ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Drie specialisten over de groeistoornis in de hersenen van Cathy Berx – 't Scheldt

Drie specialisten over de groeistoornis in de hersenen van Cathy Berx

Op sociale media heerst momenteel een bitse strijd over de mogelijke oorzaken van de groeistoornis in het brein van Cathy Berx. Patienten met dergelijke aandoening kunnen de zaken slecht overschouwen en zijn nogal snel de weg kwijt.

Op sociale media heerst momenteel een bitse strijd over de mogelijke oorzaken van de groeistoornis in het brein van Cathy Berx. Patienten met dergelijke aandoening kunnen de zaken slecht overschouwen en zijn nogal snel de weg kwijt. 

**

De meeste specialisten zijn het er over eens dat een gebrek aan gezonde basisvoeding aan de basis ligt van een kleine gestalte en een nog kleiner brein.  Enkele andere opmerkelijke meningen zorgen toch voor enige ophef.

Regina Louf, u wel bekend uit de zaak Dutroux, ziet er een samenzwering in van 3g, 4g en 5g-netwerken.  Deze netwerken willen via de nieuwste technologieën immers kinderen en vooral hun brein klein houden.

Régina Louf uit Jemeppe: ” ‘t Zijn de 3g, 4g én 5g netwerken!”

Onze redder des vaderlands, kameraad Van Ranst zoekt de oorzaak dan weer totaal elders.  Volgens hem is Cathy een duidelijk geval van zika, ten tijde van de eerste golf in Europa, zo’n 52 jaar geleden. Toen stelde men nog voor om anderhalve meter afstand te houden tijdens de daad, maar mensen wilden toen niet luisteren.  De gevolgen zijn vandaag bekend…  gelukkig zijn er nu vaccins en komt een klein brein zoals bij Cathy nog amper voor.

Mark Van Ranst uit Willebroek: ” ‘t Zijn weer de virussen”

Bill Gates, een bekend vaccinontwikkelaar uit de USA, heeft Marc Van Ranst via zijn Snapchat al laten weten dat gevallen zoals Cathy in de toekomst nooit meer het noorden zullen kwijtraken. Momenteel past hij zijn vaccins aan zodat mensen met een kleine gestalte en dienovereenkomstig klein brein steeds terug te vinden zijn via de ingebouwde locatietrackers.

Bill Gates uit Medina, Washington: ” ‘t Zijn weer die Belgen die lastig doen.”

***

Illustratie: Over Cathy Berx en de groeistoornis in haar hersenen

***

Specialisten raden aan om minstens 1 portie ‘tScheldt per dag te nuttigen ter bevordering van de persoonlijke geestelijke gezondheid. Kies je abonnement:

4 reacties op “Drie specialisten over de groeistoornis in de hersenen van Cathy Berx

  1. Die hersenen kunnen samengevat worden tot één hersencel , die werkt in drie shiften ,de vroege , de late , en de nacht ,en zijn bijgevolg maar tot een derde van de totale capaciteit in staat ,pauzes niet meegerekend

  2. Verdomme, nu zie ik het pas… dat is verdomme een vrouw (of zoiets dat er moet voor doorgaan). Ik dacht eerst dat het iemand was van de club van Koen Crucke, Yani of de andere 75% van de TV gezichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *