ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Effe serieus…. als dit een extreemrechtse staatsgreep was, dan tast corona niet alleen de longen maar ook de ogen aan – 't Scheldt

Effe serieus…. als dit een extreemrechtse staatsgreep was, dan tast corona niet alleen de longen maar ook de ogen aan

‘tScheldt is het enige medium dat de ‘staatsgreep’ in Amerika tot zijn ware, domme proporties terugbrengt…

De Regimepers in Vlaanderen, geflankeerd door het voorspelbare clubje woke-politici à la Bart Somers, Egbert Lachaert, Alexander De Croo, Gwendolyn Rutten, Hilde Crevits en Meyrem Almaci kon niet snel genoeg een potje dure woorden aanslepen om het failliet van de rechtstaat in Amerika af te kondigen.

Het gebrul van wie zich aan de juiste kant van de geschiedenis voelt staan, werd het best samengevat door de woorden van onze minister van Ontbinding Bart Somers….

“Voor onze ogen zien we live een poging tot staatsgreep in het machtigste land van de wereld. Dat is waar populisme en extremisme toe leidt. Een absolute schande !”

en

“US Capitol nu. Waanzin. Daarom mogen we nooit toegeven aan extreem-rechts. Hun haat en leugens, hun misprijzen voor mensenrechten en democratie leiden altijd tot zulke weerzinwekkende toestanden. Ze willen maar een ding: onze beschaving kapot maken.”

We illustreren de woorden van Bart Somers, die dus in Vlaanderen minister mag zijn, en de geesten van Uw kinderen mag bederven met zijn bedenkelijke, opruiende en polarizerende tweets…

*

“… we mogen nooit toegeven aan extreem-rechts” (Bart Somers)

Heu Bart…. sinds wanneer is extreemrechts verpakt in carnavalskostuums?

*

“…live een poging tot staatsgreep” (Bart Somers)

Hey Bart… normaal trekken mannen die een staatsgreep uitvoeren een bivakmuts tot onder hun kin…. kwestie van niet zo makkelijk herkend te worden…

*

“… hun misprijzen voor mensenrechten” (Bart Somers)

Bart? Aan welke mensenrechten dacht je zo dat hier misprezen wordt? Volgens ons is die man als een kind zo blij dat hij gewoon ongehinderd tot in het kantoor van Nancy Pelosi kon wandelen en vraagt hij zich af in welke sureële wereld hij zich plots bevindt…

*

“…weerzinwekkende toestanden” (Bart Somers)

Zo weerzinwekkend al dat extreemrechts wapengeweld om de democratie omver te werpen… wie goed kijkt ziet een BLM-er zich lachend afvragen in welk circus hij zich bevindt…

*

“…onze beschaving kapot maken” (Bart Somers)

Zeg Bart, zouden ‘revolutionairen’ die tussen linten blijven wandelen wel de juiste skills hebben om een beschaving kapot te maken?

*

Conclusie

Wie alle beelden bekijkt van de zogenaamde staatsgreep kan uiteindelijk maar één ding concluderen…. ja er was veel volk om te protesteren aan Capitol Hill. En ja dat volk zal daar wel gestaan hebben op vraag van Trump. Maar wat zich ter plaatse afspeelde was geen staatsgreep. Het lijkt erop dat de betogers verbaasd waren dat ze eigenlijk gewoon Capitol Hill konden binnenwandelen. En het lijkt erop dat de weinige Capitol Hill politiemensen verbaasd waren dat de mensen zomaar binnen kwamen gewandeld.

Er liep uiteindelijk zo veel volk in Capitol Hill rond dat zo belachelijk gekleed was, dat er geen sprake van kan zijn dat het om een georganiseerde staatsgreep ging, eerder om een uit de hand gelopen carnavalsfeestje.

Het lijkt er ook op dat er een grote ‘mengeling’ van zowel rechts als links het Capitol binnenwandelde. Complottheoretici menen dat er busladingen Antifa-betogers door de overheid werd binnen gesmokkeld om de aanhangers van Trump in een slecht daglicht te stellen. Ons lijkt het erop dat er gewoon veel verschillende strekkingen aanwezig waren onder de betogers en dat iedereen stomverbaasd was vast te stellen dat ze plots ongehinderd in het centrum van de macht stonden te blinken met hun blote buik en veel te grote vlaggen.

Was er geweld? Er zal wel wat trek- en duwwerk geweest zijn, maar nooit excessief. Er viel wel een dodelijk slachtoffer, maar wie de beelden goed bekijkt (tot nog toe alleen op ‘tScheldt te zien) zou kunnen concluderen dat het hier om een verschrikkelijk ongeluk gaat. Het lijkt erop dat iemands pistool of geweer ongewild afging in een hoek van een kleine hal waar te veel volk op elkaar stond. Je ziet de verbijstering van de omstaanders als plots het schot valt, zonder dat er in de groep een pistool of geweer op iemand gericht was…

Hadden de lieden overvallers staatsgreepplegers trouwens wapens bij om hun snode plan uit te voeren? Op geen enkele van de foto’s en videos’ die vannacht verschenen is er een betoger met wapens te zien. Het waren dan ook in de ogen van Bart Somers uiterst gevaarlijke revolutionairen die hun tegenstanders met de hand doden.

Nee, eigenlijk was er in het geheel gezien bijzonder weinig geweld en was er ook niet de agressie van een typische BLM-betoging. Meer nog, in deze video zie je hoe de politie de mensen helpt om langzaam de trappen vrij te maken (zie politieman midden in beeld die dame bij de hand houdt terwijl zij langzaam afdaalt). Niet echt beelden die wijzen op een ‘staatsgreep’.

Als deze betogers het idee hadden om, zoals Bart Somers beweert, een staatsgreep te plegen, dan was het de meest knullige carnavaleske poging ooit in de geschiedenis van Amerika. Nog nooit ageerde politie en leger zo tam bij een staatsgreep, nog nooit verlieten overvallers zo rustig en tam hun ‘ingenomen’ nieuwe bruggenhoofd ter installatie van een nieuw regime.

Nee, een echte factchecker zou van de uitlatingen van Bart Somers brandhout maken.

Helaas werken de facktcheckers van vandaag bij Roularta en Facebook en zullen ze eerder dit ‘tScheldt artikel als ‘onwaar’ wegzetten de komende dagen…

***

Steun het enige medium dat de ‘staatsgreep’ in Amerika tot zijn ware, domme proporties terugbrengt…. Kies een abonnement:

 

17 reacties op “Effe serieus…. als dit een extreemrechtse staatsgreep was, dan tast corona niet alleen de longen maar ook de ogen aan

 1. Het moeten ongemakkelijke momenten van herkenning geweest zijn voor de linkse opper-vazal Somers.
  Ongetwijfeld dacht hij terug aan zijn eigen escapisme op het Martelarenplein, toen hij met HC als een dief in de nacht uit het raam klauterde om aan de (pers)meute te ontsnappen.
  Hij herkent de tekenen aan de wand van een bevolkingsdeel dat niet over zich laat lopen, dat het heeft gehad met de linkse heksenjacht, met de eenzijdige verkettering van vreedzaam rechts getint verzet, met de aanvallen op het recht van vrije meningsuiting.
  Hijzelf zit gevangen: heeft schrik van rechts, maar ook schrik van alle linkse minderheidsgroepen. Hij is een kat in het nauw, hij haalt uit in plaats van de dialoog aan te gaan met iedereen.
  Bange Bart …

 2. Hopelijk zet Trump het leger in ter zijner billijke belangen behartiging. Het is niet omdat Trump momenteel de
  door hem beweerde “massale fraude” (alsnog) niet kan bewijzen, dat ze niet gebeurd kan of zou kunnen zijn
  vermits de USA, het grootste open-lucht zothuis ter wereld, toch immers een als “democratie” gecamoufleerde LOBBYcratie is, net zoals dat in onze tricolore farce staat Belzeike geldt. Ten bewijze onze huidge “regering” (sic) bestaat uit enige bijeengevaagde “loser” mini-partijtjes met zelfs twee Ministers zonder het allerminste democratisch verleend mandaat, vermits zij op geen enkele lijst prijkten en ergo onmogelijk democratisch verkozen zouden kunnen geweest zijn ! Dat kan hier allemaal in onze tricolore scherts “democratie”(sic) Belzeike, met die huidige vaudeville “regering”(sic)
  Voor de rest ; “KEEP ON TRUMPING !”

 3. Wij nemen volledig afstand van onze stamgenoot die, beneveld door Vuurwater, het spreekgestoelte van de Blanke Man beklommen heeft. Lullende Bizon heeft reeds sinds zijn kinderjaren muizenissen in zijn hoofd. Onze excuses.

 4. Terug een zeer selectieve reactie van Somers: BLM mocht in de VS honderden winkels plunderen en met duizenden betogen zonder de coronaregels te respecteren, ook hier in België en Somers bleef stil. En nu opeens is de helft van de VS nazi’s, net zoals deze minister (met de gratie van BDW in plaats gesteld) bijna een derde van de Vlaamse bevolking nazi’s noemt. beschamende uitspraken van een “Vlaams” minister, die door dit gedrag de woede en frustratie nog meer aanwakkert bij diegenen die zijn riante wedde betalen en wiens belastinggeld hij ronddeelt aan schimmige vzw’s gelinkt aan fundamentalistische moskeeën.

 5. Trump heeft zich laten vertellen door Bart Somers, Egbert Lachaert, Alexander De Croo, Gwendolyn Rutten, Hilde Crevits en Meyrem Almaci dat het in België wel gelukt is, met verliezende partijen de macht te grijpen .

 6. In België is de staatsgreep met 7 verliezende partijen (vivaldi) wel gelukt, de meerderheid word buitenspel gezet door Bart Somers, Egbert Lachaert, Alexander De Croo, Gwendolyn Rutten, Hilde Crevits en Meyrem Almaci

 7. Wie de moed heeft gehad om naar villa politica te kijken en het linkse clubje onverkozen graaiers bezig te zien met als top vedette het gedrocht Linda de Winne is in mijn ogen een moedig iemand , de ene keer dat ik dan eens kijk draait mijn maag van de leugens ,de grote woorden over “waken over ONZE democratie ” je moet maar durven ,De links extremisten van de Pvdallochtonen ,tot de links liberalen willen bloed zien van het met Tump “collaborerende” Vlaams Belang ,Barbara Pas werd erbij gesleurd en net niet terechtgesteld ze zette wel het gedrocht op haar plaats en terecht !!

 8. Feit is wel dat Somers een zeer geschikte figuur is om een couppleging te beoordelen: hij is namelijk een practizerende couppleger in persoon. Bij het namiddagnieuws kwamen enkele lekker poco-gedwongen-meerderheids-beleidslieden aan het woord op onze nationale regimezender, om te wijzen op het gevaar van uitspraken van Theo Francken o.m. Dat Karel de Gucht destijds leukweg VlaamsBelangers mocht benoemen als mestkevers werd nooit bekritiseerd. De échte mestkevers hebben we vanmiddag gehoord, ze hebben zich ge-out en dat maakt het allemaal makkelijker. Dank u daarvoor, weledele poco-belegenkaksmullers.

 9. Carnaval…………….
  Wat zullen we het missen.
  Wisten jullie dat op het hoogtepunt van de vastenavond de stadhuizen van Duinkerken en Belle ook worden ingenomen door het feestend gepeupel ?
  Maar dat mag nu ook allemaal niet meer.
  Dankzij de “nieuwe orde”!

 10. Het waren wel degelijk antifa leden die er bij weren om de trump supporter in slecht daglicht te stellen en ongestoord konden binnen wandelen. Antifa heeft de “belegering” all opgeëist. Alhoewel dat men eerder kan zeggen, uitnodiging om binnen te wandelen… Die Viking die te zien is, dat is een militaire die antifa geïnfiltreerd heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *