ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De oudewijvenzomer: het is onder de mensen – 't Scheldt

De oudewijvenzomer: het is onder de mensen

Een wijze man op Radio 1 vertelde ons dat de warme nazomer ook wel eens een ‘oudewijvenzomer’ wordt genoemd en dat klopt, want onze computer onderlijnt het woord niet…

Een wijze man op Radio 1 vertelde ons dat de warme nazomer ook wel eens een ‘oudewijvenzomer’ wordt genoemd en dat klopt, want onze computer onderlijnt het woord niet.

**

Daarom was schrijfster Kristien Hemmerechts dus deze week zo vaak in de media. Ook Erika Vlieghe maakte een door eerder weinigen gesmaakte comeback met haar somber virologisch gegoochel. Martine-turtle neck-Tanghe had extra veel nieuws bijeen gesprokkeld om voor te lezen op de VRT, want dat is haar verzekering. Vlamingenhaatster Antoinette Spaak van het FDF (vandaag Défi wat dat ook moge betekenen) ging net op tijd dood om het nieuws te halen, maar helaas voor haar net te vroeg om nog te mogen meemaken dat Egbert Lachaert van de Open VLD in haar voetsporen stapte met een apart loket voor Vlamingen bij de één te maken Brusselse politie.

Ook De Morgen-columniste Heleen Debruyne hoort bij de oudewijvenzomer met haar mild druipende verhalen over ambetant witverlies, uitstulpende vagina’s en ander feministisch jolijt. Nooit geurloze meningen bij Heleen. Bo Van Spilbeeck (VTM) ergerde zich aan de vuige term ‘oudewijvenzomer’ omdat ze nog maar net tot de club is toegetreden. Zelfs de dames van de oude K3, wier carrière op de menopauzeknop staat, horen thuis in dit seizoen.

De oudewijvenzomer 2020 met stijve BV’s, corona voor jongeren, een bloedende horeca- en evenementensector, wegkwijnende ouderlingen en de minst geschoolde generatie sinds de Oerknal, zal u gehad hebben. Genderfluïden (oude wijven dus) flapperen intussen met hun nieuwe naam: ‘Vloeiend geslacht’. Zij hopen hiermee een originele prijs te winnen. Toen werd het zomer…

***

‘tScheldt, het beste antidotum tegen oudewijvengedoe. Kies een abonnement.

 

5 reacties op “De oudewijvenzomer: het is onder de mensen

  1. 20 jaar geleden verscheen er al een naaktfoto van dit Links wicht en het was toe al “oudewijvenzomer”, ik hoop dat ze nu, welvoeglijkheidshalve, haar kleren enkel in haar badkamer uitdoet, om te vermijden dat ik dermate hevig zou schrikken dat ik er permanente impotentie zou aan overhouden.

  2. Ik heb mijn ter verspilling geamputeerde luststaaf op “sterk water” in een bokaaltje staan op mijn bureel, zodat ik er regelmatig nog eens hoofdschuddend van nostalgie kan naar kijken. Ik gebruik dat bokaaltje nu als “presse papier”

    1. Dat komt door de extreem hoge leeftijd van de gemiddelde ‘tScheldt redacteur…. bovendien allemaal blank wat dat gehouwehoer extreem in de hand werkt. (‘tScheldt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *