ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De Rousseau’s hebben hun sociale media opgeschoond, … dus is Conner terug actief op Instagram – 't Scheldt

De Rousseau’s hebben hun sociale media opgeschoond, … dus is Conner terug actief op Instagram

Op 27 juli 2020 liet Conner Rousseau de wereld weten te stoppen met Instagram “om zich te kunnen concentreren op de regeringsonderhandelingen”. In werkelijkheid hadden de Rousseau’s tijd nodig om hun sociale media op te schonen omdat er nog steeds enkele video’s rondzwierven van trouwfeesten tijdens corona. Alles is proper nu, dus activeerde Conner terug zijn Instagram-account.

25 juli 2020: ‘tScheldt publiceert 2 video’s van Conner Rousseau al feestend en fuivend in de Provence alsof Corona een zweertje is dat alleen arme vuile mensen treft. In eerste instantie beschuldigen socialistische trollen ‘tScheldt van fake news. Hun Oppergod zou niet in Frankrijk zijn en al zeker niet feesten en fuiven tijdens corona.

26 juli 2020: Conner stuurt advocaten naar ‘tScheldt. Ze geven toe dat Conner op de beelden staat en dat Conner inderdaad al fuivend en feestend aanwezig was op de trouw van zijn broer in Frankrijk. De advocaten dreigen met strafrechterlijke vervolging indien de beelden niet verwijderd worden.

27 juli 2020: Conner Rousseau verdwijnt plots van Instagram. De SP.A stuurt een mededeling uit dat haar jonge Arbeidersgod Instagram verlaat om zich te concentreren op de regeringsonderhandelingen.

28 juli 2020: ‘tScheldt achterhaalt dat Conner en zijn naaste omgeving hun sociale media aan het opkuisen zijn. Er blijken nog andere dans-en feestfilms te bestaan. De reden van de SP.A dat Conner Instagram verlaat wegens de regeringsonderhandelingen is uiterst ongeloofwaardig geworden, het is eigenlijk in essentie… fake news.

29 juli 2020: ‘tScheldt verkrijgt een van de films die de Conners willen verwijderd zien van sociale media. Het zijn beelden van Conner op alweer een trouwpartij van zijn broer, maar ditmaal pal in coronatijd in… België. Als de Rousseau’s trouwen doen ze het ineens goed, en minstens 3 maal. Twee keer in Frankrijk en en 1 keer in België. Conner was op minstens 3 trouwfeesten, terwijl de modale Belg huwelijksfeesten uitstelde en thuis netjes de maatregelen volgde. Conner schakelt opnieuw zijn advocaten in tegen ‘tScheldt.

3 augustus 2020: Conner kondigt triomfantelijk aan dat hij terug is op Instagram.


***

Wat Conner Rousseau doet wordt in het jargon SLAPP-ing genoemd. SLAPP staat voor “Strategic Lawsuit Against Public Participation”. Het gaat om het opstarten van een rechtszaak met de bedoeling de kritische partij (‘tScheldt in dit geval) te initimideren en tot zwijgen te brengen… Indien je Conner dit soort van door zijn politieke partij betaalde pleziertjes niet gunt, steun dan ‘tScheldt zodat we ook advocaten kunnen inschakelen… Eeuwig dank! Kies je abonnement:

4 reacties op “De Rousseau’s hebben hun sociale media opgeschoond, … dus is Conner terug actief op Instagram

  1. Stuitend. Weerzinwekkend. Braakmakend. Schandelijk. Wijlen St. S. was er nog niks tegen. En dan weten we dus nog lang niet alles (cf. zijn strapatsen in St. Niklaas…). Opkuisen…. inderdaad, bij de volgende verkiezingen, na hun nakende regeringsdeelname…. Nu wordt Groen ook al gecontacteerd, dolletjes. En die ‘verbinden hun lot aan Ecolo’, de grote(re) broer. De MR (Mouvement Ridicule) zal op de blaren moeten zitten vermoedelijk. En dan de Supergrote Immense Besparingsronde…. Bovenop een 2e/3e Coronagolf die volgens kenners nog erger zal zijn dan de vorige… Fast your seatbelts folks, en draag een mondmasker (vooral op Instagram, onze ‘rolmodellen’ doen het ook, tsss….).

  2. Hij zou beter opstappen want dit gaat Spa veel stemmen kosten wat niet slecht is want PvdA zal hierdoor min 3 procent van Spa afsnoepen hoe een yuppie zijn partij verwoest erger is er zijn tientallen zeer bekwame Spa leden voor geldhonger moeten wijken

  3. …concentreren op de regeringsonderhandelingen….. Heeft zijn geloofwaardigheid totaal verloren voor zo ver hij dat al bezat. Hij houdt zich nu duidelijk gedeisd. les nouveaux socialistes de salon sont arrivés

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *