ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent En de Oscar voor beste bijrol gaat naar? …. Bart Somers! (hilarische VIDEO) – 't Scheldt

En de Oscar voor beste bijrol gaat naar? …. Bart Somers! (hilarische VIDEO)

Featured Video Play Icon

4 reacties op “En de Oscar voor beste bijrol gaat naar? …. Bart Somers! (hilarische VIDEO)

  1. Wat is dat bijengezoem op de achtergrond ?? En kloppen de geruchten dat Bart S. zou overstappen naar….Groen, en Calvo Salvo naar de VLD (een politieke deal dus) ?

  2. Tiens, loopt die nog rond? ik dacht dat men, om hem te vinden, twee sterke mannen nodig had om hem uit de kont van Calvo te trekken.

  3. Minister van samenleven ? met wie ? deze Simius Merda wil natuurlijk zoveel mogelijk cumuls zoals het een blauwe graaier beaamt ,parricida en mentula agricolae , is hij al ,nu nog ijveren voor de titel van Inquinatus cinaedus .

  4. Die kwal wist dat hij bij de verkiezingen van 2012 het burgemeestersambt kwijt was als hij niet op zijn buik zou gaan voor de allochtonen en de groenelandverrraderspartij van Calvo. En omdat in Mechelen de helft van de kiezers nu eenmaal uit “nieuwe Belgen” bestaat” koos de platte opportunist ervoor om zijn eigen volk te verraden en te kiezen voor de gemakkelijk mee gegraaide dikke pree. Uitgespuwd door eigen volk verkoos de lafaard (en kleinzoon van een notoire collaborateur in WO II) dan maar om nog wat meer te kunnen vreten uit de staatsruif in een nieuwe ministerpost die men in de Wetstraat blijkbaar voor die marokkanenminnaar heeft gecreëerd. (op 1 minister meer of minder komt het in dit onmetelijk grote (maar failliete) land toch niet meer aan. ) Het verbaast me trouwens dat de Mechelse Kalief Somers nog niet in djellaba in de Wetstraat verschenen is de bijpassende baard is hij al aan ‘t kweken..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *