ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Dit is hoe twee PARLEMENTSLEDEN Twitter als publieke schandpaal gebruiken – 't Scheldt

Dit is hoe twee PARLEMENTSLEDEN Twitter als publieke schandpaal gebruiken

Het is toch niet te geloven… ziehier de Twitter berichten van parlementsleden Dries Van Langenhove en Sammy Mahdi. Bende pummels!

Het is toch niet te geloven… ziehier de Twitter berichten van parlementsleden Dries Van Langenhove en Sammy Mahdi.

**

De één suggereert iets over de proporties van een jongedame, en de ander begint te schelden over fat-shaming, testosteron en vooral ‘standaarden’ (moet vooral van iemand van de CD&V komen, een soort verkapte moslimpartij die zoveel standaarden nastreeft dat er 800.000 Vlamingen hun geld van Arco bij inschoten)

Mag iemand iemand anders fat-shamen? Natuurlijk! En wie dan wel? Wij! ‘tScheldt is van rechtswege bevoegd om jonge grieten, oude grieten, MILF’s, cougars en elke vrouw die uit haar voegen barst te fat-shamen. Wij mogen dat! Wij mogen Maggie De Block een dikke koe noemen in een cartoon of een artikel. Wij mogen Kate Moss een anorectische pannenlat noemen! Want wij gebruiken als onderdeel van onze satirische strijdwapens de kunst der ‘overdrijving’!

Mogen Dries Van Langehove en Sammy Mahdi iemand fat-shamen? Nee, dat mogen ze niet. Mogen ze elkaar op Twitter afmaken alsof het een publieke schandpaal is? Nee, natuurlijk, het zijn f.cking PARLEMENTSLEDEN!

Als dit het niveau is van PARLEMENTSLEDEN, dan is het duidelijk waarom België een moeras vol kloterij is, een kleurloze brij uitgebraakt door zielige leiders die menen dat ze punten scoren door elkaar via Twitter persoonlijk te kleineren. Wat een dramakiekens, wat een omhooggevallen stoethaspels. Ze zijn beiden geen euro gemeenschapsgeld waard. In plaats van zich te concentreren op dossiers en leidinggevende handelingen zitten ze elk uur van de dag op sociale media om elkaar vliegen af te vangen en elkaar publiekelijk te schofferen. Bende losers!

Mahdi en Van Langenhove, jullie zijn onze tijd en ons geld NIET waard. Mahdi, vertrek met je hond toch naar Marokko en ga daar een beetje mensen schofferen via de sociale media. Van Langenhove, vertrek toch naar Amerika en ga daar wat BBQ-en met grieten met dikke tetten en een rode Trump klak op hun hoofd. Maar AUB verdwijn uit België, verdwijn uit Vlaanderen, als je denkt dat er ook maar één Vlaming staat te wachten op jullie kinderlijke scoiale media oorlogjes. Bende pummels!

***

En noem ‘tScheldt nu nog maar eens extreem-rechts. Steun het gezond verstand van Vlaanderen! Kies een abonnement:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *