ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent En opnieuw…. Wouter Beke als bron van goed nieuws… – 't Scheldt

En opnieuw…. Wouter Beke als bron van goed nieuws…

5 reacties op “En opnieuw…. Wouter Beke als bron van goed nieuws…

  1. Die zorgverleners krijgen straks bijna 1000 euro bruto, en rond april of zoiets 6 % opslag. Voor mij mag het nog een heel pak meer zijn, als we de vergelijking maken met polletiekers, voetballers, VRT- en andere ‘coryfeeën”, CEO’s van de NMBS, De LIjn, De Post, enz enz maar waar ik naartoe wil : dit komt er door Frankske Vandenbroucke, een van de sossen, niet door de tjeven, de liberalen of de NVA-ers, zo zit dat en niet anders.
    En dat zeg ik, geen linkse rakker of gauchist, maar een neo-fascist. I rest my Kees.

  2. Nog even gekeken op HLN voor de laatste nieuwtjes, en wat blijkt : wat ik feilloos voorspeld heb i.v.m. de corona-maatregelen : in Elsene, Bruxelles dus, 3 politiemensen geschopt en geslagen door allochtoon krapuul toen ze een gozer wilden controleren (ze konden op eigen kracht naar het ziekenhuis, oef !). Dit zal nog verder escaleren, net zoals in Nederland (vuurwerk !), enz. Echter, Het Krapuul moet beseffen dat ons geduld niet eindeloos zal zijn. Ooit zal onze tolerantie ophouden en zal de hemel donker kleuren, ooit zullen ze moeten boeten voor hun ergerlijk en onaangepast gedrag, en is het afgelopen met de inclusie, diversiteit, tolerantie, multi-culti, & tuti quanti. Dàn zal alles zover uit de hand gelopen zijn, dat men zal roepen : ‘Und nun Volk steh auf, und Sturm bricht los !!!’. En de gevolgen zullen catastrofaal zijn, niet te overzien, maar onvermijdelijk.

    1. Maar bolle Somers gaat nog wat geld (dat er niet meer is) aan dat crapuul geven zodat het zich “nóg beter” zou kunnen integreren en om onze waarden en wetten na te leven. Hahaha, welke idioot gelooft die opgeblazen zelfingenomen pretentieuze demagoog nog? O ja, zielsverwante Quickie… Godverdomme, die agenten hadden hun wapen moeten trekken om dat afval omver te knallen. Of mag zelfverdediging ook al niet meer van de vivaldi fascisten?

  3. Politievakbond is razend : het opgepakte krapuul is al terug op vrije voeten. Hallucinant. Nultolerantie, my ass. Laat de Amerikaanse politie hier eens een tijdje haar gangen gaan…. Of de Oekraïense, of…..

  4. Nu roept Bart de Wever het VB op om grote kuis te doen binnen de partij !! wie geeft hem dat recht? dat hij eerst zijn eigen falende partij eens binnenste buiten keert ,zijn”kracht van verandering”heeft niks uitgehaald zelfs het communautaire is de diepvries en de immigratie beloopt al meer dan 560.000 nieuwe hangmatters !
    Hij lijdt aan dezelfde ziekte als Bart Somers en space cowboy van Quickenborne namelijk moslimitis , dus aangetast door de “verbindingsdrang ” of zoals hij zelf zegt “Wij zijn een verbinding partij ! waarvan akte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *