ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De video waarop volgens fans van #MurderInAntwerp een vreselijke moord te zien is… – 't Scheldt

De video waarop volgens fans van #MurderInAntwerp een vreselijke moord te zien is…

#MurderInAntwerp en #justiceforAkram zijn allebei trending op het internet meer bepaald Twitter… het is ook een verzamelplaats voor zwakzinnigen op het internet…

Featured Video Play Icon

#MurderInAntwerp en #justiceforAkram zijn allebei trending op het internet meer bepaald Twitter. Een man filmde hoe de politie in Antwerpen de 29-jarige amokmaker Akram  arresteerde. Hij eindigde zijn video met een tekst boodschap waarin te lezen staat dat de politie de man vermoordde door hem te verstikken.

Dat laatste is alvast NIET te zien op de video. Volgens de politie werd de man onwel en werd hij naar het ziekenhuis gebracht waar hij overleed.

Andere bronnen vertellen dat Akram al een drietal weken in Antwerpen rondhing en nagenoeg 5 gram cocaïne per dag verbruikte. Hij zou op de fatale dag stoelen naar een café hebben liggen gooien waarop de politie tussen beide kwam.

***

Verzorg jezelf. Kies een abonnement:

7 reacties op “De video waarop volgens fans van #MurderInAntwerp een vreselijke moord te zien is…

 1. 5 gram coke per dag!!! het mocht iets kosten… Die junkie was zeker een CEO in een belangrijke firma? (alhoewel ik eerder denk dat hij de royale OCMW toelage waarmee dit schatrijke land prasieten bedenkt wat aandikte met zaken die niet persé van hem waren) Maar dat is natuurlijk weer doemdenken, want zijn grootmoeder zei dat het toch zo’n goeie jongen was.
  In elk geval, zijn dood (die hij zelf gezocht heeft) is weer gefundenes Fressen voor het importcrapuul (pardon, “jongeren”) om de dood van die nutteloze gretig aan te grijpen om nog eens wat auto’s in brand te gaan steken en winkels te gaan plunderen. En om (wegens politieke correctheid) een bepaalde bevolkingsgroep niet te zeer te “stigmatiseren” zal de blauwe brigade van De Wever dan zedig van op afstand staan toekijken.

 2. “Nen bleken Algerijn”, zongen de Strangers ooit…. Waarschijnlijk hier aangespoeld als ‘asielzoeker’, eerder dan als ingenieur of mijnwerker dus. Een brave jongen volgens z’n moeder (mijn kind, schoon kind) ‘die wel eens een pintje lustte…’. Ja als understatement kan dat tellen. Geen onbekende voor politie en justitie blijkbaar, diefstallen, drugsfeiten, enz…. Nu dus agressie in de Statiestraat, klanten van een café belagen, meubiliair verplaatsen, tot de politie ingrijpt. Wat blijkt : de gozer gebruikte tot wel 5 gram cocaïne per dag (5 x 50 euro ? = 250 euro/per dag, misschien een klantenkaart met korting, geen idee). Dan ook nog ferme hoeveelheden whisky, vodka,…. ach you only live twice, volgens James Bont;-). Geen vaste woonplaats en zo, een marzjinaal noemen wij dat kortom. Nu blijkt dat ie diverse soorten amfetamines in z’n body had, en in combinatie met alcohol + 5 dagen zonder slaap, tja een hart kan soms hard zijn, maar teveel is trop…
  Bon, de politie werkt hem dus tegen de grond (al goed dat er niet geschoten is, het ‘kot’ was te klein geweest), hij verliest blijkbaar het bewustzijn, wordt naar het ziekenhuis gebracht om te reanimeren, maar men is eraan voor de moeite, de bleke Algerijn wordt nog bleker, en is op weg naar Allah of daaromtrent.
  Grote consternatie op de ‘social media’, die oproepen tot protest tegen deze ‘politiemoord’, een nieuwe G. Floyd is in de maak…. Een zielige vertoning van enkele tientallen beroepsbetogers van divers pluimage, blanke gauchisten, gekleurde troela’s met of zonder plakkaatje die zich in hun schoolverlof in de V.S. wanen…. Mààr…. het verhaal is nog niet ten einde : de familie wil meer duidelijkheid, eist een onderzoek, en stelt S. Mary (geen pro deo-broekventje…) aan als advokaat (zullen we een benefiet houden voor z’n gage ?). Zal de politie een blaam krijgen, op z’n brussels ? zullen ze speciale bescherming nodig hebben tegen wraakacties, God only knows.
  Ander verhaal, minder spectaculair : de metro in Brussel, ergens : een agent (65) ziet in de metro een groepje ‘jongeren’ dat geen mondmasker draagt (verplichtingen gelden enkel voor de witman, altijd). Hij vermaant hen, ze negeren hem of lachen hem vierkant uit, hij stapt even verder af, gevolgd door ‘een groepje “jongeren” (dezelfde van daarnet allicht), die geven hem een flinke pandoering + stelen zijn GSM ook nog. Misschien kan de agent S. Mary inschakelen, een bijkomend onderzoek eisen, schadevergoeding,… Ach, een agent is maar een agent, het hoort er allemaal bij, toch ?
  Een uitsmijter : dat fameuze blanke koppel in de V.S. die de BLM-indringers met wapens op afstand hield, wordt….. in beschuldiging gesteld, yep. De wereld op z’n kop, maar dat is in de V.S. zeker al geen uitzondering. Terwijl de Black Panthers en andere gezelligheidsverenigingen met oorlogswapens door de straten op rij marcheren….Ja, als daar geen burgeroorlog van komt, praise the Lord, of Allah, of eender wie.

 3. Zegt de moeder aan de pers :”de politie liegt, hij was al dood voor de ambulance kwam….”. Tja, dat zullen de ambulanciers en het ziekenhuis wel uitmaken zeker ? “Da gade gij nie bepale…” hoort men weleens;-).
  Al zou ik niet graag in de schoenen van die agenten staan (nooit eigenlijk, tenzij met een mitraillette). En met een klepper als Sven M., die gozers halen àlles uit de kast, tot in het absurde toe, jaren ervaring ziet u…

 4. Het was zo ee n brave die Algerijn en als zijn moeder het zegt zal het wel waar zijn.Die jongen was zich wat aan het vermaken met stoelen en tafels te gooien. In plaats van er een paar straat
  hoekwerkers naar toe te sturen die wat hadden kunnen mee lol maken, sturen ze toch wel de
  politie op zijn nek ongehoord. Gelukkig heeft hij Sven Mary die hem gratis gaat verdedigen om de moeder te plezieren en ons als gastland te veroordelen.

 5. Die famile sukkelaars moeten goed in hun slappe was zitten. Zoonlief snoof dagelijks een klein fortuin door zijn neus en lustte ook al eens een ferme slok e, en nu hebben ze weer centen genoeg om de uiterst sympathieke duitendief Sven Mary onder de arm te nemen. Wellicht is dat om na hun dop en OCMW nog wat extra uit de (platte) geldbeugel van “de staat” te kunnen schoppen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *