ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De vreemde pluim die Sammy Mahdi vandaag op zijn hoed stak… – 't Scheldt

De vreemde pluim die Sammy Mahdi vandaag op zijn hoed stak…

5 reacties op “De vreemde pluim die Sammy Mahdi vandaag op zijn hoed stak…

 1. A fucking good idea ! Stuur al die moslim-illegalen en pseudo- of afgewezen asielzoekers naar El Salvador. Ze voelen zich immers overal thuis met het idee dat ze op termijn toch de hele zaak overnemen (de jihad). En dan hebben de plaatselijke Salvodoriaanse doodsescaders ook weer wat om handen, dolletjes. Hoe heet dat in vaktermen, een ‘win/win situatie’ ? Doen, Sammy, kijk vooruit Sammy, Ramses deed het je al voor;-).

 2. Sammy, als praktiserend moslim met een topfunctie in een niet verkozen noch gewenste anti Vlaamse regering zal zijn vijanden duidelijk en snel kiezen om uit te wijzen. Prioriteit wordt gegeven aan papegaaien, katholieken, en joden maar straks kan dit uitgebreid worden tot alle mensen die de sharia wetgeving niet willen naleven. Enkel waar naartoe de uitwijzing moet leiden van deze verwerpelijke sinterklaas en zwarte piet vierende autochtonen is hem nog niet helemaal duidelijk. Ook vandaag, friday the 13th, werd hem geen duidelijk antwoord gegeven in de moskee. Een dringendere issue was de de opvang van de Franse en Oostenrijkse “vrienden” die nu in die landen opgejaagd worden. Belgium op zijn best!

  1. Te kort door de bocht, om niet te zeggen pure lulkoek. Sammy M. heeft een katholieke moeder en een sjiïtisch-islamitische (maar zelfs niet praktiserende !) vader. Hij omarmt beide religies zegt ie en is vooral ‘spiritueel’ geïnspireerd, hij doet maar. Hij noemt zichzelf allesbehalve links, on verra. Lid zijn van de tjevenpartij kan bij mij nooit op veel adhesie rekenen, bij niemand, maar laten we hem beoordelen op zijn daden (zoals bij elke polletieker). Hoever wil hij gaan en nog belangrijker, hoever laat de partij hem betijen… Want er zitten natuurlijk nog wel meer partijen in het Vivaldi-vehikel, en de meeste nogal aan de linkse kant…
   Eerlijk gezegd zou het mij verwonderen dat de CD&V en in casu Sammy M. zich zouden ontpoppen als ‘hardliners’ in de migratie- en asielkwestie, en als dat toch zo moest zijn (mirakels weetuwel), à la bonheur.

   1. Hij omarmt beide religies… In de christelijke van die twee staat geschreven: “wie niet met mij is, is tegen mij”. Niemand kan dus tegelijk christelijk zijn en ook nog een andere godsdienst aanhangen. Ook geen politieker in Vlaanderen.

    1. Lulkoek. Iemand kan tegelijk boeddhist en kristen of eender wat zijn (ja, boeddhisme is geen échte godsdienst klinkt het dan, pfff). Men kan ook aan ‘cherry-picking’ doen, het beste van vanalles combineren, of zoals de Yezidi’s e.a. een mengeling van verschillende religies en tradities. Alleen verzuurde hardliners zien alles zwart/wit, wijken geen millimeter af van ‘het ware geloof’ (extreme moslims, Born Again Christians, Hindoes, Getuigen van Jehovah, Stalinisten, Nazi’s, Rode Khmers, Calvinisten,…..). Hufters. Allemaal. Liquidation total, als ze ons teveel voor de voeten lopen of ons naar het leven staan. Overbevolking op onze aardkloot, dàt kan verholpen worden, ergens;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *