Deze week…Sihame El Kaouakibi indachtig “Het zijn zo goed als altijd witte mannen”. – 't Scheldt

Deze week…Sihame El Kaouakibi indachtig “Het zijn zo goed als altijd witte mannen”.

Vreselijke video. Opname 12 juni 2020. De vrouw die neergeklopt wordt is 92 jaar.

Featured Video Play Icon

De witte vrouw die neergeklopt wordt is 92 jaar.

4 reacties op “Deze week…Sihame El Kaouakibi indachtig “Het zijn zo goed als altijd witte mannen”.

  1. Ja maar anti-blank racistisch geweld telt politiek-correct ontaard beschouwd niet mee. Daarom worden er ook GEEN mogelijke toekomstige blanke slachtoffers, “Afrikaners” van anti-blank racistische “Plaasmoorde” door Zuid-Afrikaanse negers als asielzoekers aan ons OCMW snoepkraam binnengesleurd maar WEL massa’s Afrikaanse negers in hun hoedanigheid van “asielkolonist”. Wie dermate politiek-correct mismeesterd is door dwangvoeding van PoCo-propaganda en waant dat de notie “neger” vermeend “racistisch”(sic) zou zijn, die consultere eens het dikke Van Dale woordenboek waar objectief-correct prijkt, zonder enigerlei onterechte politiek-correct gedegenereerde schroom ; “neger = lid van een der zwarte of donkerbruine rassen (meervoud !!!!) die oorspronkelijk uit Afrika afkomstig zijn” cfr http://www.vandale.be Tot spijt van elke PoCo die het benijdt !

  2. Dat gebeurt ook hier dagelijks maar dan blijft het bij de inquisitie van Unia en de groene neo-nazis uiterst stil. In het tegenovergestelde geval echter … ho maar!!! dan krijsten die Gutmenschen wekenlang moord en brand.
    Dergelijke beelden zullen trouwens ook nooit getoond worden in de uitzendingen van de rode minaret aan de Reyerslaan want de negers zouden zich dan weer gestigmatiseerd kunnen voelen…. Een zwarte Piet echter!! en dan nog met krulhaar en rode lippen!!! Da’s pas écht crimineel en dan laten ze bij de rode VRT in het journaal alle duivels los.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *