ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De transfer-gendergerialisatie bij Groen – 't Scheldt

De transfer-gendergerialisatie bij Groen

4 reacties op “De transfer-gendergerialisatie bij Groen

 1. Kijk goed, nu heb ik er nog ene die hangt te zwieren
  HOKUS POKUS PATS
  Nu niet meer, weggetoverd in een bokaaltje sterk water als souvenir
  Nu ben ik heel gelukkig
  Maar toch mis ik het dat ik niet meer tegen een boom kan pissen,
  Ne mens kan niet alles in het leven willen hé

 2. Oei, oei, oei, wat heb ik toch laten doen, hoe heb ik toch zo dom kunnen zijn want nu blijkt dat ze zelfs geen eierstokken noch baarmoeder kunnen inplanten omdat mijn darmen in de weg zitten ! Mijne maat, den Bo zit ook met de gebakken peren…..

 3. Ik ben van gedacht veranderd, kan ik de mijne terug laten aanhechten aub maar mijn boezem wil ik wel behouden want ik heb nu gekozen om als “shemale” verder door het leven te gaan. Het is immers zo gemakkelijk om rechtstaande te kunnen pissen, in plaats van als “vrouw” altijd te moeten hurken of naar een toilet dienen te zoeken als de nood dringend is…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *