ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent En dan zegt Sihame El Kaouakibidinges dat de politiek niet meer geloofwaardig is… – 't Scheldt

En dan zegt Sihame El Kaouakibidinges dat de politiek niet meer geloofwaardig is…

4 reacties op “En dan zegt Sihame El Kaouakibidinges dat de politiek niet meer geloofwaardig is…

  1. Na ettelijke honderdduizenden Euro’s opgestreken te hebben met haar ‘dansschool ‘URBAN DANCE en nog enkele schimmige bijhuizen ervan -eveneens met belastinggeld gespekt natuurlijk -,komt deze import troela openlijk zeggen dat wetten voor haar niet tellen ,is dat geen hoogverraad ? ze mag hetzelfde lot ondergaan als Mata Hari ,liefst morgen nog !!

    1. Op een gegeven moment viel ze buiten de subsidies voor het Urban gedoe…. Was ze vroeger een vriendin van de sossen vermoed ik, sprong ze nu op de kar van de liberalen. En werd nog verkozen ook, weer een nieuw ‘netwerk’ voor allerlei ‘initiatieven’, naast de riante parlementaire wedde natuurlijk (de PVDA-verkozenen moeten het met iets minder doen, maar dit terzijde). Ze ‘werkt’ zich vrij vlot in de kijker, een flamboyante verschijning zeg maar (kledij, enz), net als die andere verkozene op de (Verz)Open VLD-lijst, een seksewolloge, de naam ontsnapt me, die in ‘haar branche’ regelmatig de media teistert, en in tempore suspecto ook een vriendin was van de sossen, waar me maar niet dieper op zullen ingaan, wie het wil weten weet het wel….

      1. “Wie het wil weten, weet het wel” ? Zoals postuum, Steve Stijvepiet uit Haaaaaaasel, inmiddels ongetwijfeld opgedroogd door crematie na zijn pijnlijk mislukte kanaalduik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *