ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Exclusief: foto’s gelekt van flikkentaart voor Bart De Wever – 't Scheldt

Exclusief: foto’s gelekt van flikkentaart voor Bart De Wever

Alleen ‘tScheldt heeft de foto van de verjaardagstaart van de politie voor Bart De Wever… dat maakt ‘tScheldt minstens tot het medium van het jaar…

Bart Albert Liliane De Wever werd 50 jaar op 21 december 2020.

De verjaardag zou stilletjes voorbijgeschoven zijn zoals alleen gletsjers voorbijglijden, existentieel traag, onmerkbaar doch onverbiddelijk in de tijd.

Een machtig man die 50 wordt heeft plannen, zo hij ze niet heeft, heeft zijn omgeving ze.

In tijden waarin men nog kussen mocht, had Bart De Wever zijn verjaardag in een pittoresk Antwerps restaurant doorgebracht, met 50 van zijn beste vrienden en een fiets met camera voor de deur. Maar nu men niet meer kussen mag, mocht ook dat niet meer.

De macht van een man telt men aan het aantal uniformen tot zijn dienst. Daarom is Bart De Wever zo’n machtig man.

De pers werd met een rauwe verjaardagsgroet het riet ingestuurd.

Terwijl in de verborgen gang tussen menig man een doos met suikerwaren werd gedragen, droeg Bart De Wever, in gedachten, een gedichtje op.

In den tiden dat die rosen
tounen manech scone blat,
so vloeket men den blidelosen
die wroegere siin ane maneger stat

Ruw werd zijn gedachtengang doorbroken, door het gestommel van zijn politiemacht.

Ze droegen hem zijn taart naar binnen.

Die hij onmiddellijk naar zijn familie bracht.

***

U moet ons niet geloven, maar het feit dat alleen ‘tScheldt de foto van de verjaardagstaart van de politie voor Bart De Wever heeft, wil zeggen dat ‘tScheldt tot de opperste regionen van de onderzoeksjournalistiek is opgeklommen. Dit dankzij de steun van onze abonnees. Steun ‘tScheldt. Kies een abonnement:

2 reacties op “Exclusief: foto’s gelekt van flikkentaart voor Bart De Wever

  1. Prijsvraag ; Hoe dikwijls gaat het kartonnen vlamingske Bart De PezeWever zijn kar keren in 2021, al of niet met instemming van VOKA, die hij tien jaar geleden als “zijn bazen” betitelde en voor wie hij kennelijk als gedweeë butler lijkt te willen fungeren ?

  2. Veel geschiedenis heeft de man niet geschreven ondanks zijn opgebouwde macht ,drugkartels zijn machtiger dan ooit ,islamietjes zijn nog nooit zo bepamperd geweest , en zijn politiestaat is een feit in collaboratie met de tjeven feeks met de dictatoriale trekjes C. Berxs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *