen waarom een weekdier geen recht op leven heeft tijdens het weekend. Jonge meisjes die net tot een perfect gewicht waren afgevallen en nu tot hun ontsteltenis moeten vaststellen dat de moddervette zangeres Lizzo overal in de prijzen valt. Liberalen met een onbedwingbare angst dat Gwendolyn Rutten hen in een hurkhouding zou toespreken. Afgetrainde fitness-flikkers die op ongenadige wijze als doodgewone hetero worden bestempeld. Betichten die als de dood zijn dat hun strafpleiter Jef Vermassen hen per uur aanrekent voor zijn pleidooien. Aanbidders die ooit door Valerie De Booser zijn afgewezen omdat ze toen net iets minder rijk en beroemd waren dan Koen Wauters en nu dringend op zoek zijn naar emotionele vaardigheden om deze goudeerlijke godin te heroveren. Bastaarden van zowat overal bieden zich aan met Tupperware- doosjes vol erfelijk materiaal om te laten onderzoeken op Royalty-sporen. Een pak bezorgde Vlaams Belangers belde in paniek om te informeren of het waar was dat er in het nieuwe partijbestuur met het Bijbelse aantal van 13 leden inderdaad allochtonen zetelen. Die zouden zelfs in de meerderheid zijn. Uiteindelijk bleek het om niet-Antwerpenaren te gaan. Wel blank, maar toch. De gemoederen konden uiteindelijk tot bedaren worden gebracht. Desondanks moet ‘Stop it now!’ doorgaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *