ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Dit is geen cartoon, het stond gewoon zo op het internet… – 't Scheldt

Dit is geen cartoon, het stond gewoon zo op het internet…

5 reacties op “Dit is geen cartoon, het stond gewoon zo op het internet…

  1. Misschien dat “De Morgen”, de krant van de zelfverklaarde “verdraagzamen” zich misschien eens kan afvragen WAAROM er die ruk naar rechts is. Is die er misschien gekomen omdat al dat import zich zo voorbeeldig gedraagt, zich uit de naad werkt of zich netjes aan onze waarden en zeden heeft aangepast? Misschien dat grote moefti Somers hier een antwoord op weet want het betreft hier tenslotte zijn lievelingen.

  2. Weeral een reden TEMEER om de gifGroene propaganda van dat geitenwollensokken truttemieke te relativeren tot wat het is ; een storm in en vingerhoed water. Dat betweterig wicht “coördineerde in Vilvoorde het beleid tegen islamitische radicalisering” (sic) met als resultaat dat er nergens anders in Vlaanderen zoveel muzelmanse fanatieke “jongeren”(ge weet wel !) naar IS trokken als in haar eigen Vilvoorde ! Als geen ander slaagt zij er in permissiviteit relativerend te camoufleren als vermeende “verdraagzaamheid”(sic) . Alleszins één der donker gifGroenste ettertjes binnen de gifGroene tumor die elke gerechtvaardigde terechte kritiek op haar hoorndolle visie als vermeende “haat”(sic) catalogeert maar daarbij al haar eigen werkelijke haat tegenover Rechts onder de politiek-correcte mat veegt met de borstel in de Linkse hand van dat fulminerend, onbeduidend sukkeltje…..

  3. Ik hoor ze graag bezig, zo pokerface “stand up” raaskallen zonder dat het kant noch wal raakt. Ze zit bij die etterGroene vakbond voor allochtonen op haar plaats, bij elke andere partij zou ze niet in het decor passen, zelfs niet met een jute patatten zak over haar naïef tronie getrokken.

  4. kandidaat flikken worden op antiracisme gescreend , meer dan op bekwaamheid . En daarna in de ” politieschool ” nog zwaar anti blank en antiracistisch geindoctrineerd . En dan komen die mensen in contact met de realiteit . En trekken hun conclusies : ik doe mijn job correct en word waarschijnlijk racist , of ik word een matenneuker , een retenlikker en een bazenpoepper , zo corrupt als een kamelenrijder , en niknword commisaris of minister van inburgering .

  5. De zegens van de diversiteit en de “verrijkende cultuur” die de linkse zielenpoten met die stenentijdperkers naar hier hebben gezogen beginnen zich te laten gevoelen. De dankbaarheid jegens het land dat zo dom was hen op te vangen manifesteert zich wekelijks door her en der wat in brand te steken, de brandweer en de politie te molesteren, te plunderen en noem maar op. En er staat ons nog wat te wachten nu ze zelfs iemand die ten voordele van al de geïmporteerde miserie zijn eigen volk achteruit stelt op “Inburgering” hebben gedropt. Ze hebben voor die fatso wellicht vlug nog een speciaal postje gecreëerd waar hij zijn zakken nog iets sneller kan vullen dan met een Mechels burgemeestersloon. Maar op het eigen volk spuwen zit bij die bolle wellicht in de genen want zijn grootvader kreeg tijdens W.O. II regelmatig krampen in zijn rechterarm door hem in een hoek van 40° te strekken. En opdat zoiets en de rest van die bende hier zou kunnen blijven parasiteren op ons zweet worden wij kapot belast…. Waar is de tijd van 1789 toen men met dat soort volk nog goede raad wist???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *