ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Diginerds brengen alle gegevens samen van Reuzegommers op geheime plek op het internet – 't Scheldt

Diginerds brengen alle gegevens samen van Reuzegommers op geheime plek op het internet

‘tScheldt werd getipt dat een groep diginerds alle mogelijke informatie over de gewraakte Reuzegommers aan het verzamelen is op een geheime plek op het internet…

Er lijkt geen escape meer te zijn voor de Reuzegommers die hun collega Sanda Dia de dood injoegen tijdens een uit de hand gelopen doop. Een troep anonieme diginerds is alle uithoeken van het internet aan het uitkammen op zoek naar de minste spriet informatie over de leden van Reuzegom. Vervolgens brengen deze anonieme nerds de info samen op een geheime plek op het internet.

Voor alle duidelijkheid, ‘tScheldt werd louter getipt over de locatie op het internet waar de informatie te vinden is. ‘tScheldt was niet betrokken bij de creatie van deze informatie, noch bij het verzamelen ervan. ‘tScheldt wenst dan ook geen uitspraken te doen over de juistheid van de gegevens.

‘tScheldt deelt de locatie van deze geheime plek op het internet alleen met haar abonnees, en vraagt de bezoekers ervan zeer kritisch om te gaan met de informatie.

Abonnees van ‘tScheldt vinden tussen deze *** *** een knop die hen naar deze verborgen plek leidt.

***

***

Is er een link tussen Cathy Berx en Reuzegom?

Er werd al gewag gemaakt van het eerder ‘elitaire’ karakter van de Reuzegommers. Nu blijkt inderdaad dat de zoon van Cathy Berx lid was van de lichting Reuzegom die onder vuur ligt wegens de dood van student Sanda Dia. De zoon van Berx was trouwens een vriend van Sanda Dia want ze speelden samen in dezelfde voetbalploeg. Vermoedelijk was het de zoon van Berx die Sanda Dia introduceerde bij Reuzegom om lid te kunnen worden. Op het moment van de fatale doop was de zoon van Cathy Berx in het buitenland op Erasmus-stage. Hij wordt dan ook niet geviseerd in het gerechtelijk onderzoek. De manier waarop Berx over deze aangelegenheid een interview gaf aan HUMO voelt zeer ongemakkelijk aan.

Waren de gewraakte Reuzegommers racisten?

Als de 2018-Reuzegommers racisten waren, is Bart Somers ook racist.

Tot spijt van alle deug-auteurs die de Reuzegommers lichting 2018 als racisten afschilderden, blijkt één van de leden van de club een zwarte jongen te zijn geweest. Zazou N B, ook genaamd Rafiki. inmiddels aan het werk op de VUB, was de baskettende black african die deel uitmaakte van de fine fleur van de Reuzegom-groep die Sanda Dia doopte. Racisten staan er doorgaans niet om gekend zwarten deel te laten uitmaken van de macht. Deze Reuzegommers waren dan ook geen racisten. De dood van Sanda Dia, hoe ellendig ook, had geen racistisch motief hoe graag vele deugmensen dat zouden willen geloven.

***

Steun ‘tScheldt. Kies een abonnement:

 

10 reacties op “Diginerds brengen alle gegevens samen van Reuzegommers op geheime plek op het internet

 1. Hoe lang gaat zo een “reuzengom” mee ? Kunt ge daar inderdaad heel lang mee gommen ? Zijn die ook in de traditionele kleuren te verkrijgen , de ene helft rood-bruin, de andere helft vaal blauw ? Kan er alleen potlood geschrift mee uitgegomd worden of ook stylo schrift ?

 2. De informatie waarover jullie spreken is inderdaad verbluffend. Waarschijnlijk een lek van een misnoegd ex-lid (iemand die nog een beetje ziek is van het afbijten van de kop van een muis …). Alle vermoedelijke namen staan erop ( ….. Nixon, Adenauer, Clinton, Nero, Gehéniau, Lesseliers, Peeters, Bindi, Ongena, Knevels, Garmyn, …). Ook de beroepen en bedrijven van pa en ma (totaal niet relevant, ….kleinzoon Van Hool, restaurant op Vlaamse kaai, rechter X, ….) , de link met scoutsgroep Den Twee van het Antwerpse OLVC (hé, hé, … de oud groepsleider ervan, het drama speelde zich dan ook af op het scoutsterrein van Den Twee, werkt nu voor een partij die Niet Veel Anders is), … informatie uit de inner-circle. Men gaat zelfs zover om de onderlinge linken van de leden hun ouders (samen meedoen met oldtimer rally) er op staan. Duidelijk dat de bron in het zootje zelf zit. Als Sven Pipi dit leest kan hij zich pas echt belachelijk maken. Heeft hij een abonnement? Is trouwens zelf fils-a-papa, pappie zorgde ervoor dat hij toch zijn jaar (na twee keer bissen) aan de VUB een derde keer mocht beginnen.

 3. De zoon van C.B. dient klacht in tegen De Morgen (gebeten om te weten;-) die leugens zou verspreiden en sensatie zoeken…. De Morgen, leugens en sensatie ? Onwaarschijnlijk, moet een vergissing zijn;-).

 4. Deze “zogezegde” studentenvereniging ex- OXACO is gewoon een criminele bende van eenzelfde nivo als logia P2, Rotary, jezuïeten e.a. Eén en al verborgen agenda’s en manipulaties en de naïeve burger betaalt het “gelach” met zijn leven.

  Een zeer mooi staaltje hiervan is nu wel de ontploffing in Beirout.
  In september 2018 signaleert Benjamin Nethanyanou in de UNO dat er op die plaats in de haven van Beirout een munitiedepot ligt en dat Israel “iets” zal ondernemen als er niets gebeurd.
  De commentaar is dan op de BRT/VTM dat men niet begrijpt waarom Libanon (concreet generaal Aoun) geen internationaal onderzoek wenst, maar men vergeet wel te vermelden dat het rapport over de bomaanslag van 2005 tegen Hariri er nog steeds niet is.
  Het onderzoek was wel in handen van de belg Brammertz die voor het hopeloos in de honderd sturen, inclusief het vermoorden van de onderzoekers dan nog is voorgedragen voor de nobelprijs voor de vrede.

  Vrg

 5. “Geen racisten”
  Zongen op camera ‘De Congo is van ons’ tegen een Afrikaanse zwerver in het bijzijn van Sanda Dia. Wie tf schreef dit artikel man doe eens je research.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *