ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent #De7deDag #lisbethimbo #lievenverstrae1 #vrt – 't Scheldt

#De7deDag #lisbethimbo #lievenverstrae1 #vrt

5 reacties op “#De7deDag #lisbethimbo #lievenverstrae1 #vrt

 1. Dit gaat zolang duren tot ze weer een andere “uitdaging” op haar weg vindt en ook daar de boel weer gaat verzieken. Misschien als begeleidster van een groepje doofstommen, die kan ze zéker niet laten uitspreken….
  Kameraad Verstraete krijgt het soms zichtbaar op zijn heupen (en dàt wil al wat zeggen). Ik zie ze nog splitten (à la Pauw & Witteman)., een solo-carrière met een ‘talkshow’ (‘Vandaag’ of ‘Morgen’ of ‘Overmorgen’ of ‘Eergisteren’ of ‘Neveragain’) maar het vat BV’s is stilaan opgebruikt denk ik (alhoewel, nog iemand iets gehoord van Will Ferdy?;-). Soit, met die uitdeinende ‘verkleuring’ vindt men nog wel (WC?)rolmodellen van divers (diversiteit !) pluimage, al is het maar een marginale ‘rapper’, of een ‘moderne kunstenaar’, of een polletieker-van-het-zevende-knoopsgat, of een zweverige psycholoog, een acteur of auteur die politiek-correct is, een has-been coureur, voetballer, entertainer, modepop, seksewolloge, you name it, als we die 2 uurtjes maar volkrijgen….(ooit zat een andere presentator – we noemen geen namen – gewoonweg half te dutten terwijl z’n vrouwelijke collega al haar verbale vaardigheden op tafel gooide, ‘t zal wel Aguirre (der Zorn Gottes) geweest zijn vermoedelijk). Ja, die Zwevende Dag, onontbeerlijk op een Zondag, vooral de decors zijn steeds boeiend, en die VRT-mokken, ideaal om naar hun kop te gooien.

 2. Eens het virus verdwenen en Trump al dan niet herkozen, wordt het VRT nieuws -de zevende dag en gelijkaardige programma’s gewoon afgeschaft. Gewoon kijken naar het testbeeld.
  Er gebeurt toch niets anders meer op deze aardkloot.

 3. Verkleutering troef vooral op de commerciële kakelzenders waar infantiele kwisjes en telefoon getater door
  de boxen jengelen , de staatszenders zijn al even erg en,zeker ook hun reclame van de rioolkrant de rooie pravda De Morgen ! Ik ben nog nooit zo snel naar de af knop gerend ,vanaf nu nog enkel MP3 voor bibi.
  Van de tirannieke nep virologen hun updates krijg je spontaan diarrhea ,moest je het al niet hebben ,en plots komen er overal ‘specialisten ‘ en ‘raadgevers ‘ uit de riool gekropen roepend om ‘strengere
  maatregelen ‘en verplichtte testen om het plebs nog meer te onderdrukken . Deze roep voor zware repressie
  kan enkel in de complotterende media komen door een apathisch knechtenvolk dat geen enkele weerstand
  biedt ,en steeds de kant van de minste weerstand kiest !

 4. De geïnterviewde kan gewoon zeggen dat ze hem/haar moeten laten uitspreken en dat haar vragen niet gepast zijn etc. Als je dat niet kunt blijf dan weg.

  1. hangt af wie interview doet en wie de geïnterviewde is en dit bij de VRT en VTM .
   Der is nog geen 1 iemand die gevraagd heeft of hij mocht uitspreken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *