ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Deurwaarders op vraag van Stan Van Samang met beschikking op weg naar Facebook, Google en … ‘tScheldt – 't Scheldt

Deurwaarders op vraag van Stan Van Samang met beschikking op weg naar Facebook, Google en … ‘tScheldt

De Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel heeft op vraag van Stan Van Samang een éénzijdige beschikking in elkaar geknutseld die 3 partijen viseert, te weten Facebook, Google en … ‘tScheldt.

De Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel heeft op vraag van Stan Van Samang een éénzijdige beschikking in elkaar geknutseld die 3 partijen viseert, te weten Facebook, Google en … ‘tScheldt.

**

Zo staat het letterlijk in de betekening die vandaag naar de drie grootste mediamoguls in Vlaanderen wordt rondgedragen. We herhalen: 1. Facebook, 2. Google en 3. ‘tScheldt

Deze 3 stoute bedrijven wordt er op gewezen dat ze 10.000 euro dwangsom moeten betalen voor elke naaktfoto van Stan Van Samang die zich nog op hun platform bevindt, of waarvan ze de distributie faciliteren.

Bij ‘tScheldt leunen we nu rustig achterover, bij Facebook en Google zal de stress allicht iets groter zijn. Vermoedelijk zullen Facebook en Google eerste de legale strijd aangaan over de aard van de beschikking omdat je met dit soort beschikking de volledige media kan lamleggen. Iets wat de bedoeling schijnt te zijn van Sam Van Samang. Hij wordt daarin uiteraard gesteund door VTM, VRT en DPG die de lippen stijf op elkaar houden over de ‘andere’ BV’s die nog niet met gebroken stem en waterachtige ogen het volk de schuld hebben gegeven van hun digitale activiteiten.

Stan Van Samang spaarde kosten noch moeite want hij schakelde Eubelius in, dat is… U kan het al raden, het advocatenkantoor van…. de minister van Justitie Koen Geens, althans hij zou er nu voorlopig niet meer op de koffie komen om de schijn van partijdigheid te vermijden.

In het verhaal dat Stan Van Samang bij de rechter heeft opgehangen, en dat te lezen staat in de beschikking, zit één groot gat…. (no pun intended)…. Dat gat leggen we de komende dagen met liefde en satire in alle details bloot.

***

Illustratie: We informeren de lezers dat op de bijgevoegde illustratie Stan Van Samang in zijn geheel is ‘gekleed’. Hij is dus NIET naakt, of maakt geen vreemde bewegingen met zijn hand.

***

U last dit het eerst op ‘tScheldt. Kies een abonnement:

 

 

 

15 reacties op “Deurwaarders op vraag van Stan Van Samang met beschikking op weg naar Facebook, Google en … ‘tScheldt

 1. Het is niet omdat het niet te zien is, dat hij geen vreemde bewegingen met zijn hand zou maken. En in de andere hand een smartphone?
  Laat het ons dus in het midden houden.
  (Het wordt stilaan duidelijk waarom pvdv hem al enkele jaren ‘Van Salamanderslang’ noemt …)

 2. Peter de douchespuiter springt uit de kast met orde van de kousendragers op Aalst carnaval.
  Et alors.
  On en est pas fiere mais on aime bien.

 3. “Eén groot gat” ? Een “bloot gat” of “een gat in de haag” om uit te knippen of zo een smerig ongewassen “Zwart Gat” in het universum ? Ik ben zo’n curieuze-neuze-mosterdpot qua”gaten”

 4. Wat jammer toch dat Aalst het meer dan waarschijnlijk in 2021 zonder stoet zal moeten stellen.
  Het had vuurwerk gegeven, zeker met wat er de afgelopen maanden is gebeurt.

  1. der zullen wel hier en daar nog andere carnavals te beleven zijn he , zult ge wel zien , begin maar al BV ‘maskers’ te maken in papier machée en met handjes erbij !!

  1. Beste Broekkakker, wees alert want een “Samangitis-19” infectie is even fataal voor een geestelijke gezonde en evenwichtige leefwijze als Covid-19. Naar verluidt door zwanzende Zwanzologen zou dat virus zelfs hevige sporadische aanvallen van plots en onvoorspelbaar opkomende dwangmatige, exhibitionistische onanie kunnen veroorzaken, ongeacht gefilmd of ongefilmd.

 5. Er is zoveel te doen rond die filmpjes van die driemannen, maar ik kan ze nergens vinden miljaar.
  Kan iemand mij helpen a.u.b.?
  Ik zweer u dat ik ze (uit respect voor hun privacy) met niemand zal delen want het is uitsluitend voor eigen gebruik.

 6. Met zo’n ridicuul figuur is 10.000 euro véél te weinig. De man onderschat zichzelf blijkbaar. En dan nog in corona-tijden, 10.000 euro….peanuts !

 7. Zou “Samangitis” dan een soort zinsverbijstering zijn, potentieel veroorzaakt door intense “zelfbevlekking” en ik bedoel hiermee geen soep of curry saus smossen op uw proper wit hemd of uwe plastron.

 8. Waarom zou ik 10.000 Euro betalen voor één ONgehandtekende foto van een BV die bezig is met fitness oefeningen om zijn rechter biceps te verstevigen ? Voor dat geld kan ik 2.222 Triples drinken. Niet op een week tijd hé, ik ben gene zatlap…..

 9. Ha zo een “beschikking” ? Zou hij bang zijn dat hij weldra zou mogen “beschikken” bij VTM , HLN & PoCo-trawanten wegens begrijpelijk en voorspelbare tanende populariteit, veroorzaakt door enorme hilariteit ?
  In plaats van “stilzitten bij geschoren worden” tot de heisa vanzelf overwaait , naïef drukdoend op-en-neer-wippen gaat het omgekeerde effect van het beoogde veroorzaken. Maar het mag blijkbaar geen “storm in een glas water” blijven maar liever “een tyfoon in de B.V. Zee”, overduidelijk een naïef-strategisch blunder, waar advocaten zullen van smullen door ereloon zakkenvullen, het weze hun van ganser harte gegund

 10. Tijdens een der allerlaatste opname sessie van “De TREKvogel verTREKT naar het Zuiden” ging het er een beetje te onstuimig aan toe, ongewild. Een dikke klodder vloog pardoes (geen verband met de Hollandse kweler “Gert Pardoes”) op de lens, per ongeluk. Daarom dat het einde der opname vrij flou beeld gaf waarvoor mijn excuus. Morgen ter correctie een nieuwe opnamesessie, dus vannacht met de handen boven de dekens slapen en fantaseren over Maggie De Block ten einde lozing te voorkomen,

 11. Om regelmatig op onze stasizenders te mogen verschijnen moet men liefst homo, een bruine zijn (elk van de 50 tinten is goed) óf een rode partijkaart hebben. Vermits dat laatste nóg belangrijker is dan de 2 voorgaande, kan men die zanger (waarvan de naam me weer net ontsnapt) misschien aanduiden met “De Rode Rukker”.

 12. goe bezig zeg hoe meer gezever hoe meer vreugd .. met of zonder trekken ,rukken of stampen en dagen de nageboorte is nog veel plezanter dan het klaar en komen ,, doe zo verder ‘we dig it’ zelfs zonder al die filmkes of beelekes , ik wed dat er veel betere pornofilms te bekijken zijn voor veel minder geld , keep de Fun going mannekes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *