Democrats kijken voor 2024 al uit naar Meghan Markle – 't Scheldt

Democrats kijken voor 2024 al uit naar Meghan Markle

Meghan Markle is niet alleen prinses, ze wil nu blijkbaar ook een gooi doen naar het presidentschap van Amerika in 2024.

Stel u voor: President Markle.

Iemand nauw bevriend met Meghan Markle bevestigde aan Vanity Fair dat Meghan wel degelijk ambitie heeft en dat ze zelfs het Witte Huis op het oog zou hebben. Daarom heeft ze al die tijd haar Amerikaanse nationaliteit behouden. Prinses, President, de eerste vrouwelijke Paus? Deze carrière-collectioneur deinst voor niets terug. Volgens de tabloids wil een meerderheid van de Britten haar titels dan ook volledig afnemen.

Net als hun vriendjes de Obamaatjes duikelen Harry en Meghan de media in en dit uiteraard onder het mom van wereld verbeterende projecten. Ongelooflijk dat zovele Europeanen vallen voor een vrouw van ‘gewone’ afkomst met ‘buitengewone’ talenten. In het satirische ‘Have I got news for you’ op BBC zei men spottend: ‘Zo de Queen het staatsbezoek van Trump al ambetant vond, wat dan als Meghan met Airforce One landt?’. Wat zou men in ‘vooruitstrevende’ kringen plots van Amerika gaan houden. Politiek zo kleurenblind.

***

U las dit het eerst in ‘tScheldt. Kies een abonnement:

3 reacties op “Democrats kijken voor 2024 al uit naar Meghan Markle

  1. Ik denk dat ze eerder Maggie De Block zullen proberen binnenhalen, met al haar ervaring en wijsheid inzake corona, obesitas-bij-kinderen, en zelfs ‘gang-bangs’ (què?) meen ik me te herinneren. Voorwaar, een veelzijdig (hoeveel zijden, geen idee) en multi-functioneel (glascontainer?) natuurtalent. Speelde in haar jeugd volgens geruchten graag ‘doktoortje’, en dat heeft haar geen windeieren gelegd. Liberale eieren dus.

  2. Met De Block zouden ze daar een gewichtig persoon binnen halen en… qua bekwaamheid is ze minstens zo veel waard als die zot met zijn dode rosse kat op zijn kop. Corona, mondmaskers, immigranten… noem het… allemaal bewijzen van haar grote kunnen. Ze zou er ook de drijvende kracht zijn die het gros van de Amerikanen dat kraakt onder obesitas (my 600 lbs life) aanbeveelt dat het dringend wat aan zijn gewicht moet doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *