ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Facebook plaatst Zwarte Piet in cordon sanitaire – 't Scheldt

Facebook plaatst Zwarte Piet in cordon sanitaire

4 reacties op “Facebook plaatst Zwarte Piet in cordon sanitaire

  1. Wel “Free Speech” op http://www.vk.com (Russische variant voor het PoCo-Smoelenboek) en op http://www.parler.com, geen PoCo-censuur zoals op PoCo-antipode Twittertwatter. Let er wel op dat Orwell’s “Big Brother” de PoCo-Inquisiteur van het tricolore Repressieapparaat, kennelijk het Nazi principe “Feind hört mit” huldigt ! Beeldt u niet in dat ECHTE “Vrijheid van Meningsuiting” gerespecteerd wordt omdat zij er HUN eigen inquisitorische PoCo-interpretatie van “Free Speech” aansmeren.

  2. Hij is en blijft de enige ECHTE Zwarte Piet want “Roetveegpieten” zijn PoCo-boerenbedrog & volksverlakkerij vermits zij wel “roetvegen” op hun gelaat hebben maar hun kostuum TOCH wel kraaknet proper blijft. Leg dat maar eens uit aan nieuwsgierige kinderen ! Onze stoomboot ligt voor anker in Benidorm en tot spijt van elke PoCo-Pipo & Pipa die het benijdt blijft ons paardje het dek op en neer huppelen en onze wimpels al heen en al weer waaien ! PoCo-degeneratie en dito repressie krijgt ons NOOIT kapot !

  3. Nog enkele jaartjes geduld en dank zij de gutmenschen zullen het dan de boerka’s van die zwarte kraaien zijn die al heen en al weer waaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *