ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De nieuwe staatssecretarissen staan boven de wet,… blijkbaar – 't Scheldt

De nieuwe staatssecretarissen staan boven de wet,… blijkbaar

Als U morgen staatssecretaris bent mag U gewoon Uw auto in het midden van de weg parkeren als U daar toevallig zin in heeft… Mathieu Michel doet het even voor…

Featured Video Play Icon

Mathieu Michel, de nieuwe staatssecretaris voor Digitalisatie (niet echt want hij weet niet wat TikTok is en hij is gewoon de broer van Louis Michel) moest gisteren dringend in het MR hoofdkwartier zijn (om te zien hoe hij kon vermijden dat ze Georges-Louis Bouchez gingen buiten gooien, de gabber die hem het postje van staatssecretaris bezorgde)…. dus parkeerde Mathieu zijn door U en ons betaalde firmawagen eigenlijk midden op straat (want correct pakeren is voor losers)…. De politie kwam even poolshoogte nemen maar toen ze wisten dat het de auto van de nieuwe staatssecretaris was mocht de wagen gewoon blijven staan…. Het zou U en ons eens moeten overkomen, denken we dan…

***

Neem een abonnement op het enige nog overblijvende kleine eiland van verzet tegen politieke correctheid en machtsgeile politici…Kies je abonnement:

10 reacties op “De nieuwe staatssecretarissen staan boven de wet,… blijkbaar

 1. Neenee, foute interpretatie. De wagen van de brave man werd gecarjackt…..maar de carjacker zag al gauw tot zijn verbijstering dat de naft op was, damned ! Hij heeft hem dan maar gauw gedeponeerd achter dat bord (zie film) “Parcours d’ Artistes”….. Ja, dat artistiek parcours is sommige polletiekers ook niet vreemd, als men slalom als artistiek bestempelt… Een andere getuige meent gezien te hebben dat Mathieu M. dringend naar de plee moest en zijn auto niet wou bevuilen (z’n pamper was hij vergeten in de haast…), en zodoende de gestreepte zone even bezet hield, moet kunnen. Als het toilet nu ook maar niet bezet was (met al die liberale schijters;-). Ach ‘t zal allemaal wel beteren nu met Groen in de regering : alleman op de fiets, en alle 1,2 miljoen bedrijfswagens met een elektrische stekker binnen enkele jaren, dolletjes. Al zouden allochtone beleidsmakers al een optie nemen op een kameel, nog milieuvriendelijker (shit !;-) en een achteruitkijkspiegel is zo gemonteerd, toch ? Wel dienen alle camels van hetzelfde geslacht te zijn, of het wordt daar een hitsige en onkontroleerbare bedoening in die regio (net als Vivaldi, goed gezien, Rosse;-).

 2. Zouden al die Michel-kaalkoppen (vader en zoons) ook gangsters zijn (zoals de bende van de Aquino kaalkoppen) of gewoon maar graaiers?

  1. Het ene sluit het andere niet uit, en vice-versa. M’n opa zei altijd : er zijn 2 soorten gangsters, die met de deukhoeden en een mitrailette in een vioolkist (hij bedoelde de Al Capones e.d.), en zij met een maatpak annex stropdas, aktentas, partijlidkaart i tuti quanti. In sociologische vaktermen : de verstrengeling van de ‘onderwereld’ en de ‘bo(e)venwereld’, de maffioso/haute finance/politiek/zakenleven/…. Die tendens zien we heden ten dage ten overvloede, in Italië, in Nederland, in Oost-Europa, in (Latijns)-Amerika, in Azië, en ja dan kan België toch niet achterblijven zeker ? Soms lopen die gozers wel eens tegen de juridische lamp, maar kijk dikwijls verrijzen ze als een feniks uit zijn as, en duiken ze terug op in de polletiek, het ‘zakenleven’, de showbusiness, de financiële wereld (de gangster-bankiers bv tijdens de krisis van 2008, hoevelen zijn er de dans ontsprongen ? Allemaal ! Behalve enkele pechvogels in Ysland, die de nor ingevlogen zijn voor een tijdje). Tja, een mens zou op den duur nog voor een Pol Pot-regime kiezen, maar die lijst is hier nog niet opgekomen, tenzij de ‘light-versie’ (hi Peter !). Dan doen we het maar met Vivaldi, schitterende componist, dat wel.

 3. Een vooraanstaand politicus vertelde mij hoe vader Michel en Albert II de spot dreven met Filip op de O.S in Griekenland.

  1. Toen hij achterwaarts de maraton liep waarschijnlijk ? Ja, de knaap moet nog aan het 1 en ander wennen, maar achteromkijken was in dit geval niet nodig;-).

 4. Mooi voorbeeldje weer en een hart onder de riem voor het klootjesvolk dat zich aan de regels moet houden, op straffe van boete.
  Michel, broer van, als minister van Digitalisatie is toch gewoon een grap. De man heeft een website die niets meer dan een Homepage blijkt te zijn. Wat een visitekaartje.
  http://mathieumichel.be/

 5. Het enige wat ik grappig vind aan alle Michels, is dat ze allemaal een kop hebben die vele poppenkasten hen zouden benijden. Vooral vader is een leuke figuur: zo’n korte dikke bierlip en echt een figuurtje dat zo uit een tekenfilm zou kunnen ontsnapt zijn. En van ‘t zoneke, Charelke dacht ik aanvankelijk dat het een olijke grapjas was die voor de gein zo’n carnavalsneus had opgezet. Je weet wel zo’n dikke bril met daaronder een dikke neus (waardoor hij dan ook een Engels spreekt dat best kan vergeleken worden met het Duits van Jean Marie P.

 6. Wat je moet doen wanneer er een bord voor tijdelijk parkeerverbod is geplaatst met juist daarvoor betonblokken op de rijweg ? Je draait het bord een halve slag om. Je plaatst je wagen net voor de betonblokken en ? Je richt het voetpad juist daarvoor in als atelier voor het zagen en boren van allerlei zaken. Gebeurd te Gent (Oostakker) op 07/10/2020.

  1. Of zet gewoon uw ‘driehoek’ voor uw voertuig (dépannage !). Desnoods een (meegenomen) lekke band monteren en de originele verstoppen, maar dan wordt het wéér een bedoening…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *