ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Een gehandicapte jongen klop geven…. dat kunnen ze… en homo’s in elkaar slaan… en auto’s in brand steken – 't Scheldt

Een gehandicapte jongen klop geven…. dat kunnen ze… en homo’s in elkaar slaan… en auto’s in brand steken

We hebben een vrolijke nieuwe trend voor U in het nieuwe jaar…. De trend heet ‘Happy Slapping’. Het is niet dat de trend écht nieuw is. Reeds in 2004 is er al sprake van Happy Slapping in Engeland. Maar onze gecapuchoneerde vrienden van het Moslim Schaduwrijk hebben ondertussen een patent op Happy Slapping…

Featured Video Play Icon

We hebben een vrolijke nieuwe trend voor U in het nieuwe jaar…. De trend heet ‘Happy Slapping’. Het is niet dat de trend écht nieuw is. Reeds in 2004 is er al sprake van Happy Slapping in Engeland. Maar onze gecapuchoneerde vrienden van het Moslim Schaduwrijk hebben ondertussen in alle Europese steden een patent op Happy Slapping.

Happy Slapping is een ‘eufimisme’ voor een handeling waarbij een willekeurige persoon, in dit geval een gehandicapte jongen, door een groepje geviseerd en in elkaar geslagen wordt terwijl iemand het gebeuren met een gsm filmt. Om dan trots de beelden op het internet te zwieren alsof het een scalp betrof na een geslaagde roofoveral. En dan, hou u vast, gaat men de beelden vergelijken met die van andere Happy Slappers en wint het groepje dat het best een onschuldige kon molesteren.

Welkom in de nieuwe perfect geïntegreerde wereld van vandaag.

Onderzoekers menen dat de reden achter Happy Slapping ‘verveling’ is. (Mocht dit De Standaard zijn zou de oorzaak ‘alcohol-gebruik’ zijn geweest.)

***

Er komt in 2020 heel wat op de Vlaamse bevolking af, en de Regimepers blijkt niet geneigd bepaalde feiten correct weer te geven. Steun ‘tScheldt zodat er voldoende zotten zijn die nu en dan het licht naast de korenmaat durven plaatsen in plaats van eronder. Kies je abonnement:

5 reacties op “Een gehandicapte jongen klop geven…. dat kunnen ze… en homo’s in elkaar slaan… en auto’s in brand steken

  1. Gelieve het verschil eens te leren tussen slagen en slaan. De redacteur zal niet slagen in zijn examens want hij slaat de bal volledig mis.

  2. Misschien ben ik geslagen in mijn repliek of slaan ik de bal mis , Het feit is dat dergelijk straattuig een halt dient toegeroepen , dat soort heeft geen boodschap aan een taal puritein , die moeten eens een goed pak slaag krijgen
    en telkens de drang optreed om iemand in elkaar te slaan het overal zeer doet of pijn W.T.F. !

  3. dat zal weeral met een zachte waarschuwing en NIET MEER DOEN !!!! opgelost worden .
    daarna worden er pas vragen gesteld waarom dit geweld blijft doorgaan ????

    gewoon zwaar straffen !!! gevangenis ook voor min 16 jarigen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *