ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent EU: “personen die om internationale bescherming verzoeken moeten binnengelaten worden” – 't Scheldt

EU: “personen die om internationale bescherming verzoeken moeten binnengelaten worden”

We dachten dat het om te lachen was maar het ding dat wij Europa noemen heeft net te kennen gegeven dat “personen die om internationale bescherming verzoeken moeten binnengelaten worden in Europa”

We dachten dat het om te lachen was maar het ding dat wij Europa noemen heeft net te kennen gegeven dat “personen die om internationale bescherming verzoeken moeten binnengelaten worden in Europa”.

**

Terwijl Europa in geen velden of wegen te bekennen is in het organiseren van een eengemaakt beleid om corona aan te pakken en te verslaan, wil Europa wel dat de Europese landen de deuren blijven openzetten voor grote massa’s vluchtelingen.

Terwijl U niet meer buiten mag met meer dan 1 kind, of met meer dan 1 partner, mogen vluchtelingen het grondgebied betreden op de manier die ze zelf willen, per boot, per trein, per bus, te voet, alleen, met twee of met honderd.

Een ding heeft corona ondertussen bewezen… Europa is een onding. Als er in de geschiedenis van Europa één moment was waarop Europa haar nut en kracht kon bewijzen dan was het deze coronacrisis. Maar Europa heeft stilletjes haar deuren toe gedaan in Brussel en is stilletjes leeggelopen naar de thuislanden.

We moeten met z’n allen bekennen dat Europa haar gewicht in goud niet waard is.

Die 1,2 miljard euro die Sophie Wilmès enkele weken geleden zonder enige goedkeuring van de Belgische bevolking heeft beloofd aan Europa, misschien zouden die beter besteed worden aan de heropbouw van dit land, in plaats van duur betaalde Europese postjes en functies.

***

Beschouw een abonnement op ‘tScheldt als een aspirientje tegen Europeanitis, een soort van zeurende migraine. Kies je abonnement:

1 reactie op “EU: “personen die om internationale bescherming verzoeken moeten binnengelaten worden”

  1. Wie gaat deze bende oplichters en bedriegers tegen houden ? de vraag stellen is ze beantwoorden ,wie niet in de pas loopt wordt gestraft ,Orwelliaanse toestanden niet enkel door een losgelaten virus ,maar evenzeer door de satanisten van het selecte EU commissie clubje .Het is plots heel stil rond de toestanden in Griekenland ,de invasie is dus begonnen ,niemand die zich nog afvraagt wat er ginder gebeurd ,de massa’s opeengepakte terroristen vermomd als “vluchtelingen” zwermen nu door risico gebieden richting de honingpotten van het blauwe fraude nijlpaard en haar Turkse schandknapen .
    De “crisis “commissie bevolkt door aartsvijanden zal na de crisis enkel pluimen op de eigen hoed steken voor de kordate ‘aanpak’ dus iedereen binnen en de parasieten mogen ongestoord binnen om de groepen die nu de steden onveilig maken te vergroten ! hopelijk tellen de oorlogs wetten na de crisis ook nog ,kwestie de gepaste straffen uit te voeren !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *