ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Deze cartoon van ‘tScheldt wil Heidi De Pauw, CEO van Child Focus, via artikel 383 van de wet verbieden… – 't Scheldt

Deze cartoon van ‘tScheldt wil Heidi De Pauw, CEO van Child Focus, via artikel 383 van de wet verbieden…

De CEO van Child Focus, Heidi De Pauw, wil artikel 383 van de wet inroepen om één van de cartoons van ‘tScheldt te kunnen verbieden…

Uit een Twitter gesprek tussen een ex-cyber politieman, die alle naakt op het internet wil verbieden, en Heidi De Pauw, de CEO van Child Focus bleek gisteren dat Heidi de Pauw artikel 383 van de wet wil inroepen om onze cartoon van Egbert Lachaert en Joachim Coens te verbieden.

De cancel-cultuur is in volle opgang in Vlaanderen… geen Zwarte Piet meer op Facebook en in alle grote winkelketens, geen carnavalstoeten met grappen over Joden in Aalst volgens Ursula don der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, en geen blasfemische cartoons meer op ‘tScheldt volgens de CEO van Child Focus… het Nieuwe Vlaanderen zal proper zijn of niet zijn volgens de Nieuwe Politiek… In Frankrijk weten we tot wat dat geleid heeft…. een dode redactie van Charlie Hebdo!

We herhalen voor de vorm de cartoon nogmaals.

En nogmaals

En nogmaals

En nogmaals

En nogmaals

***

Totale vrijheid van mening…. al 25 jaar de slogan van ‘tScheldt. Steun ons met een abonnement:

4 reacties op “Deze cartoon van ‘tScheldt wil Heidi De Pauw, CEO van Child Focus, via artikel 383 van de wet verbieden…

 1. Het overgesubsidieerde clubje linkse extremisten van de schuldenberg Unia ,dat zonder enige democratische controle graait en demoniseert moet weg ,dat vehikel mee opgezet door de blauwe ‘verlichte geesten’ geeft enkel ons geld aan vooral islamitische VZW’s en ‘progressieve’ parasitaire ‘goede doelen’ (lees de eigen zak )
  Als ervaringsdeskundige met deze bende kan ik vertellen dat ze hun bastion goed beveiligd hebben om redenen die glashelder zijn, geen pottenkijkers !
  Zo eten de meer dan 200 personeelsleden elke middag een 3 tot 5 gangen menu geleverd door een traiteur inclusief dranken naar keuze ,klinken aan de deuren buitenkant zijn onbestaande ,deze gaan enkel open na grondige camera inspectie , de talloze computers dienen om het net af te schuimen naar “racistische” uitspraken , en erger nog ,om persoonlijke gegevens van andersdenkenden op te slaan in databases en door te spelen naar de cyberpolitie ! het ‘personeel ‘ is gerecruteert in linkse partijen en vakbonden en hebben de omerta plicht op straffe van ontslag en zware boetes ,fascisme op zijn best dus , De naïeve Niveanen hadden de hefbomen in handen om dat corrupte zooitje op te ruimen maar heeft daarin verzaakt zoals zo vele andere blunders die het leven van de Vlamingen verzuren

  1. Dubbele Lupis, de overeenkomst die de Vlaamse deelregering ter subsidiëring aan UNIA bindt, zal NIET velengd worden na afloop van de huidige, nog lopende overeenkomst. Dat is goed nieuws. Wie lid is van het ACLVB, ACV of ABVV betaalt vakbondslidgeld. Vermits UNIA kennelijk als vakbond voor de allochtonen wil functioneren ,lijkt subsidiëring volkomen onnodig en een versmossing van ONS belastinggeld, toch overwegend afgeperst bij de meerderheid, tot nader order de ho zo verguisde autochtonen.

 2. De BV’s zijn eveneens strafbaar volgens bovenstaand artikel. Ik snap niet waarmee Mevr. de Pauw zich moeit ? Is haar taak niet naar verdwenen kinderen te zoeken ?
  In elk geval is ze de trappers volledig kwijt: voor de rukkende BV’s geldt de wet niet; voor een kritische website wel.
  We zijn gearriveerd bij Wit-Russische toestanden, waarbij de elite, geholpen door de regimepers, bepaalt welk nieuws U krijgt en wat U mag denken.
  Ik persoonlijk denk eraan om dit onmand te verlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *