ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent EXCLUSIEF: geheime beelden opgedoken van jonge Annelies Verlinden in discussie met ordehandhavers nadat vakantielief ervandoor ging met andere blondine – 't Scheldt

EXCLUSIEF: geheime beelden opgedoken van jonge Annelies Verlinden in discussie met ordehandhavers nadat vakantielief ervandoor ging met andere blondine

Featured Video Play Icon

Graag filmpje bekijken met satirische ogen….

37 reacties op “EXCLUSIEF: geheime beelden opgedoken van jonge Annelies Verlinden in discussie met ordehandhavers nadat vakantielief ervandoor ging met andere blondine

 1. En de nieuwswaarde hiervan is?
  Kankeren op bepaalde mensen binnen de media maar dit is net even laag.
  Man man man, erg hé, heel erg dixit Theo Thienpont.

  1. Beste CD&V-er,

   Dit is niet echt Annelies Verlinden. Dat kan u duidelijk zien, Annelies draagt roze strings en ze heeft een tattoo op haar linkerbil ; een konijntje dat een ander konijntje langs achteren pakt, met de tekst “wil je echt kweken, vraag het aan Wouter Beke.

   U moet dus geen advocaten of deurwaarders sturen.

   Hoogachtend

   Bono

   1. Bono, naar verluidt zou bovendien haar gleuf horizontaal gepositioneerd staan, wat hoogst uitzonderlijk is en in het slechtste geval tot verwarring met een brievenbus kan leiden voor een verstrooide, beschonken facteur.

  2. Hieraan herken je nu eens een echte ‘tjeef’!
   Een ‘tjeef’ die nog niet eens weet wat satire is.
   ( nu ja, in het filmpje zijn de gelijkenissen best wel treffend )

  3. Neen, de “nieuwswaarde hiervan is” dat ze ferme billen heeft en een zwarte slip en dat er daardoor iets in mijn onderbroek begint te wippen, DAT is “de nieuwswaarde er van” . Vindt ge dat van u zelve dan niet erg dat ge zo’n serieuze mens zijt, zoudt ge niet liever wat meer leute, lol en plezier in uw leven ervaren ? Ga dan eens een pint pakken bij kameraden nu de cafés dicht zijn of bel eens een escorte brureau op zodat een dame er voor zorgen kan dat ge eens anders “van grond gaat” dan met een ascenseur, roltrap of een helicopter ! Doen ! Ge kunt nog jaren de triestige plant uithanger als ge tussen uw houten planken onder een arduin steen zult liggen te wachten op de trompettende engelen van het Laatste Oordeel.

  4. Blijf gerust enkel verder lezen in “Kerk en Leven”, uw parochieblad, voor wat “nieuwswaarde betreft”…….

  1. Gefilmd in de oude manstraat (hoerenbuurt) na de overname van de buurt door het Antwerps politioneel homo korps ,die ook verantwoordelijk was voor de sluiting van het etablissement ‘Het keteltje’ een gerenommeerd bedrijfje gespecialiseerd in donker gekleurde animeer dames ,en niet zo fanatieke ‘heren’ , de datum ben ik even kwijt

 2. De wederopstanding van de CD&V, het zat eraan te komen;-). Volgens geruchten zou er zelfs een up-date versie van de Inquisitie in de steigers staan. Als daar maar geen onthoofdingen van komen ! En in 2024 terug de volstrekte meerderheid zoals in de good old days. Emigratie en politiek asiel van protestanten, atheïsten, kommunisten, nationalisten, boeddhisten,…. Moslims uitgezonderd, kiesvee is ook belangrijk, in dezen.

  1. Met de kleurrijke bende papegaaien die blindelings OberstürmbahnFührer Von den Hosen volgen mag dat geen probleem zijn , de putsch is er gekomen dank zijn hun volksverraad ,nu zijn ze de corona cijfers aan het opdrijven om te zien hoe ver ze nog kunnen gaan , en na de Amerikaanse verkiezingen zullen die op wonderbaarlijke manier dalen ,zodat de onverkozen bende idioten gaan proberen er electoraal gewin uit te slaan door zichzelf op de borst te kloppen , en een groot deel van het plebs slikt dat allemaal voor waarheid !

  1. Jef, ze is alleszins geen familie van de “Schele Verlinden” want die heet in feite “Schele Vanderlinde”zoals de Strangers op youtube nog zingen.

   1. Jamaar godver als jullie nu ook al met grapjes beginnen….dan is een onthoofding nooit veraf (onder de euh hoofding ‘Allach Hakbaar’.). Overigens is humor een ernstige zaak, zoals recentelijk weer is gebleken.
    En sommige mensen het bloed vanonder de nagels pesten, ‘t is niet moeilijk, ‘t is gemakkelijk, ‘t is een obby;-). Zolang de Staatsveiligheid zich er niet mee bemoeit, maar daar zitten de grootste grapjassen naar verluidt. Die lachen zelfs met hun eigen geknoei en gestuntel, en dat verdient respect !

 3. Daarmee is het duidelijk ,deze dame is niet onder de indruk van een bende beunhazen die dan nog overvloedig pepperspray gebruiken ! waar hebben we dat nog gezien ? Ik herinner mij de laffe aanval van
  Waalse flikken op onze ouderen in Brussel ,in opdracht van de hoerenloper en notoir zuiplap ,burgemeester
  Tielemans , Met deze madam als ega is in de kroeg blijven hangen een gevaarlijke onderneming ,diegenen hier die de humor er niet van inzien moeten de Humo of een ander “progressief intellectueel ” snertblad lezen

 4. Die joke, overdrijving, parodie … ontgaat me volledig. Zelfs met satirische ogen. Dat kom je zelfs in de Humo niet tegen.
  Er is geen enkele reden om dit met de bovengenoemde politika te verbinden. Shame on ‘tScheldt.

 5. Geachte Redactie,

  Namens mijn cliënte wil ik er uitdrukkelijk om verzoeken om deze beelden, behorende tot haar privéleven en niet voor publicatie bestemd, sofort en asap, zo snel mogelijk dus, liever gisteren dan vandaag, te verweideren.

  Anders zie ik mij genoodzaakt jullie te vervolgen en te belagen, volgens artiekel 4251 bis, paragraaf 58 van het Strafwetboek. En pein dat dat zal doen!

  U weze gewaarschuwt!

  Meester Laggraecht

 6. Bij zo’n hevige zou ik mijne piet wel eens willen in soppen want ik ben er zeker van dat ze tijdens de daad fel met haar hielen tegen mijn billen zou kappen en dat vind ik grellig opwindend.

 7. Amaai, zo ferm stampen, die lippen van haar foefke moeten terwijl nogal smoelen trekken hahahaha, nog heviger dan ze terwijl met de velo aan het rijden is als het sterk bergop is…..

 8. Zou ‘t Scheldt er niet goed aan doen om te bevestigen dat het hier om een grapje, om satire, om te lachen dus gaat ? Kwestie van alle twijfel weg te nemen, snappu;-). Met al die onthoofdingen, voorzichtigheid is de olifant in de porceleinenwinkel, of iets van die strekking.

  1. “Madameke, ik zou een porseleinen suikerpotje willen kopen aub , maar ik zit er verdomme met mijne poot in geklemd. Neen madame, ik ben niet die van de Côte d’Or, maar ene uit Planckendael”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *