EXCLUSIEF: de rechtbankdocument-en van Stan Van Samang – 't Scheldt

EXCLUSIEF: de rechtbankdocument-en van Stan Van Samang

Stan Van Samang verkreeg van de rechtbank een éénzijdig vonnis tegen Facebook, Google en ‘tScheldt. Je vindt het vonnis hier.

Wij, Filip, Koning der Belgen, aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen,

doen te weten:

Dat de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg Brussel,

De hiernavolgende beslissing heeft uitgesproken,

Waarvan de inhoud luidt als volgt:

“Stan Van Samang is een lieve jongen. Hij mag zich afrukken zoveel als hij wil. Hij mag dit filmen en doorsturen naar de hem onbekende Eveline. Deze onbekende Eveline mag dit niet doorsturen naar haar vrienden en vriendinnen. Facebook, Google en ‘tScheldt zijn stoute bedrijven die moeten gestraft worden als ze over Stan Van Samang zijn zaadzingende hobby schrijven.”

**

De bovenstaande schuin gedrukte alinea is uiteraard een grapje. We zeggen dat expliciet omdat de minister van Media, Benjamin Dalle het anders foutief zou kunnen interpreteren.

Een goede wind* (zie verder) bezorgde ‘tScheldt de échte uitspraak van de rechtbank nadat Stan Van Samang en zijn dure advocaten een onderonsje hadden met de Voorzitter. Zonder dat ‘tScheldt was uitgenodigd, zonder dat ‘tScheldt zich kon verdedigen werd er een vonnis op papier gezet dat alle deurwaarders in het land het recht geeft iedereen van ‘tScheldt te achtervolgen met monsterachtige dwangsommen.

Voor de lezers die de wet niet zo kennen, dat wil het volgende zeggen: Zo’n deurwaarder heeft genoeg aan zo’n ‘beschikking‘ om eerst tot bij iemand thuis te komen en te zeggen dat elk vies plaatje van Stan Van Samang op een computer 10.000 euro dwangsom kost als de vieze plaatjes niet binnen 6 uur weg zijn. Tien uur later mag deze deurwaarder terugkomen, met hetzelfde papiertje in de hand en zeggen dat Stan Van Samang hem gezegd heeft dat er volgens hem nog 6 vieze plaatjes op je computer staan. De deurwaarder mag dan onmiddellijk 60.000 euro van je eisen. Als je niet betaalt komt hij met slotenmaker en politie je huis binnen en begint alles op te schrijven om het enkele weken later, als je niet betaald hebt, met een camion uit je huis te sleuren en openbaar te verkopen.

Dat kan dus in België.

Je kan je ‘verdedigen’ door naar een beslagrechter te gaan. Maar vooraleer jij bij deze beslagrechter mag komen, gaat er minstens een maand voorbij. Ondertussen is alles wat je had, verkocht door de deurwaarder.

Dan kan dus in België.

**

In het vonnis dat de abonnees van ‘tScheldt exclusief kunnen lezen, staat een gigantische leugen van Stan Van Samang en zijn advocaten. Een leugen die ze hebben gefabriceerd om de Voorzitter van de Rechtbank om de tuin te leiden, zodat deze zeker een beschikking zou maken met hoge dwangsommen.

Over die leugen brengen we de komende dagen een uitgebreid artikel.

Notabene, het gaat hier om dezelfde beschikking die ook FACEBOOK en GOOGLE kregen.

**

*Aangezien ‘tScheldt uit veiligheidsoverwegingen opereert vanuit het buitenland, heeft ‘tScheldt zelf nog geen deurwaarders aan de deur gehad. Dat houdt Stan Van Samang niet tegen om in België deurwaarders te sturen naar leveranciers van ‘tScheldt of zelfs naar de dode oprichter-eigenaar van ‘tScheldt die in 2018 overleed. Deze man, Bert Murrath, danst nu in zijn graf.

**

De rechtbankdocumenten

Alle lezers van ‘tScheldt vinden HIER de eerste 3 bladzijden van de rechtbankdocumenten van Stan Van Samang.

Het volledige dossier is alleen leesbaar voor de abonnees van ‘tScheldt. We verontschuldigen ons daarvoor. Moesten wij gesubsidieerd zijn of een rijke suikeroom hebben, zouden we alles vrij online plaatsen, maar we leven alleen van abonnementen. We zijn het onze abonnees verplicht hen extra te informeren.

Klik HIER om abonnee te worden. Log vervolgens in zodat je IN DIT ARTIKEL de documenten terugvindt.

**

Foto: de roedel advocaten van Eubelius, ingeschakeld door Stan Van Samang. 

***

‘tScheldt wordt ondertussen belaagd door de minister van Media, Stan Van Samang, Sean Dhondt en hun respectieve dure advocaten voor het in essentie uitbrengen van het #BVLeaks schandaal. Lang leve de persvrijheid denken we dan. Kies een abonnement:

19 reacties op “EXCLUSIEF: de rechtbankdocument-en van Stan Van Samang

 1. Wat Stan Van Samang laten zien heeft, moet wel indruk gemaakt hebben op de redactie van ‘t Scheldt: Ze kunnen er niet over zwijgen.
  En dat terwijl er zovele blootfoto’s van Hot Marijke in omloop zijn! Toch ook een Bekende Vlaminge.

  1. Euh, het is hot Marijke haar broodwinning. Die van Stan van Samang volgens mij niet. Of is een prostitué en een zanger hetzelfde voor jou? Euh…..stomme vraag

 2. Geef tenminste, misschien over 24 uur, de kern weer in een openbaar artikel (met duidelijke titel). Dat kan in één alinea. En het volledige vonnis met alle details achter betaalmuur. Nu weet niemand waarover het gaat en maken jullie het te eenvoudig voor de rest van de pers om dit gewoon te negeren. Zo komt Van Samang goed weg.

 3. Droom ik??? … geen fake?? Hoe kunnen de mensen die worden genoemd zo dom zijn om te doen wat ze zogezegd deden? Een les voor iedereen. Publiceer het! Bewijzen! Dan hebben we tenminste één artikel met een levensles voor iedereen.

 4. Droom ik??? … geen fake?? Hoe kunnen de mensen die worden genoemd zo dom zijn om te doen wat ze zogezegd deden? Een les voor iedereen. Publiceer het! Bewijzen! Dan hebben we tenminste één artikel met een levensles voor iedereen.
  Oke misschien een dubbele reactie … Et alors … ik ben hier echt niet goed van … Trust nobody!

 5. Schandalig dat geen enkele MSM wijst op het feit dat al deze mannen hun partners hebben bedrogen. Betekent trouw dan niks meer? Neen, alles rap toedekken en de slachtofferrol bovenhalen voor de daders, dat doen ze. Intussen zullen ze wel allemaal scheiden en wordt er niets uit geleerd: online bedrog is ook bedrog. Sean Dhondt durft er nog bij te zeggen: “Wees lief voor elkaar”. M.a.w. wees lief voor Sean, zegt Sean. Maar Sean zit door zijn eigen perverse daden in de problemen, niet door anderen. Wel weer typisch staaltje cultuurmarxisme.. “het ka ons allemaal overkomen”. Fout, dit kan alleen domme mensen overkomen, maar ja, de elite wil dat we denken dat we allemaal even dom en zwak zijn en de betrokken journalisten moeten ook nog even beschernd worden he.

 6. Minstens de perceptie werd gecreëerd dar dit het ZOVEELSTE bewijs zou wezen dat in de tricolore staatskundige farce Belzjikistan de gewezen “Rechtstaat” politiek-correct is gedegenereerd tot een bizarre “SCHOTS & SCHEEF staat”. Waar en wanneer zou dit satirisch pamflet dan ooit al naaktfoto’s van om het even welke trekgrage B.V.(sic) geplaatst hebben ? Ik heb die alleszins nooit gezien en ik wil ze uiteraard nooit zien, iemand zien geilpompen interesseert me niet, tenzij het dat aapje in de ZOO nogmaals zou zijn dat ik eens aan zijn potlood pietje heb zien snokken, hilariteit verzekerd, zeker bij het giechelende vrouwvolk. Die Rechter lijkt dus ogenschijnlijk een ter zake vooringenomen opinie gevormd hebben zonder eerst minutieus de authenticiteit der beweerde feiten gecontroleerd te hebben en lijkt op basis van deze blijkbaar op gissing gestoelde mening een “beschikking” uitgebraakt te hebben. Ik ben geenszins een jurist maar ik heb wel de indruk dat gans dit concept met tricolore haken en ogen aan elkaar werd geflanst. BLIJF INTUSSEN WEL DE VUILE WAS BUITEN HANGEN TOT DIT APELAND KRAAKT IN ZIJN VOEGEN, wat het uiteraard al voorbestemd is te doen in 2024 bij de electorale bollekenskermis want we zullen keihard met ons Rechtse been electoraal terugstampen tegen de schenen van het Vlaamsofoob discriminatoir wanbeleid der in de steigers staande amateurisme, tricolore verbleekte, schertsregering.

 7. Het triestigste is dat deze volwassen mannen hun overspel in spe vergelijken aan wat minderjarige slachtoffers van sexting overkomt. Echt zielig.

 8. Hoe komt het dat we niks meer van Ruben van Gucht horen en Adriaan van den Hoof? Die was er toch ook bij? Nu gaat het over 3 BV’s, maar het waren er eerst meer.
  Ook is er nog die Whatsapp groep waar ze de beelden naar elkaar stuurden. Daar horen we niks meer van. Nu zou het ineens de app Kik zijn.
  Er zou tevens een Evelien bij VTM werken die hierdoor ontslagen werd.

 9. Dus de Voorzitter heeft geoordeeld dat geen naaktfoto’s van verzoeker mogen gepubliceerd worden onder verbeurte van een dwangsom van een paar duizend euro’s per inbreuk per zoveel uur vertraging na betekening van de beschikking? Aangezien de kortgedingrechter enkel bewarende maatregelen kan opleggen kan bijgevolg geen veroordeling tot schadevergoeding gevolgd zijn.

  In dat licht verbazen de overwegend bittere reacties. De tussengekomen beschikking is een prachtige illustratie van een functionerende rechtsstaat: de rechter vrijwaart ieders rechten, hoe onnozel de feitelijke achtergronden ook zijn, en beschermt u tegen zowel uw overheid als uw medeburgers.

  Wat beweerd wordt in voormeld artikel, als zou een deurwaarder op enkele weken tijd ‘alles komen opladen’, is quatsch. Het staat ‘t Scheldt vrij derdenverzet te doen tegen de beschikking. Bovendien zijn dwangsommen slechts definitief wél of zelfs helemaal niet verbeurd na een gerechtelijke processie van Echternach. Voor dergelijke processie is echter wel bijstand van een heavyweight procédurier aanbevolen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *