Degeneratie van Amerikaanse maatschappij olv BLM blijft toenemen (VIDEO) – 't Scheldt

Degeneratie van Amerikaanse maatschappij olv BLM blijft toenemen (VIDEO)

De onderbuik van de Amerikaanse samenleving is opengereten en uit het karkas blubbert een stroom van door de duivel bezeten lieden die slechts één doel voor ogen hebben, de vernietiging van hun omgeving…

Featured Video Play Icon

Black Lives Matter, BLM, is een op hol geslagen beweging, zo veel is duidelijk. De onderbuik van de Amerikaanse samenleving is opengereten en uit het karkas blubbert een stroom van door de duivel bezeten lieden die slechts één doel voor ogen hebben, de vernietiging van hun omgeving. Zwart, wit, blank, rood, geel… heeft allemaal niet zo veel belang…

***

Boos op BLM? Sluit je aan bij ‘tScheldt zodat we jouw én onze stem kunnen bundelen om klaar te blijven zien in een donker wordende wereld. Kies je abonnement:

1 reactie op “Degeneratie van Amerikaanse maatschappij olv BLM blijft toenemen (VIDEO)

  1. Dit land is rijp voor een burgeroorlog, ik begin er minder en minder aan te twijfelen. Met als gevolg : brave blanken zullen sneuvelen, en brave negers idem dito, misschien terug strange fruit aan de bomen ? Tenzij geweld beantwoord wordt met ultra-geweld, ongeacht hoeveel lijken er zullen vallen. Self-defence, een fundamenteel mensenrecht, en de wapenindustrie kan er maar wel bij varen. This land is not my land, dan nog liever ons operettelandje, waar men nu al speculeert over nieuwe verkiezingen tijdens de volgende lockdown in de herfst of zo, ja ambiance is er altijd wel, tot de (af)rekeningen komen, de massale ontslagen, de tsunami aan failissementen, de collectieve verarming, de spontane volkswoede, de…..
    Overigens wordt de kloof tussen rijk en arm steeds maar groter : de miljardairs zijn veel rijker geworden, de miljonairs zijn veel armer geworden, ergo : de kloof tussen rijk en arm wordt groter;-). Atoutaleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *