ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Extreemlinkse tranen op CNN voor verkiezing Joe Biden tot nieuwe president – 't Scheldt

Extreemlinkse tranen op CNN voor verkiezing Joe Biden tot nieuwe president

CNN presentator Van Jones barstte in een soort zelf opgelegde huilbui uit nadat CNN Joe Biden uitriep tot nieuwe president van de US.

Featured Video Play Icon

Update: 8 november 2020: toevoeging foto’s van Van Jones in goede doen met Trump…. Van Jones: hypocriet

**

Van Jones is al weken op CNN aanwezig om de Democratische stem te vertegenwoordigen in de debatten rond de presidentsverkiezingen 2020. Van Jones is ook de stem van extreemlinks. Van Jones is ook half-doof en half-blind. Hij hoorde in de speeches van Donald Trump steeds wat hij wilde horen, en dat was meestal de helft van wat Donald Trump zei. Hij zag in het presidentschap van Donald Trump steeds wat hij zelf wilde zien, dat was meestal minder dan de helft van wat er in realiteit te zien was.

Nu barstte Van Jones in een soort van zelf opgelegde huilbui uit bij het horen van de door CNN aangekondigde overwinning van Joe Biden.

Schattig.

**

EXTRA foto’s:

Oeps je hebt nog geen abonnement. Kies een abonnement:

12 reacties op “Extreemlinkse tranen op CNN voor verkiezing Joe Biden tot nieuwe president

 1. De waarheid is minder prozaïsch : net voor de uitzending had zijn vrouw gezegd :”schil jij die 2 kilo ajuinen eens makker, of ge kunt naar uw mosselen fluiten !”. En zo geschiedde.

  1. Die neger heeft les gekregen van Bert den Bleiter. Gewoon een ajuin fijn snijden en er uw zakdoek mee inwrijven een truc van “ons Damienne” , Instant bleiten op commando gegarandeert

 2. Die bleitende neger deed me erg lachen, ge zaagt zo dat hij comedie speelde. CNN zou naar verluidt in de binnenzak zitten van de filosemietische pro-Zionistische Grootkapitaal Lobby, volgens Qanon. Dat lijkt me best mogelijk want wanneer men een feit over Israel gebracht ziet door CNN of door BBC World is er echt wel een hemelsbreed verschil !

   1. Ja want “Afro-Amerikaan” is een anti-blank discriminatoire term vermits blanken (“witten” in PoCo bargoens wartaal) toch geen “Europeo-Amerikanen” worden genoemd ! Wie een neger onterecht “Afrikaan” noemt discrimineert bruine Afrikanen, Berbers & Arabieren uit Noord-Afrika en BlankeZuid-Afrikanen, “afrikaners”, nazten der “Boers” , die zo vaak slachtoffer zijn van “Plaasmoorden” door locale negers. Wie perte totale geïndoctrineerd is door PoCo-propaganda van gazettenpraat schrijvelaars en hoernalisten der audio-visuele desinformatie media en de term “neger” “racistisch”(sic) waant , die consultere eens de Dikke Van Dale ter zake ; http://www.vandale.be. “Afrikaan” is geen etnische maar een geografische term. Daarom is een Brazilaanse neger geen “Afrikaan” maar een “Zuid-Amerikaan” !

 3. Ach ja, Trump-Haat-Zender CNN die Trump afbreekt omdat hij het systeem met de poststemmen in vraag stelt en de uitslag betwist, maar die zoals de andere fake media Stacy Abrams (afro-amerikaanse ex kandidaat-runningmate voor BIDEN) steunden toen zij haar verkiezingsnederlaag in 2018 weigerde de accepteren en haar tegenstander overwinnaar en republikein Brian Kemp beschuldigde de verkiezingen te hebben gestolen.

 4. Extreem links? Serieus?! Dat bestaat niet eens in de V.S
  En ziet u niet wat u wilt zien in Trump?
  Mijn vertrouwen in het Amerikaanse volk is terug. Ze hebben zich massaal laten registreren om deze potentiële dictator weg te stemmen. Gelukkig zijn er genoeg mensen die niet blindelings achter deze zelfingenomen egocentrische peuter aan zijn gelopen. Amerika is gered!

  1. We hebben extra foto’s toegevoegd aan het artikel die Van Jones laten zien in de entourage van Donald Trump, en vooral hoe hij beste maatjes blijkt te zijn met de Trumps (of wil zijn met de Trumps)…. hij blijkt een grote hypocriet… (‘tScheldt)

 5. Misplaatste grap van een huichelaar. Eerst zuilen met de vijand en dan een mes in de rug steken. Maar hij heeft dan toch 4 jaar gebruik kunnen maken van die gek om er alles uit te halen wat er te halen was. Winst, winst, winst. En ja in deze uiterste nood ken je je vrienden he. hopelijk wordt hij nu ook aan de schandpaal gehangen, zoals hij zijn leider aan de schandpaal heeft gehangen. Mensen waar je een afkeer van hebt, moet je NIET dienen, daar mag je nog een frank van aanvaarden. Met pausengeld kan je beter niet betalen, dat aanvaard niemand. Iedereen ziet dan wie je werkelijk bent, een grotere loser dan die kopman die je lelijk in het zak gezet heeft, en die laat zien hoe je in werkelijkheid bent. Wij hebben er hier ook zo eentje. Lafaard (Lachaert) heet hij. Maar iedereen is hem vergeten, behalve als ze in een quiz vragen, “wie krijgt zijn pausengeld niet kwijt”. Dan weet iedereen het dat het die lafaard is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *